Strålande solsken

Underbara väder!! Imorse sov vi allihopa till klcoan 08.00 detta var ju helt uderbart då Iza den senaste veckan har vaknat mellan 04.45 till 05.30. Vet ej vad det berott på men kan ju vara värmen?!
Hon är fortfarande väldigt kinkig och riktigt pappig. Vet inte varför hon är så kinkig, först trodde jag det berodde på värmen, men jag är osäker. Kanske är en period eller så kan det kanske bero på den där jäkla sprutan? För kinkigheten kom nog i samband med febern om jag tänker efter.

Gårdagen var helt underbar! Vi åkte till Storsand och solade och badade. Iza verkligen älskade att leka i vattnet. Även fast hon frös så hon skakade ville hon inte gå därifrån. Fast då lyfta vi upp henne och virade in henne i handduk ändå =) När vi hade badat så åkte vi och handlade. Vi var inte hemma förrän klockan 17. Då vart det matlagning jag gjorde en grönsakspaj med bacon. Jättegod! tror vi somnade strax efter klockan 22.

Jag knäppte lite kort som jag tänkte lägga in, men det får vänta till kvällen då jag har sladden uppe.
Nu efter att Iza (Och Johan) har vaknat så sk vi fara till Bockjön och kolla om vi får plats där någonstans.
Lika bra att passa på nu medans jag är ledig, för i morgon jobbar jag. Sen jobbar jag hela Juli..

Titta vad jag såg för sött imorse. Det var...

20110629212 (MMS)

Titta vad jag såg för sött imorse. Det var 2 rävbäbisar =) Hade inte Saga skällt så hade den kommit fram till bilen.

Jobbelijobb

Har idag jobbat lite. Tycker det har gått väldigt bra, känns att jag kommer in mig mer och mer. Tycker också att dagarna går fortare nu när jag sitter i telefonen lite små jobbigt att sitta still bara nu när jag inte är van det. Och jag Måste få tillbaka mitt höj och sänk bara bord.

När jag kom hem så hade min älskade Johan gjort en super smarrig lasagne! Mums =) Sen pussade jag upp sura lilla Iza, hon hade varit på vrången hela dagen. Undrar om det beror på 1 1/2års sprutan hon fick. Hon hade ju nästan 40 graders feber i början på veckan, men den försvann här om dagen. Men tror kanske det kan bero på sprutan. Eller så tycker hon att det varit för varmt..

När vi ätit så gick vi ut och byggde ihop poolen. Lite sent jag vet! Men vi tänkte inte sätta upp den alls, men jag ångrade mig för det är rätt svalkande att ta ett dopp. Iza tyckte det var super kul att springa runt däri medans vi började fylla den lite med vatten.. Hon vart riktigt arg när hon inte fick springa runt i det iskalla vattnet längre.

När Iza somnat så hörde vi ett konstigt ljud ifrån källaren. Johan gick ner och kollade var det va. Tydligen så hade vattnet i brunnen typ tgit slut?! Jippie.. Polen har vi inte ens fyllt till den tiondel. Men vi har använt vääldigt mycket vatten de senaste dagarna. Så vi tror det beror på det..

Nu ska jag och älsk mysa ner oss i sängen framför datorn och en film. Johan hade laddat hem Fast and The Furios 5. Så vi ska kika på den. Ett plus med den filmen är ju att Snyggo Vin Diesel är med;) HIHIHI

Puss och Godnatt








Härligt väder

Idag har det verkligen varir underbart härligt väder! Imorse vaknade Iza första gången klockan 04.45 sen var hon vaken kanske en timme sen somnade hon om mellan oss och vi sov till nio. Så jag tycker att dagen startade rätt bra faktiskt.. Johan gjorde frukost och vi satt ute på altanen i solen och åt. Sedan spenderade vi största delen av förmiddagen ute, tills Iza vart trött och ville sova. Stekte våfflor till lunch.. Sen ringde Svärmor och frågade om vi ville följa med till Mobackes och självfallet ville vi det. Tyckte jag saknade några blommor, men nu köpte jag en millionbells, en häng petunia och en stjärnöga. det jag behöver nu är bara något att ha där jag haft mina penseer som gjort sitt. Får se om jag fixar blommorna i morgon kväll, för nu ikväll hann jag inte och imorgon ska jag jobba.
Efter Mobackes var vi bjudna till pappa på mat. Han hade gjort pepparotskött! I love it! =)

Nu ska jag betala lite räkningar och dricka ett stort glas med bubbelvatten =)

Iza delar festis med dockan =)

20110611202 (MMS)

Iza delar festis med dockan =)

Idag blir vår älskade fina flicka hela 1 1...

20110608193-001 (MMS)

Idag blir vår älskade fina flicka hela 1 1/2 Tiden går på tok för fort! Hon utvecklas och lär sig nya saker hela tiden! Hon är en riktigt glad tjej men när hon väl blir arg så blir hon riktigt arg. Hon kastar sig på golvet och bankar i huvudet och skriker. Hon har ett väldigt humör vår lilla tjej =) Nu är det sov dags här för min del iaf. Så godnatt!


RSS 2.0