Nu är det bara jag och Wilma som är vakna ...

20101030444 (MMS)

Nu är det bara jag och Wilma som är vakna =) Iza sover, Johan ligger här bredvid och sover, Saga ligger i sin säng och sover och Trixie ligger på vår säng och sover.. Klockan är ju bara halv tio!

Badankan!

Idag har Johan varit och fixat bromsarna på sin bil, mendans han gjorde det så åkte jag och Iza en sväng på Dollarstore. Jag köpte fågelburar som jag tänkte måla vita och sätta blommor i. Idéen kommer från Sandra.

Väl hemma så startade vi grillen. Så nu har vi ätit och Iza har badat och kvällen fortsätter med mys i soffan med mina älsklingar eller ja den ena iaf för Iza somnar nog snart.
Hon är lite bättre i förkyldningen och hon är feberifri. Jag hoppas att hon kan sova inatt ♥

 

 

Sjukling

Vårat lilla hjärta är förkyld och har haft feber. Stackars liten, känns jobbigt när det inte finns så mycket man kan göra. Jag använder snorsugen och ger lite nässpray. I morse så hade hon ingen feber iaf det är ju skönt, men nu tycker jag att hon känns lite varm igen. Så jag får kolla sen.
I natt när jag tog tempen så hade hon 39,1 så då fick hon lite alvedon och vatten, sen gjorde jag ren näsan och gav nässpray. Sen fick hon sova bredvid mig och då sov hon från ca 02.00 till klockan sju i morse.

Nu är hon ganska ledsen så jag ska leta reda på nappen.
Jag kanske skriver mer sen =))  

Åh jag är så trött så trött. Har nästan in...

sleepy (MMS)

Åh jag är så trött så trött. Har nästan inte sovit nå.. Jag hade jätte svårt att somna tror jag somnade vid halv 2! Sen har Iza inte kunnat sova som jag trodde för hon vart täppt i näsan så har har varit vaken sen 3 och nu är kl 5, vi gick ner och gjorde ren näsan sen fick hon lite nässpray och välling. Nu ligger hon i sin säng och är ledsen. Jag ska snart gå in och då kanske hon blivit trött och kan somna.. Förhoppningsvis så gör hon det och sover någon timme till...

Här är Izas nya riktiga skor =) Hur söta s...

20101028436 (MMS)

Här är Izas nya riktiga skor =) Hur söta som helst!

Denna läckerbit fick jag av Johan =) Tack ...

20101028437 (MMS)

Denna läckerbit fick jag av Johan =) Tack älskling!

Vårt lilla hjärta får sova med mig inatt n...

20101028438 (MMS)

Vårt lilla hjärta får sova med mig inatt när Johan är borta =) Hoppas att hon kommer sova hela natten, men jag är osäker för hon är lite täppt i näsan.. Ikväll har vi varit på stan med Hanna, Emil, Bettan och Jonna. Vi gick runt och kikade och fikade sedan på furan. Jag och Johan var till Bollnäs på dagen, Johan och Iza fick skor och jag fick en underart läcker plånbok av min älskling! Ska lägga ut en bild på den också =) Igår var ju jag och Sara till valbo där handlade jag en massa också =) 2 tröjor och en mössa till mig, 2 byxor, 1 body, 1 fuskpolo och en ny mössa åt Iza. Sedan köpte jag 2 hyllor, en lampa, ramar och nå batteridrivna ljusslingor på Ikea. Nu ska jag läsa lite innan jag somnar. Godnatt

Älskade lilla barn

Jag kan nog inte beskriva med ord hur mycket vår lilla dotter betyder! Jag kan inte förstå att den underbaraste lilla människan har legat i min mage. Nu är hon snart ett år (091209) och det känns som vi var på förlossningen igår. När hon kom ut och låg på mitt bröst och jag fick veta att det var en underbar liten flicka. (Elller jag fick vänta en stund innan jag fick veta vad det var för kön.) Den känslan går inte förklara för någon som inte fött barn. Oändlig kärlek och lycka! 
När Johan kom in i rummet och jag såg hans ögon fulla med kärlek och stolthet ♥  (Han kom en kvart efter att hon hade kommit ut till världen, han kör ju lastbil och var påväg hemifrån Skåne när vattnet gick. Jag kommer ihåg så väl att jag sa att det skulle gå bra och att han lätt skulle hinna hem. (Jag hade ju ställt in mig på en 48 timmars förlossning.)
Men Iza hade bråttomt och kom redan efter 5 timmar! Men under förlossningen så hade jag underbart stöd från min Älskade syster som var såå tuff att hon vågade vara med inne i rummet trots att hon själv var med barn! =)

Jag älskar min lilla familj av hela mitt hjärta!



Sovit hela natten!

