Ja vad säger man? Iza hon kan hon =)

20110420091 (MMS)

Ja vad säger man? Iza hon kan hon =)

Ja vad säger man? Iza hon kan hon =)

20110420091 (MMS)

Ja vad säger man? Iza hon kan hon =)

SMS-inlägg

20110417086-001 (MMS)

Måndag

Då var det måndag igen! Jag tycker att veckorna bara flyger fram! Fattar inte att tiden går så himla fort!.. Snart är det sommar och nu i helgen har vi fått lite för smak. Det har ju varit alldeles underbart väder och jag har ju självklart lyckats bränna fram min solexem. Tur nog så är det bara lite på bröstet.. Förre året fick jag inga solexem. Men jag får smörja mig lite i år så kanske jag klarar mig på armarna.

I vecka har jag kört med Nutrilett och idag går jag in i andra veckan. Jag tycker att det fungerar rätt bra och jag ser ju resultat på vågen.. I Lördags hade jag en dag där jag åt mat. Och jag tror magen fick en liten chock men nu har jag återgått till att bara dricka shakes.
Jag har planerat att köra ca 3 veckor och unna mig mat på lördagarna.

Nu sover Iza och efter att hon har vaknat så ska vi klä på oss och åka och hälsa på Hanna och Emil en sväng. Sen när Johan kommer hem måste vi nog fara och handla lite.

Ha en bra dag!

Första arbetsdagen

Sitter nu och har rast.. Oj oj vad jag har glömt bort mycket! Fast nu när snart hela dagen har gått så känner jag mig lite smartare än vad jag var i morse =) Haha

Ähh det blir nog bättre och bättre så småningom. Just nu har jag lite hemlängtan, men jag tycker det har gått väldigt bra, bättre än vad jag trodde. Nu är rasten slut och jag ska återgå till mitt "inlärande" Haha

Idag har det varit en bra dag med fullrull...

20110404075 (MMS)

Idag har det varit en bra dag med fullrulle ändå sen vi klev upp! Iza vaknade inte förrän 07.30 imorse så jag vart glatt överraskad! Kl 10 infann vi oss på öppna förskolan. Vi var där till tolv. Iza blev biten av en busig liten kille. Som tur var gick det inte hål, men hon har ett rött märke på axeln. När vi hade varit på öppna så åkte vi till Veronica och hämtade skolbänken. Den kommer bli kanon fin med någon fräsig färg. Efter det så åkte vi till min farmor och fick lunch. Sedan var vi ute och lekte lite. Åkte hem, jag stoppade Iza i vagnen sedan gick vi på en härlig promenad. Efter promenade gick vi in och började med maten. Hemma gjord potatismos och korv i ugn. Efter maten fick Iza bada lite. Sen kom Johan och pappa hem. Dom åt mat sen skjutsade pappa mig till kungsgården för bilen ska på service imorgon. Jag får åka cheva till jobbet. Den är ju liten och smidig att parkera med. Haha! Det går nog bra =) nu ska jag ta ett bad och sen sova! Godnatt

Tråkigt..

Imorse vaknade söthjärtat runt halv sju. Älskade Johan klev upp och jag låg kvar till klockan var närmare 9, det är rätt underbart att bara ligga och dra sig och inte behöva kliva upp på engång.
Jag åt frukost sen har vi inte gjort så mycket mer.. Jag har grymt tråkigt! Iza och Johan sover middag. Inte vill jag gå ut och gå heller för det spöregnar. Jag tycker det är lite mysigt med regn, men just nu är allt bara tråkigt! Jag vet inte vad vi ska hitta på att göra för mat heller, förslag någon?

Ska nog eventuellt ta en tur till Veronica sen och hämta en jättefin gammal skolbänk med inbyggd sits som jag tänkte måla om och ställa in på Iza`s rum. Johan skulle in och lasta om någon på lastbilen, så vi passar nog på då. 

Slänger in några kort från igår när Emma och söta Teo var här.

Izas fina lilla kusin Teo

 



Vår lilla prinsessa med klippt lugg ♥



Iza tyckte att dockan skulle sitta i Teos bilstol



Johan och Teo



Iza blir nyfiken på vem pappa håller i och Teo blir lite ledsen





Mamma Emma och lille Teo

Fullspäckad dag..

Igår kväll fick jag och Iza främmande av Bettan och Oliver. Vi kikade på film, dippade grönsaker och surrade en massa strunt! Jätte mysigt gumman det var länge sedan och det ska göras om snart! =)
Jag blir så bebis sjuk! Oliver blev 6 veckor igår (lika som Iza`s kusin Teo) dom är såå småa! Jag kommer inte alls ihåg att Iza var så otroligt liten. Jag och Bettan jämförde och Oliver vägde 1 kg mer och var 4cm länge än vad Iza var när hon var 6 veckor.. Hon måste ju varit pytteliten! ♥
Bettan och Oliver åkte hem strax före 22.30 Jag gick och lade mig strax efter dom åkt.

Imorse vaknade Iza runt halv sju, då somnade hon faktiskt 19.30 igår.. Jag vart riktigt förvånad då jag inte trodde jag skulle få sova så länge. Vi klev upp och åt frukost. Johan hade kommit hem runt fem tiden och låg och sov på soffan. Iza sken upp som en sol när hon såg sin pappa i soffan. Hon pussade lite på honom, sen gick han upp och la sig för att få sova några timmar till =)

Sedan ringde Iza`s faster Emma och undrade om vi skulle vara hemma strax efter lunch och det skulle vi. Emma och lilla söta Teo kom och hälsade på, vi drack en kopp kaffe.. Iza fick hålla Teo i soffan. Tråkigt nog så hann vi inte få det på bild då det inte blev så långvarigt. Tror Iza tyckte att det var lite läskigt att vara såå nära. Haha mammas gofis! Men hon ville klä på honom mössan =)

Sedan for vi till Ringnäs allihopa för att gratulera Sara som imorgon blirr 17 =) Grattis till dig gumman! 
Där fick vi först grillat sedan blev det tårta och en massa smarriga kakor! Jag drack ett glas vin också=)

Nu är vi hemma igen och Iza ska få välling och sedan krypa ner i sängen för att sova. Jag och Johan ska sen mysa ner oss i soffan och kika på film ♥♥♥

Mammas lilla data snille =) haha

20110402070 (MMS)

Mammas lilla data snille =) haha

Iza har tofs bak idag =)

20110402065 (MMS)

Iza har tofs bak idag =)


RSS 2.0