Söndags mys

Söndags kvällen spenderades hemma hos Hanna och Erik med bingolotter och en massa gott gott =) Det vart tyvärr ingen vinst för någon av oss, men men det är ju mysigt att spela ändå=)
Hanna och Erik är nog lite nervösa inför morgondagen, men det får dom vara när deras underverk skall komma till världen! Vi önskar dem all lycka och hoppas att dom får sova i natt! Puss på er
Nu ska jag, Iza och pappa Johan gå och lägga oss iallafall och vi hoppas att Iza vill sova lika länge som hon gjorde i natt.

Bra natt =)

Natten har varit kanon! I går kväll gick vi och la oss ca 21.30 och jag la Iza i sin säng då efter att hon ätit och hon somnade sött och vaknade inte förrän vid 04.00 och ville äta mat då. Jag var överlycklig över att hon hade sovit så länge. Hon somnade om bredvid mig och sedan sov hon till klockan 08.20 och jag var ganska paff när jag vaknade! Haha älskade unge har sovit nästan hela natten och bara ätit 1 gång! Jag hoppas att det håller i sig =)
I förmiddags så var jag och Iza till farmor en sväng (min farmor) och där fick jag en matlåda med mig hem som innehöll Janssons, köttbullar och prinskorv! Mums! Pappa Johan är ute och åker skoter fortfarande och Iza ligger sin sin säng och pratar med tummen mobilen som hänger ovarför henne=)
Wiiiii i morgon klockan 06.00 ska Hanna och Erik vara på BB i hudik så i morgon kommer Iza`s kusin =) Äntligen Hihi =)

Tack Mikaela!

I morse vaknade söta lilla Iza klockan 05.30 och ville äta mat, efter maten så hade hon ingen större lust att somna om så Älskade Johan klev upp för att jag skulle få sova en stund till =) Efter ca 1 timmes små sömn så hörde jag att hon var ledsen nere på nedervåningen så jag gick ner och gav henne lite mat igen och efter maten så somnade hon om <3 Hjärtat vårat!
Idag så ska vi nog inte göra så mycket skönt att bara vara hemma och mysa=) Vi ska grilla för första gången iår och det kommer att bli g o t t =) hihi

Tack så väldigt mycket Mikaela för hjälpen med designen på bloggen, jag är verkligen super nöjd!



Insnöade

Iza och jag har varit insnöade onsdag och torsdag. Eftersom att jag körde i diket efter våran väg så har jag itne velat köra något, jag parkerade då bilen i garaget sen kom all denna J*vla S N Ö.. Så bilen har stått i garaget insnöad. Vår gård är ganska stor så jag orkar inte skotta den och det är inte så enkelt med lilla Iza som inte vill sova heller heh. Men igår eftermiddag så ringde pappa och sa att Christer kunde komma och skotta gården med traktorn och eftersom att Johan inte har varit hemma dessa dagar så blev jag glad och sa att det fick han gärna göra! Så nu är Johan hemma och gården är skottad!
Idag kommer Johans syster Emma hit och hälsar på, sedan ska vi åka till svärföräldrarna och äta lite mat =)

Elgiganten

Idag ska vi åka till Elgiganten i Bollnäs och kika på en ny dammsugare. Den är lite smidigare än våran vanliga=) Jag hade helst velat ha en rosa men jag tror inte att det fanns, så jag får väl nöja mig med en lila=) haha. I morse vaknade vi klockan 08,00 vilket var lite ovanligt för jag och Iza brukar inte kliva upp förrän framåt 9 halv 10 (Vi tycker om att ligga och dra oss ett tag också) hihi. Johan gick ner före oss så vi låg kvar i sängen en stund, sen kom han upp med frukost <3 Hade han gjort gröt och smörgåsar, min älskling! Iza hade då somnat om så vi gick ner och åt frukost istället så att hon skulle kunna sova lite mer.
Näe nu ska jag betala räkningar, sen ska vi väl ta och göra oss i ordning för turen till Bollnäs=)






Electrolux Ergorapido Dammsugare

Den är rätt flådig med lyse fram=) Hihi

Älskade Ängel

Så fort vi sätter henne i bilbarnstolen så blir hon alldeles tyst och bara sitter och myser med nappen i munnen



Vi ska ut och åka lite bil =)

Helgen

Helgen har varit kanon! I fredags vart jag och Iza bjudna till Hanna och Erik på mat och filmmys=) Det var supergod mat. Hanna är duktig hon! Vi var väl hemma igen vid 21,30 och då vart det sängen på engång, vi var jätte trötta=) Men först så ringde vi och sa godnatt till pappa Johan som då var på väg hem från Skåne..
Johan kom hem på lördags morgonen det var såå mysigt tyckte både jag och söta Iza=) När vi hade klivit upp och gjort oss i ordning så åkte vi till Björn och Maria på fika. Sedan ringde Nicklas och Therese och bjöd oss på mat så då var vi dit och hade super trevligt!
Söndagen spenderades hemma, jag var ut på årets första skotertur medans Johan och Iza stannade hemma=) Åhh det var took roligt att köra skoter, men jag vill inte påstå att mina skoterkläder satt lika bra som förra året =( dags att börja träna lite så att dessa gravidkilon försvinner.
Men idag måndag så tänker jag nog inte gå ut och gå i -18 grader, jag hoppar över det.
Näe nu ska jag försöka plocka undan lite här =)

Libero

I morse vaknade jag när söta lilla Iza ville ha mat, hon är bara för go när hon ligger bredvid och smaskar och grymtar=) Haha Det var också då jag upptäckte att det var alldeles blött bredvid henne... Jo blöjan hade läckt, inte såå roligt. Libero är dåliga, men det är så att blöjan fortfarande är lite för stor, så jag får skylla mig sjlälv..
Näe nu tänkte jag att jag skulle få Iza att försöka sova en stund så att jag kan gå och duscha =)

Hon är bara föör söt..
Vår lilla gofis

Profilbild

Haha, ja jag lyckades få dit en profilbild iaf =) Det var ju inte det lättaste, jag fick skicka ett mail till Blogg hjälpen, tihi. Men nu sitter den där.
Ja idag så har vi inte gjort så många knop. Jag fick sovmorgon till klockan 10.30 för älskade Johan tog med sig Iza ut ur sovrummet när hon hade ätit, för att jag skulle få sova. Det var helt underbart att få sova ut=) Sedan kom Hanna och hälsade på en stund, så vi tog en liten promenad här ute på "landet". Eftersom hon är höggravid så vart det inte någon jättelång runda, men vi fick ju lite motion iaf.
Jaha och nu är det dags för älskligen att åka till skåne igen, tycker jag och Iza är mycket tråkigt, men men..
Hon sitter här bredvid i sin babysitter och pratar med leksakerna som hänger ovanför henne. Mitt lilla söthjärta <3


Jaha, blogg...

Jaha blogg? Tyckte att det var dags att skaffa en blogg jag också nu när jag är hemma och är mammaledig=)
Jag har inte en susning om hur jag ska designa denna sida, tänkte därför höra med en kompis om lite hjälp.
Just nu sover vår lilla dotter Iza medan jag sitter här och min sambo Johan är och jobbar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0