Iza har sovit hela natten! Jag undrar om hon kände på sig att mamman behövde detta?
Jag har sovit lite oroligt dock och i morse hade jag ingen som helst lust att kliva upp när jag hörde att Iza var vaken. Jag gick och hämtade henne och vi la oss och mös en stund innan vi gick ner och gjorde välling.
Jag gjorde äggmacka åt mig själv=)

Nu leker Iza på sitt rum och jag sitter i vårt sovrum här vid datorn.
Idag ska vi på Babysång för första gången, det ska bli roligt. Jag sa till Hanna att hon skulle ringa och kolla om det fanns fler lediga platser och det skulle hon =)

Nu ska jag nog ta och bädda sängen och plocka ihop lite. Sen ska jag nog hinna stoppa i en maskin med tvätt och lägga undan tvätten som hänger=)




Goddag! Härligt väder ute =) Imorse fick j...

20101025431 (MMS)

Goddag! Härligt väder ute =) Imorse fick jag sovmorgon till halv tio.. Underbart skönt! Men inatt så har Iza varit vaken igen och det är Inte roligt. Jag förstår inte varför? Hon var vaken mellan 01-03. Hoppas att detta bara är en kort period =) I kväll åker älskling till Skåne, alltid lika tråkigt.. På onsdag ska jag och Sara åka till Valbo en sväng, jag tänkte kika på skor åt mig och Iza sen är det ju alltid roligt att gå där och kika lite =) Nu ska jag försöka lura med mig Johan ut och göra något.

Mamma och Pappas nybadade Älskling

20101024430-001 (MMS)

Mamma och Pappas nybadade Älskling

Söndagsmys

Dagen har varit härlig! Vi har bara myst i princip. Johan har städat och jag och Iza har typ tittat på =) Hihihi
Iza`s farmor och farfar samt faster var hit och hälsade på en sväng vi fikade och pratade =) Mycket trevligt!

När dom hade åkt så tog vi en tur till E- center där det inhandlades blöjor och lite annat.
Vi for hem och började med mat. Idag vart det en härligt smaskig köttgryta. Johan tyckte att det smakade lite mycket kantareller, men det var nog för att han inte är såå förtjust i svamp =)
Vi hyrde en film också, Legion hette den så vi får se om den är bra.

Nu badar Johan Iza, tror nog inte att hon kommer vara uppe länge till hon såg väldigt trött ut innan badet =).
Hihi nu hör jag att hon protesterar och vill inte kliva upp =) Vår lilla älskling är lik mamma sin som också älskar att bada=)

Nu ska jag gå och ta på mig myskläder och fortsätta söndagsmysa!!

 

 

Solen skiner

Godmorgon eller godförmiddag kanske man kan säga=)
Imorse klev vi upp strax efter sju. Iza fick välling sen satte vi oss och åt frukost. Tände en massa ljus och satt och myste och pratade i köket. Iza åt lite smörgås hon också eller ja hon åt nästan en hela macka faktiskt trots att hon ätit upp all välling=)

Jag älskar mornarna när Johan är hemma och vi äter frukost tillsammans! Idag ska vi kolla på Småstadsliv live på folkan. Ska bli tokroligt!

Nu ska vi ut och gå på en härlig promenad i solen =) Ha en bra dag!

Idag har jag planterat lite ljung och gjor...

20101021423 (MMS)

Idag har jag planterat lite ljung och gjort lite höst mysigt ute =) Gjorde en tårta till min älskade pappa som fyller år idag. Vi var dit en sväng nu ikväll och sa grattis och fikade på tårtan. Hanna, Erik och Emil kom dom också =) Nu ligger jag och kikar på lyxfällan snacka om blåst brud! Älsklingen ligger här bredvid mig på soffan och snarkar, jag har till och med spelat in honom hihi! Lillhjärtat sover sött i sin säng och jag hoppas att hon sover hela natten inatt. Det skulle jag behöva. I tisdags natt fick jag sova 3 timmar totalt och igår natt fick jag iaf sova ca 6 timmar. Men nu känner jag mig rätt trött! Underbart att älskling är ledig ändå tills på måndag så att vi kan hjälpas åt <3 Nu ska jag försöka få upp honom så han kan lägga sig i sängen ist =) Jag ska läsa lite innan jag knoppar. Godnatt!

Älskade underbara sötnos <3 Nu sover mitt ...

