Här är den lilla bebisen :) bf 12 februari

dsc00531 (MMS)

Här är den lilla bebisen :) bf 12 februari

Lördag

Idag så mår vår prinsessa mycket bättre! =) Hon har fortfarande feber, men inte som igår då hade hon över 39grader hela dagen. Samt att hon kräktes. Jag fick veta sen att man kan kräkas när man har så hög feber. Så jag antar att det var det. Inatt har hon sovit bra oc hon har farit fram som en virvelvind hela morgonen. Nu har hon och Johan gått upp och lagt sig för att sova lite middag, så jag tänkte passa på att skriva ett litet inlägg och städa lite snabbt.

Idag ska åka och få lite massage, jag måste passa på nu medans jag kan ligga på mage =)
Nu måste jag städa lite för annars blir jag nog fast här!

Long time noo seen

Ja som vanligt så var det ett tag sen. Vad kan jag säga, dåligt med tid och ingen lust med bloggandet alls.. Men nu tyckte jag att det var dags för en liten uppdatering. Men inga bilder då min telefon är paj.. Tråkigt nog1
Ja vad har hänt här då?!

Iza har börjat på dagis! Det går jättebra, fast hon grinar när man man säger hej då. Fast så fort vi har gått därifrån så är det bra. on äter dock lite dåligtt där, men det gör hon ju hemma också periodvis. Men hon verkar trivas där och det är huvudsaken! Fröknarna är supergulliga och jag tycker också att det känns toppen! Jag jobbar, eller jag har jobbat denna vecka men idag VABar jag för första gången då fröken T vaknade inatt med 39,6 i feber. Imorse så hade hon 39,1 sen kräktes hon. Men jag tror att det kan bero på slem i halsen då jag tycker hon har låtit väldigt täppt. Men vi får se och jag hoppas att det inte är magsjuka.

Jag känner mig lite osäker dock på hur man ska göra med f-kassan. Jag ringde och anmälade mig hemma med sjukt barn men jag fick inte prata med någon utan jag gjorde bara en massa knapptryckningar. Sen skulle man få hem ett papper oc det fattar jag inte. Jag får nog ringa till syster Veronica hon brukar vara hajj på sånt!

Just ja! Jag har nog inte berättat för bloggen att vi väntar en till liten bäbis! =) Jag är i vecka 18 nu och nästa tisdag ska vi på UL. Det ska bli såå spännande och jag hoppas med alla tummar och tår att den lilla bebisen är frisk och att allting ser bra ut.
Jag mår väldigt bra just nu. Men de första 12 veckorna mådde jag inge vidare. Mådde otroligt illa och var konstant trött. Men som sagt nu känns det toppen! Jag tror att jag har kännt lite rörelser redan i vecka 16. Men jag tycker att det är svårt att avgöra om det är bubbel i magen eller om det faktiskt är den lill* som lever om där inne.
Jag undrar vad det är för något. Jag tror det är en till liten tjej, men nu tror de flesta att det är en kille, jag vill ta reda på könet på UL men det vill inte Johan så jag får väl rätta mig efter det då. Fast om jag skulle råka se och inte säga något skulle det vara bra=))

Nu ska jag mysa med min lilla sjukling som precis vaknade till.
Hoppas att det inte går alltför

RSS 2.0