Vilken härlig helg

Haft en underbart härlig helg! Fullt upp med massa roligt hela helgen :) Jag är så lycklig att jag har så underbara människor i kring mig <3 Tack alla inblandade för helgen!

Idag har vi varit på ultraljud och fått se vår lilla bebis igen <3 Moderkakan hade flyttat upp sig och allt såg bara bra ut :) Jag känner mig lättad då jag verkligen inte vill ha kejsarsnitt. Jo jag vet allt kan ju hända men nu håller vi tummarna för att allt går som det ska :) Är i vecka 33 idag (32+0) inte alls så långt kvar.. Börjar bli lite nervös inför förändringen faktiskt. Men man växer väl med uppgiften, säger man inte så?
Nu nattar jag Iza och hoppas hon somnar innan klockan 20, för då vill jag kolla på jul med Ernst :)

Testar lägga ut bilder :)

Granen är klädd och knäcken kokad

Nu är granen klädd och knäcken kokad ge mig snö för faan!!
Har till och med köpt en stoor jacka som jag kan stänga :)
Ikväll ska vi åka och äta julgröt med Johans halva släkt och det ska bli mysigt! Imorgon blir det lilla julafton med mina systrar och sambos även min moster :)
Men jag vill gärna ha lite snö! Hörde på radion att det kunde komma 5-10cm efter Gävleborgs kusten. Men bara för det så kommer det garanterat bara regn här...
Nu ska jag fixa lite mat åt fröken :)

FREDAG!!!

Äntligen!! Snart väntar 2 veckors ledighet! =) Idag ska granen upp och få på sig all utsmyckning. Jag hade också tänkt att koka lite knäck, men vi får väl se vad kroppen tillåter. Just nu har jag så väldigt ont, är en pina att sitta på jobbet. Men jag är upp och går lite iaf så då känns det lite bättre. Jobbar bara kortdag idag iaf. Helgen är full av massa planer. Lördag ska vi till Johans moster och äta julgröt och på Söndag ska vi till Veronica på julgröt. Sen hade jag tänkte jag skulle hinna upp till Ringnäs iaf på söndag för Julshowen dom ska ha där. Fina älskade Pärla ska ju vara med =) Nä nu har jag inte tid mer. Ska försöka vara dutig och knäppa lite kort i helgen.

Izas Lucia

Dock inga kort alls nästan då det var lite besvärligt att få till korten :/

Illamående och foglossning?!

Vart kom allt detta ifrån?!! Jag har mått illa hela dagen fast lite i omgångar.. Imorse när jag klev upp tyckte jag det var rätt okej.. Sen åkte jag hem från jobbet då mådde jag pyton :/ Åkte hem och vilade sov en timme innan jag hämtade Iza på dagis..
Sen dom senaste dagarna har jag haft så ont i höfterna jag fick höra av Johan?! att det kunde vara foglossning (Han hade läst på gravidappen att man kunde få ont i höfterna då) Jag vart lite förvånad när han sa det, men det stämmer nog för det liksom värker i höfterna och det drar neråt eller jag vet inte hur jag ska förklara.. Jag hade inte så här när jag väntade Iza.
Illamåendet kan nog bero på bebisen det också och alla hormoner för det har absolut inte känts som magsjuka (Tack och lov!)
Nu har jag nyss badat ska dricka ett stort glas vatten och läsa lite bok innan sovdags. Iza sover och Johan ligger i lastbilen någonstans uppåt, men kommer hem imorgon sen har han långhelg tills på måndag eftermiddag när han åker till Skåne :)

Godnatt!

Bilder

Tisdag

Japp idag är det tisdag heela dagen.. Inte har det hänt så mycket heller. Igår när jag och Iza kom hem så lekte vi för fulla muggar i hennes kök. Hon lagar mat och hon verkligen älskar att leka där! =) Jag måste ju bara berätta att hennes tal har utvecklats något enormt på super kort tid. Det var bara nyss hon sa två ord i en mening, men nu drar hon till med tre ordsmeningar och det är så roligt när hon härmar och pratar. Imorse skulle jag gå ut och starta bilen så då sa jag det. Medans jag var ute så sa Johan att hon sagt att: Mamma starta biien. Sen när vi åkte till stan så tyckte minsann Iza att mamma skulle: titta dää bak. (Sitta där bak) Men då kan jag ju inte köra Haha underbara unge! Näe nu har jag inte tid mer men det blev ett litet kort inlägg iaf. Hörs senare!

Mera helg!!

Åååå jag vill verkligen inte att helgen ska vara slut för den har varit alldeles för kort :/ Men den har varit underbart bra :) Kalas hela lördagen och sovmorgon i morse till klockan 09.30 och det var helt fantastiskt! Vi hann även med en härlig promenad i fin vädret, det enda som saknades var snön! För vart faan är den?? Tycker det är på tiden den kommer snart!
Johan åkte och jobbade vid 3 tiden så då åkte jag och Iza in på affären en sväng för att handla lite förnödenheter :) Sen hemma har vi lekt en massa med alla saker hon fått :) Bettan och gulliga Oliver kom och firade Iza, hon fick en jättefin klänning, strumpbyxor och presentkort. Tack så mycket! :)
Iza tycker nog det varit full fart hela helgen för i kväll somnade hon 19.10 och hon somnade på typ 10 minuter :) Annars brukar läggningen ta ett bra tag. Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen! Godnatt!

