Äntligen klippdags!!

Sitter hos frissan och väntar på att få klippas :) Äntligen! Mitt hår håller verkligen på att gå sönder. Jag måste nog klippa en decimeter minst så hemskt slitet är det :/
Nu är det min tur ;) hihi

Vattkoppor!!?

Vilken härlig morgon vi fick! Älsklingen klev upp och åt frukost med oss fast han kom hem vid 5.30 <3 Det är mysigt när vi inte behöver stressa till dagis utan bara kan nyss och ta det lugnt :)
Nu blir Iza antagligen hemma ett tag då jag såg små prickar.. Hmm, jag tror det är vattkoppor. Dom första såg jag på magen och nu har hon lite överallt. Dom är inte speciellt stora och dom är vattenfyllda så jag känner mig rätt säker. Jag tror inte det är Svinkoppor iaf.. Jag hoppas hon klarar sig lindrigt! Och att Hugo inte får. Men jag läste att spädbarn under 6 månader kunde klara sig om mamman redan haft det så jag håller tummarna!
Nu är vi på väg till svärföräldrarna och ska grilla :) Mums!!

Iza i sandlådan <3

Hugo skrattade

Haha!! Hugo skrattade just i sömnen <3 Dock är det lite läskigt för ibland sover han med öppna ögon och då vet man inte alltid om han sover eller är vaken :)

Nu har jag kikat på mina favorit serier Vampire Diaries och The Secret Circle :) Så nu tänkte jag försöka sova och imorgon kommer älsklingen hem igen <3

Här ligger lillebus och myser i sängen

Sömntutor

Härliga Fredag

Underbar dag! Det ända som saknas är min älskade Johan <3 Vi har idag vart tillsammans 7år <3 Jag älskar dig av hela mitt hjärta älskling! Jag är så lycklig att just du är min och att just du är världens mest underbara pappa till våra underbart fina barn! <3

Dagen började liiite för tidigt, redan 05.30 vart det morgon för oss och jag hade väl ingen större lust att kliva upp.. Men, men :)
Vi var inne på förmiddagen, lekte och busade. Pappa/Morfar kom hit och fikade lite. Efter lunch klädde vi på oss och gick på promenad. Båda barnen somnade i vagnen. När vi kom hem satt jag ute och riktigt njöt av det helt underbara vädret :) Sen när Iza vaknade så lekte vi i sandlådan och gungade :) Hugo han sov han :)
Vi gick in och målade med vattenfärger, riktigt roligt! Sen vaknade Hugo och ville ha lite mat :)
Sen kom Maria och Selma och hälsade på, riktigt trevligt och Maria hade med sig en kladdig kladdkaka :)

Nu sover båda barnen och jag ska nog göra en varmmacka till middag :)

Kvällsprat

Har en underbart söt liten kille som ligger bredvid mig och bara flinar och små pratar. Hur ska jag kunna sova då? Iza somnade klockan 20 utan större bekymmer, Hugo somnade också då så jag se haft egentid alldeles för mig själv för Johan har ju åkt till Skåne igen :/
Idag var vi och shoppade lite åt barnen. Jag tyckte det var dags att införskaffa ny vår jacka åt Iza då den tunna hon hade i höstas har hon vuxit ur. Det blev en härlig röd, turkos skaljacka :), sen fick Hugo en blårutig vårjacka, sen köpte jag en kofta åt Iza samt en tjocktröja som påminner om en jacka med tuffa knappar :) Hugo fick ett par supercoola gröna jeans liknande byxor :). Jag hade fått en lapp från Lindes att för varje 150kr man handlade så fick man 50kr i rabatt så vi handlande för typ 950 och fick 309kr i rabatt så för alla kläder betalade jag något på runt 650. Det tycker jag var kanon!!
Nu har lillfisen somnat så jag ska flytta över honom till sin säng, sen får vi väl se när Iza kommer in smygandes :)
Godnatt allihopa!

Torsdag

I morse vaknade vi allihopa rätt utvilade. Inatt sov vi allihopa i vår säng och fy så trångt det var samtidigt rätt mysigt. Men Hugo brukar sova i sin säng, men ibland när han vaknat och vill äta så brukar jag vara lite för lat för att lägga tillbaka honom :) Sen är det ju väldigt mysigt när han sover med oss :)
Iza somnar i sin säng men kommer till oss på nätterna, det ska vi också försöka träna bort för det händer varje natt. Men man ska ju ha orken så jag tror vi får ta det när Johan också är hemma för det tar nog ett tag och det blir nog en del vaket :)

I dag är det ruskigt fint väder ute, så jag tror vi ska gå ut på en promenad. Iza är på dagis och Johan tvättar bilen :)

Så här sitter jag och Hugo och myser :)

Tisdag

Full rulle heela dagen :) Morgonen började kl 06.30 då var Hugo hungrig och det var dags att kliva upp. Vi åt frukost och hade det rätt lugnt. Men det brukar vara rätt stressigt att få ihop allt själv med amningar, frukost åt mig och Iza, blöjbyten och påklädningar. Men idag fick vi ihop allt utan speciellt mycket stress :)
Efter vi lämnat Iza på dagis så åkte vi till min farmor en snabbis innan vi åkte tillbaka till dagis för utvecklingssamtal.
Fröknarna tyckte det var så roligt att se Izas utveckling från att hon började i Augusti tills nu. Hon tar för sig mer och är en riktig liten solstråle :) Det var bara positiva ord <3
Efter utvecklingssamtalet åkte jag och Hugo vidare och hämtade ett Bord och 2 stolar som jag köpte begagnat. Dom var jätttefina och var från serien Mammut från Ikea :)

Sedan åkte vi vidare för lunch hos Maria och Max :) Supergod lunch och supertrevligt sällskap! Tack för det! :)
Sen hämtade vi upp Iza på dagis, åkte hem, vilade lite :S
Sen for vi vidare till min pappa för middag :)
En härlig dag utan matlagning! Det tackar vi för :)

12 Mars

Tiden bara springer i väg.. På Tirsdag blir vår lille kille hela 6 veckor!! Jag fattar inte att det går såå fort. Han blir riktigt stor :)
Vi var på Bvc idag och han vägde 4860 och var 57,5 lång.. Iza vägde 4720 när hon var 3 månader så hon var ju liten länge :) Men Hugo äter ju som en häst :) Denna gång funkar amningen riktigt bra hittills iaf :)

Nu på eftermiddagen så var jag och barnen på promenad i det härliga vädret sen så stannade vi kvar ute ett tag så Iza lekte i sandlådan innan vi gick in och gjorde kväller. Nu sover snart Iza så då går jag och Hugo ner och röjer lite :)
Johan har åkt till Skåne :/ Det blir så tomt utan honom nu när han haft långhelg <3

Imorgon ska jag på utvecklings samtal med Iza :) Haha, det ska börjas i tid!
Sen åker jag och Hugo och lunchar hos Maria och Max innan vi far och hämtar Iza på dagis igen.
Det är nog dags att leta ny jacka åt Iza, jag tror det blir en ny skal jacka, den hon hade i höstas tyckte vi mycket om så det blir nog en liknande :) Det är väl lire väl varmt med overallen nu om det ska vara 10 grader varmt. Fast vi använder det fodrade regnstället just nu :) Det tycker jag är lagomt..
Nä nu ska vi gå ner för nu har vår lilla prinsessa somnat <3


RSS 2.0