Solsken

Vilket vacker väder vi har idag! Synd att det är så kallt bara, men men man kan ju inte få allt heller.
I morse vaknde jag och Iza klockan 07.15, vi låg och drog oss till kvart i åtta typ sen låg sötnosen och pratade med figurerna ovanför sängen medans jag badade en sväng=) Det är så skönt nu när hon blivit lite större och tycker det är roligt att kolla på olika saker=) När både jag och Iza var påklädda och klara så åkte vi till Hanna och Emil och hälsade på. Vi knäppte massor med fina kort på Iza och mig med Hanna`s nya kamera=)
Nu är vi hemma igen och Iza sover och jag sitter här vid datorn. Ska nog gå och kolla posten när hon vaknat och vi hoppas att jag har fått korten som jag skickat för framkallning=)


Kusinerna

 



Jag och Iza






 

En bra dag!

Dagen började bra. I morse fick jag sovmorgon till 10.30 då älsklingen tog Iza så att jag skulle få sova lite=)
U n d e r b a r t!! Sedan åkte vi på en liten shoppingrunda, först dollar där jag köpte målardukar, oljefärg, penslar, ett fotoalbum och 4 små nallar som jag gjorde en liten mobil av och satte i barnvagnen=) Mycket uppskattade då Iza tyckte att dom var rätt söta=) Hihi.
Sedan var vi på barnenshus och köpte Vaggtassar till spjälsängen och dom fungerar helt klockrent! Vi får se om Iza också tycker om dom men hon tycker om att bli vaggad i vagnen och det blir ju nästan samma sak nu med tassarna på. Jag köpte också en ny badtermometer och fingerfärg. Jag ska doppa Iza`s händer och fötter i färgen och trycka på ett papper.
I morgon så ska jag och Iza åka och hälsa på Hanna och Emil. Hanna har köpt en systemkamera och frågade om inte jag kunde komma dit så hon får knäppa lite kort på Iza och självklart får hon det=)


Dagens outfit



Sötnosen


Go skiten




Här är mobilen=)



























Iskallt och solsken

Såå typiskt att det är snorkallt ute och solen lyser, känns inte som att det blir någon promenad idag heller=(.
Idag har jag vart in på BVC med Iza hon har inte riktigt gått upp i vikt som hon ska så nu ska jag intensivamma och så skall vi dit på fredag igen och kontrollväga, har hon inte gått upp mer då så kanske vi får börja med ersättning, vilket jag hoppas att vi slipper. Men lång har hon blivit iaf hela 57cm =) Lill hjärtat vårt!
Efetr BVC besöket så var vi till min farmor och hälsade på min pappa kom också in och sa hej en sväng=) Tänkte jag skulle åka och hälsa på Hanna och Emil i morgon, det var ett tag sen jag såg dem nu=)
Näe nu ska jag gå och mata vår kära dotter =)


Ligger och pratar med pappa på soffan=)


Ligger och pratar med pappa i soffan =)

Jaha det snöar fortfarande!

Nääe nu vill jag inte ha mer S N Ö!  Tycker att det har kommit alldeles tillräckligt!!
Jag kände mig väldigt utvilad runt 6 i morse när jag vaknade av att sötungen låg och pratade med mobilen ovenför spjälsängen =) Ändå så hade hon vaknat och ätit vi 2 tiden och en gång vid 4 tiden=)
Nu sitter hon i babysittern bredvid och pratar och blir lite små sur på mig för att jag inte prtar med henne hela tiden=) Älskligen är hemma igen också, han är duktig och skottar snö han =)
När han skottat färdigt skall vi åka till min pappa och lämna tillbaka snöslungan för han är också insnöad.. Sedan skall vi åka till Johans färäldrar och fira Ida för hon fyller år idag, jag tror också att vi skulle äta mat där i kväll. Det blir trevligt =) Sedan ska vi bara mysa på hög nivå då vi inte träffats speciellt mycket sen han var till fjällen.
Näe nu skall jag leka lite med Iza innan det är dags att göra sig i ordning. Trevlig helg allihopa!!








Iza sover med nappen på sne. haha

Sluta snöa!!!!

Jag vill I N T E ha mer snö nu!! Inte har jag skottat gården heller, väntar nog tills Johan kommer hem så får han springa med snöslungan, men han kommer inte hem förrän imorgon vilket är lite jobbigt.. Hela vägen här hemma har yrt igen och om grannarna skulle vilja komma hem nu så går det inte för det är säkert en halvmeter snö på vägen bara för att det driver.. fyyya
Funderar på om jag kanske ska införskaffa en liten målarduk och en färglåda, tror att det skulle vara lite roligt att göra en tavla=) Vet någon vart man kan köpa en billig målarduk?




Wilma



Wilma och Trixie

Mina katter är nog glada som är innekatter när det är sånt här väder



Men Saga hon bara älskar snö och skulle vara ute dygnen runt om hon fick =)

Insnöade

Fyy vad det snöar, jag ringde och flyttade tiden vi hade på Bvc tills på måndag då jag inte har någon lust att köra i detta skitväder!
Jag och Iza får väl ha en innesittar dag med film=) Kanske ska ta och dammsuga lite också, vi får väl se vad vi hittar på=) Just nu sitter hon i babysittern och leker med sakerna som hänger där, hihi s ö t n o s.
Jag kanske ska gå ut och skotta lite också om jag inte har sån tur att pappa kommer hit och vill köra snöslunga för det har jag inte en aning om hur man gör=)

Killi kill på magen=)





Smileee


Godnatt!