Bilder

Blåser ut ljusen

Suck

Fungerar inte att lägga ut bilderna via appen :(

Kalas

Idag har vi kalasat för Iza och hon har fått så många fina presenter! Hon tackar alla så hemskt mycket för allt hon fått!! Det blir bara ett kortare inlägg nu. Jag försöker lägga ut några bilder också :)

Grattis Älskade Iza!

Klockan 05.05 på morgonen för 2år sedan så kom den mest underbara vackraste lilla flicka till världen. Vilken total lycka att höra dig skrika och se dina vackra ögon. Du gjorde mamma och pappa till världens lyckligaste och stoltaste föräldrar. Du förgyller våra liv med ditt otroligt underbara skratt och dina tokiga bus. Vi älskar dig så mycket världens finaste Iza <3

Lyckat

Igår var vi ju som sagt till Valbo efter jobbet. Vi svängde in och hämtade dock-skötbordet i Sätra först. Kanonfint var det! Träffade Emma och Teo en snabbis på Ikea och jösses så söt han är lillkillen som inte är så liten längre =) Vi shoppade lite på Ikea, bland annat en grön ryamatta, nytt rumsbord, massa ramar och lite annat smått och gott. Sedan var vi på HM där jag hittade en rosa fin klänning som Iza ska få ha på lördag. Bytte också mina leggins som farmor inhandlade, hon hade köpt korta leggings och det kan ju bli lite kallt nu på vintern =S Sedan åkte vi på ToysRus och där vart det ännu en julklapp. När vi begav oss hemåt igen var klockan efter 6, men det var mysiogt att bara vara jag och Johan. Vi åt mat på Ikea också självklart ;) När vi hämtat Iza så sprang vi in på Coop och köpte datorn åt Iza. Sen spenderades kvällen med inslagning av paket. Och packning tills idag när Iza ska på Lucia =)

Dubbla bilder

Nu lyckades jag få till några bilder. Men det var ju absolut inte maningen att det skulle bli fler än en bild av samma. Men bättre än inget. Som sagt. Nu sovdags! Godnatt

Bilder

Presenter

Ja på fredag bli ju vår älskade fina tjej hela 2år. Jag fattar inte vart tiden tagit vägen! När Iza sovit klart middag så åkte vi till Ringnäs där Iza fick stanna och leka lite med farmor och farfar mesans jag passade på att åka och handla :) Handlade ingredienser till tårtorna. Jag skippar bakningen denna gång. Jag känner inte riktigt att tiden finns innan lördag. Men jag tänkte vi kunde sno ihop några chokladbollar iaf. Sen har jag ju nyss bakat saffransbullar. Sen fuskade jag och köpte lite kakor :) Jag hittade även några presenter och några julklappar. Jag är snart helt klar med allt som heter present/julklapp. De sista till Iza inhandlas imorgon :) Jag hittade ett precis likadant dock skötbord på blocket i kartong för 350kr. Det var det jag skulle ha från ToysRus och där kostade det 550. Så jag sparar 200kr :) Inte illa. Hihi, vi ska hämta det imorgon på väg till Valbo. Izas hosta är nästan som bort blåst. Jag hoppas hon får sova hela natten inatt. Det vill mamman iaf så hon är pigg på jobbet..
Nu ska jag försöka sova lite iaf.
Godnatt

VAB

Godmorgon! Idag är jag hemma och Vabbar. Iza är förkyld och har sån hosta. fast det är värst på nätterna. Inatt var hon vaken mellan 01-03. Och jag tycker så synd om henne när hon hostar så hon nästan kräks =/ Men imorgon får hon gå på dagis igen=) Då är det hennes farmor som ämtar henne för jag och Johan åker till Valbo och ska på present/julklapps jakt=) Iza fyller så vi ska köpa en sån där lekdator så kanske jag kan få ha min ifred=) Sen i julklapp ska vi köpa ett skötbord som hon kan använda till dockorna. Jag ska också köpa ny ryamatta och ett vitt vardagsrumsbord till vardagsrummet. Roligt med lite nytt nu när vi har tapetserat om =) Jag ser att många fuskar och sätter upp granen ganska tidigt. När jag var liten så brukade vi inte sätta upp granen förrän kvällen innan julafton. fast jag brukar sätta upp den en vecka innan jul. Bara för att få till den rätta känslan. Men just vill jag verkligen ha snö. Tycker att detta väder suger... Jag vill ha snööööö!! Och jag vill åka skoter=) Är det bara jag som har problem med att lägga ut bilder med bloggappen? Jag tänkte jag skulle försöka få till en magbild också. Men tycker att det är så rackarns svårt att få till en bild på magen =/ Kanske kan vänta tills imorgon när Johan är hemma så kan han knäppa. På torsdag är det lucia på Iza`s dagis =) Jag kommer väl grina jag. Haha känslig? Ja lite =) Igår tvättade jag och strök en massa bebiskläder. Jag tog med lite utav Iza`s rosa små kläder utifall det blir en liten flicka till. Nä nu ska jag ta och göra lite nytta.. Ha en bra dag!

RSS 2.0