Måste bara visa denna bild också. Izas nya...

20110325054 (MMS)

Måste bara visa denna bild också. Izas nya coola skor! =)

Iza vill verkligen INTE sova.................

20110327059 (MMS)

Iza vill verkligen INTE sova................ Antar att lite beror på klock omställningen och lite beror på att hon fick sova en liten stund på eftermiddagen. Men det är svårt att hålla henne vaken från kl 15 till 19 om hon är super trött kl 15. Dock fick hon bara sova ca 25 min för jag hade på känn att hon skulle bli vaken annars. Det var lika igår kväll då somnade hon inte heller förrän vid 21 tiden. I kväll var jag och Iza till Hanna, Erik och Emil och fick super smarrig kräftsoppa. Tack för det! Johan har åkt till Skåne och kommer hem på lördag morgon. Undrar vad jag och Iza ska hitta på imorgon? Kaffe någon?

Lillskruttan sover middag <3

20110331063 (MMS)

Lillskruttan sover middag <3

Långt mellan gångerna

Jag vet att det går långt mellan gångerna och jag säger alltid att jag ska bättra mig, men jag tycker inte alltid att jag har tiden. Lämpligt är det när jag skickar mms förut kunde jag också skicka vanliga sms till bloggen men det går tydligen inte längre? Vet inte varför dom inte kommer fram..

Jaa, annars då? Jo det har väl inte hänt så mycket, dagarna går ovanligt fort och veckorna bara flyger fram. Nästa vecka börjar jag jobba lite=) Otroligt nervös då jag känner att jag glömt allt. Men jag får ju lite utbildningar och så så det går nog bra! Dock kommer det kanske ta ett tag innan allt sitter då jag bara ska jobba 6 dagar i månaden. Men det är ju alltid nägot. Samtidigt så sparar jag lite föräldrdagar då Iza blir hemma med Johan dom dagarna.. (På hans ledig dagar)

Iza växer så det knakar.. Sist vi var på BVC så var hon 78cm Lång och Vägde 8890
Hon följer fortfarande sin egen kurva och det är ju bra. Hon hade dalat lite på vikten men det är för att hon rör sig vääldigt mycket.
Hon har blivit väldigt duktig på att äta och oftast så är det inge tjafs alls. Det är en oerhörd lättnad och mycket av all den oro jag hade har släppt.. Det är underbart att kunna ge henne vanlig mat utan att hon grinar och skriker.. Hennes favoriter är Fisk och potatis i vitsås med dill, Våfflor/Pannakaka med sylt och grädde, köttbullar och mos med lingonsylt, och allt som har med korv att göra. Dock då är hon inte så väldigt förtjust i ris. Men hon älskar potatis!

Ja det var nog allt för idag, nu ska jag röjja lite här hemma, så snart lill fröken har somnat =)

Iza kör korgen när vi handlar =)

20110326055 (MMS)

Iza kör korgen när vi handlar =)

Iza har tofs idag =)

20110322053 (MMS)

Iza har tofs idag =)

Idag var vi ute på en underbart härlig pro...

20110314028 (MMS)

Idag var vi ute på en underbart härlig promenad. Här tog vi en liten paus och satt och njöt av solen <3 Iza åkte pulka, men lessnade efter ett bra tag så då bar Johan henne. Hon somnade sött och sov sista biten hem <3

Vi har varit ute i det underbara vädret. V...

20110312012 (MMS)

Vi har varit ute i det underbara vädret. Vi grävde en härlig solgrop nere på vår täckt. Sen grillade vi hamburgare. Iza åt en korv =)

Fika

Idag fick jag sovmorogn till klockan 08.30. Helt underbart att få sova! =) När jag kom ner så ligger Iza och Johan och myser på soffan. Sen kom Pappa och hälsade på en sväng.

Johan följde med pappa och åkte skoter en sväng i finvädret=) Jag vart lite avis, men jag får ta en tur någon annan dag =) Jag och Iza lekte lite, sen somnade hon och jag fixade till mig lite.

När Johan kom hem så åkte jag in till stan. Träffade lilla söta Oliver och Bettan! Drack lite kaffe på furan sen gick vi runt och kikade lite. Var in på Hollywood och hittade en tröja och ett par byxor åt Johan som han tråkigr nog fick betala själv.. Man är ju som sagt inte rik när man är mammaledig.

Men den 1 April så börjar jag jobba lite smått. 2 dagar jämna veckor och 1 dag ojämna veckor. Det ska bli lite skönt att komma in sig lite i jobbet. För som det är nu så kommer jag inte ihåg något alls nästan. Men dom dagar jag jobbar så är Johan hemma. Då vi inte har sökt dagisplats åt Iza förrän 1 Augusti=)

Nu ska jag gå ner och starta en tvättmaskin.. Tycker jag tvättar och tvättar men det tar ju aldrig slut! Är det bara jag som tycker så?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utan telefon = Totalt handikappad

Jag blir tokig snart!! Är det inte det ena så är det det andra!

Mitt simkort sa upp sig i tisdags och jag är helt utan.. Jag känner mig totalt handikappad utan telefon och värre blir det i kväll när älsklingen åker till Skåne igen.. Känns ganska jobbigt att inte kunna ringa någon om jag verkligen skulle behöva.. Jag har ju Fejjan, men det är ju definitivt inte samma sak =/

Jag hoppas att det trillar in ett nytt simkort idag, men jag tror inte att det kommer förrän i morgon eller på måndag. Kanske skulle kolla vad det kostar att köpa ett nytt halebop refill. Kan ju kanske vara bra att ha ett i reserv när något som detta händer. Men eftersom att jag bytte simkort för två veckor sedan så trodde jag iaf att det skulle hålla lite längre. Och förhoppningsvis så finns alla kontakter sparade i mobilen och inte på kortet..

Iaf så var jag till Frissan på tisdagen och jag är verkligen nöjd! Det var en variant av första bilden, men eftersom att jag var på Drop in så färgade dom inte håret. Så jag köpte med mig färg hem och färgade själv. Hanna hjälpte mig med slingorna, dom vart inte alls som jag hade velat, men det är nog för att det inte tog så bra. Men jag är ändå väldigt nöjd. Nästa gång så kostar jag nog på mig en slingning hos Frissan så att jag får det som jag vill.

Näe, nu ska jag och mina två hjärtan åka in och handla lite. Behöver fylla kylen =) Åå på Lördag ska jag ut, det ska bli väldigt roligt =) hihi

Puss och hej


RSS 2.0