Nu går jag och Iza och gör kväller, jag är skit trött det var ju en liten sötnos som ville vakna tidigt i morse=/
I morgon väntar ett besök på BVC vi ska dit och lapisera naveln på Iza igen då det har tagit tid för den att läka, men nu är den nästan helt läkt =)
Sedan gör vi nog en sväng ut på barnenshus och köper en termometer. Godnatt allihopa och hoppas att ni sover gott, för det tänker vi göra=)




Sleeping Beauty

Torsdag...

Har inte gjort så mycket idag heller=) Jag har tvättat, bäddat rent i sängen badat med Iza och lagat mat=) En riktig mysdag i detta skitväder! Åhh vad jag längtar tills våren kommer, härligt! Nu åker Johan till Skåne igen och kommer hem på lördag.. Tråkigt med dessa skåne veckor, men men någon måste väl jobba och tjäna lite pengar.. Måste nog åka på barnenshus i morgon och köpa en ny badtermometer åt Iza då hennes gått sönder så den visar inte rätt grader =(




Kusinerna

 



Jag är bara sååå söt!




Roligast är det på skötbordet!

Onsdag

Jahapp idag är det onsdag, vi har inte gjort något speciellt idag. När jag och Iza vaknade så gick vi och la oss i gästrummet och kikade på 5 avsnitt av Vampire diaries.. Helt sjukt bra serie btw. Eftersom att Johan kom hem ifrån skåne inatt så låg han och sov till typ klockan 12.00 =) Vi var in på E-center en sväng för vi skulle handla. Testade en ny maträtt idag den bestod av rotfrukter som potatis, morötter, rotselleri, palsternacka, rödlök, gullök och vitlök som man skulle ha i ugnen med en falukorv uppepå. Har ätit godare, den där j*vla rotsellerin förstörde hela maten. Synd.

Nu ska jag, älskling och Iza mysa ner oss i gästsängen framför datorn och kolla på Avatar, hoppas att den är så bra som alla säger=)

Alla hjärtans dag

I går så tog jag och Iza en lång promenad vilket var helt g a l e t skönt då temperaturen låg på nollan! Jag längtar took mycket tills våren kommer=) Sedan satt jag ute och drack en kopp kaffe medans Iza låg i vagnen och sov.
Sedan hann jag med tvätten innan sötnöten vaknade igen=)
Johan kom äntligen hem igår igen och med sig hade han en jätte fin alla hjärtans dag bukett =) men det tråkiga är att han åker till skåne idag.. Jag har ju nästan inte träffat honom på en hel vecka! Men vi hade en massa kvällsmys igår med bingolotto och god mat <3

Nu ringde Hanna nyss så hon, erik och Emil tänkte komma hit och hälsa på. Det blir nog en promenad i fin vädret idag också=)

Iza i vagnen på vår promenad=)

 


Vårat hus



Buketten jag fick av Johan <3





Älskade sötaste Iza

Sötnosen

Hmm, undrar vad mamma ska göra för tok idag då?



Helgen

I Torsdags åkte Johan till fjällen med ett par jobbarkompisar, jag vill också åka till fjällen och åka skoter!! Men vi gör nog det nästa årt när Iza har blivit lite större=)
Gårdagen spenderades först med en lång promenad till Mia och Jonathan mycket trevligt=) Sen på eftermiddagen så kom Bettan, vi åt lite tacos och kollade på film=) Hon åkte hem vid 10 tiden så då gick jag och Iza och la oss.

Idag så har vi vart till Hanna och Emil och hälsat på Erik skulle ut och jaga så Hanna ringde och frågade om vi inte kunde komma och fika så vi gjorde det=)
I kväll kommer Maria (hennes Björn är i fjällen med Johan) så vi tänkte göra varm smörgåstårta och kika på melodifestivalen så det blir också roligt.
Men jag längtar bra mycket efter Johan nu, det var väldigt länge sedan vi var ifrån varandra så här länge. Men han kommer hem i morgon på alla hjältansdag så då tänkte jag kanske göra någon god mat och bara myyyysa innan han åker till skåne på måndag.



Ha en jätte bra alla hjärtans dag!

Förkyld.....

Usch och fy är allt jag har att säga.. Har huvudvärk snuva och jag gör inget annat än att kallsvettas typ hela tiden!! Jag verkligen hatar att vara förkyld och jag vill bara sova mest hela tiden.
Igår kom Hanna, erik och lilla Emil hem vilket var jätte roligt. Vi var dit en sväng på eftermiddagen =) Sötnosen!! Oj vilken skillnad det var på storlek på han och Iza. Jag tycker att Iza fortfarande är rätt liten fast hon är 8 veckor=) hihi


Iza`z nya mössa

Jag Iza och min farmor var på E-center en sväng igår för jag skulle köpa lite nya blommor till köket=) Vi var då in på Lindex en sväng också och då hittade vi sötaste mössan åt Iza som hon fick av sin gammelfarmor, den är lite för stor för tillfället men hon växer nog i den=)

Lilla Emil

Här är lilla Emil 3100 och 46 cm lång. Han är helt otroligt lika Hanna när hon var liten=)




Jag har blivit moster igen!

Nu har äntligen Hanna och Erik`s lilla Emil kommit till världen! Grattis grattis i massor, och han är ju såå söt!!



RSS 2.0