Magen

Helgen

Har vart toppen! Vi har faktiskt inte gjort mycket alls. Bara myst och lekt :)
Jag känner mig så trött och orkeslös.. Funderar på om jag ska äta järntabletterna igen för att se om det hjälper. Jag slutade med dem för jag vart så ruskigt dålig i magen :/
Dock så sover jag inte speciellt bra på nätterna, men jag brukar lyckas klämma in en liten vila med Iza dom dagar hon är hemma :)
Nu ska jag iaf försöka sova, idag gick vi in i vecka 38 (37+0)

Iza provsitter i bebis bilstol med dockan <3

Gårdagen

Fredag hela dagen... Jag och Iza klev inte upp förrän klockan 8.30, fast då hade ju fröken vart vaken från ca 02.30- ca 5. Inte roligt :/ Men men, vet inte om det kanske är dags att testa vara utan middags sovningen eller bara minska ner lite på den så hon blir tröttare. Dock så har hon varit väldigt duktig att sova de senaste veckorna.
Jag tror vi testar med att sova max 1 timme. Jag tror hon behöver sova sin lilla stund på förmiddagen för att orka med kvällen.

Vi var ner på stan en liten sväng med min farmor och kollade runt lite. Sen åt vi på furan :) Mysigt!
När vi väl var hemma igen så gjorde vi inte alls mycket. Busade och lekte så mycket jag orkade :)

Badkatt

Lurven är så fascinerad av badvattnet. Nästan jämt när jag ska bada så sitter han så här vid kanten. Igår satt han på min mage när jag låg i badet. Ofta så brukar han få bada tassarna när jag har badat klart och han är inte speciellt rädd av sig :) Söta kisse..

Torsdag

Imorse klev jag upp sju, då kunde jag inte sova mer alls.. Johan och Iza vaknade strax efter så vi gick ner och åt mys frukost innan Johan körde Iza till dagis.
Vi var ute en stund på förmiddagen, Johan fixade med skotern och jag satt och kollade på :) Sen tog vi en kort promenad. Mysigt att vara bara vi två lite ibland. Men det känns väldigt tomt och konstigt när vi är hemma utan Iza. Men jag tror hon behöver vara på dagis och leka med andra barn :)
Vi har även tvättat klädseln till babyskyddet idag. Nu tror jag vi är helt klara tills bebis kommer :)

Innan vi hämtade Iza på dagis så var vi och handlade sen åkte vi och fikade hos Svärmor.
Nu sitter vi uppe på Izas rum och leker, Johan har precis åkt ner till Skåne för sista gången innan bebis kommer.

Bilden är från igår när vi satt och fikade Medans David var här och satt in en fläkt. Han borrade hål i väggen därför fick Iza ha hörselskydden :)

Magbild vecka 37 (36+3)

Dagen

Idag har vi inte alls gjort något speciellt.. Vi vaknade vid halv åtta då gick vi ner och fixade frukost :). Iza blev lyckligast i världen när hon såg att Johan låg och sov på soffan nere. Han är så knäpp min älskling, han lägger sig på soffan nere när han kommer hem från Skåne för att han inte ska väcka oss. Men han blir ju väckt av Iza som sk pussa sin pappa <3
Det kändes konstigt att lämna fröken på dagis och sedan åka hem ensam igen. Men vi har packat bb väskan så nu är det klart :) jag valde kläder i stl 56 och Johan valde kläder i stl 50 :) Det ska bli såå spännande att få se vem som gömmer sig där inne <3 Kan fortfarande inte fatta att vi snart så få träffa den lill* :) Igår kväll så strök jag sängkläder och bäddade i spjälsängen :)
Nu ska jag fortsätta kolla pinsamma kroppar innan jag går och lägger mig. Mina underbara sover redan <3

Iza när hon somnat igår kväll :)

Älskade fina Iza <3

Bm

Idag har jag varit hos Bm och kollat bebis :)
Allt var bra, den låg väldigt långt ner med huvudet så hon förstod att det ilade mycket. Magen mätte 35cm och hjärtljuden var denna gång 136 :)
Hade gått upp 1kg sen sist så nu är det totalt 6kg plus och det känner jag mig nöjd med:)
Nu ska jag lägga vår underbara prinsessa <3

Jag saknar min dator!

Åhh vad jag är less på att vara utan dator!! Och på fredag så börjar ju äntligen Vampire Diaries och The Secret circle igen.. Och kg kan ju inte ladda hem skiten för att jag inte har någon dator.. Jag fick låna Hanna om jag fick igång den så jag får väl testa det :) Nu ska jag försöka sova lite. Hoppas jag får lite sömn iaf. Inatt Hr jag sovit uselt för hg har så ont i höfterna :/ Det var inte speciellt roligt att jobba heller för det gjorde lik ont. Men kg var uppe och vaggade och det hjälpte ju lite iaf :) Nä godnatt med er!

Magbilder vecka 35

Supersvårt att knäppa på sig själv :/ Men här kommer någon iaf :)

Liten snabb uppdatering

Magen växer så det knakar. Jag var till barnmorskan i Torsdags och då såg det ut så här:
Vecka 33+3 (34)
Hjärtljud 154
Magen mätte 33 cm
Total viktuppgång +5 kg
Bebisen huvud är redan fixerat :)

Så här såg det ut med Iza:
Vecka 33+? (34)
Hjärtljud 128
Magen mätte 34 cm
Total viktuppgång +16kg
Iza låg neråt men huvudet var ruckbart.

Det ska bli så spännande att se vem som gömmer sig där inne :) Och snart får vi träffa lill* plutten <3


RSS 2.0