20101016410-001 (MMS)

Älskade underbara sötnos <3 Nu sover mitt lilla hjärta och mitt stora hjärta ligger i lastbilen någonstans i rundvik eller vad det nu hette.. Jag ligger i sängen och kikar på Eclipse =) Hoppas att lillhjärtat vill sova hela natten inatt. För det är inte roligt att vara vaken ca 2 timmar mitt i natten. Man blir ju så himla trött, fast i morse fick jag sovmorgon till 10.30! Tack älskling! Så länge har jag nog inte sovit på flera år. Hihi men skönt var det iaf. Näe nu ska jag fortsätta kika på filmen. Godnatt

Fredag 15.10.2010

Iza har sovit hela natten. Hon vaknade runt kvart i sju imorse så jag ska inte klaga=)

Idag är det fint väder ute inte blåser det något heller, men det ser ruggigt kallt ut. Frost på rutorna på bilarna, men det är lite mysigt också för det innebär ju att snart är det advent.
Jag längtar efter att få julpynta! Men det innebär också att snart fyller Iza 1år. Vart sjutton har tiden tagit vägen. Jag kan inte fatta att det snart gått ett år sedan hon kom ut till oss vår lilla Prinsessa ♥

Idag ska jag och Iza träffa Emilia och Towe. Vi bestämde oss för att ta en promenad runt stan sedan fika någonstans. Ska bli roligt att tjattra lite. Tror Iza blir glad om hon får leka lite med någon annan än mamma också=) Hihihi

Johan kommer hem imorgon så jag ska kolla vad Hanna och Emil ska göra ikväll för dom är också ensamma då Erik jagar.
Jag har budat hem en jacka från Tradera åt Iza.

Denna fick jag för 10kr (Plus frakt på 37kr)
Tycker att det var otroligt söt =)

Mohini baby strl 74

Vackrare kan ingen vara!

20101007372 (MMS)

Vackrare kan ingen vara!

Härliga Höst!

I förmiddags så klädde jag och Iza på oss och gick ut i solen. Jag tänkte kratta lite löv och vi båda behövde friskluft =) Johan hade tagit en tur till Ljusne för att kika på däck.

Här kommer lite kort på vår älskling


 

 

    

Iza tar sin förmiddagslur i soffan =) När ...

20101011374 (MMS)

Iza tar sin förmiddagslur i soffan =) När hon vaknat så ska vi nog gå ut och höststäda lite =)

Iza leker i lekhinken hos farmor och farfa...

20101010372 (MMS)

Iza leker i lekhinken hos farmor och farfar =)

Iza hon sover och sover..

Ja hon sover och sover... Imorse då hon tog sin lilla lur då sov hon två timmar och det kan jag förstå eftersom att hon missade en timme i natt/morse. Men nu har hon oclså snart sovit två timmar. Sen klockan tre iaf=) Hon kanske också känner av vädret eller så har hon en trött dag. Jag vet inte, hoppas bara att hon kan sova inatt. Jag ska nog snart väcka henne sen ska vi ut på promenad om det inte ösregnar.

Känner att jag måste ha lite luft och Saga vill ha lite motion. Vi var in till stan iaf. Jag köpte hundmat sen så var vi in och hälsade på min farmor.
Sen har vi inte gjort så mycket mer. Eller jo jag har också vilat lite. Ikväll kommer älskling hem och är ledig ända tills på måndag em. Det ska bli helt underbart och det tänker vi fira med tacos. Kanske en öl till det=)

Längtar tills imorgon då nästa avsnitt av vampire Diaries kommer ut =) ♥

På lördag ska vi åka till Gävle och hälsa på Iza`s faster och " farbror" Ska bli trevligt att se dem och bebismagen=) Vi tar också en tur till Ikea. Jag behöver en ram som min förstoring på Iza ska sitta i.


Denna bilda har Hanna gjort i photoshop så den har jag förstorat till 50*75 =)


Iza tar en liten lur i mammans knä =)

20101007368 (MMS)

Iza tar en liten lur i mammans knä =)

Iza leker innan läggdags

 


























Regnigt värre..

Inatt vaknade Iza klockan 04.05 och då var hon lagomt pigg. Jag flyttade över henne till vår säng för att få henne att somna om efter misslyckade försök i sin säng. Men hon somnade inte förrnän närmare 05.30.
Jag var helt galet trött och ville bara sova. Men Iza som är såå gullig i sitt lilla rufs kollade på mig och skrattade. Jaja jag får väl kliva upp då=)

Nu ligger det lilla trollet och sover middag. När hon sovit klart så ska hon få lite gröt sen ska vi nog ta en tur till min farmor och hälsa på.
Jag är såå trött på detta väder, varför kan inte hösten vara solig och fin jämt??!

Någon som har nå tips för hur jag ska få Iza att vilja äta barnmat? Jag tror jag har testat allt men hon bara grinar och vänder bort huvudet. Eller dom första tuggorna går bra men sen är det ungefär som att hon kommer på sig själv och då vill hon absolut inte äta.
Jag har testat olika barnmatsburkar, jag har gjort egen mat. Jag har låtit henne försöka plocka maten själv.

Det lustiga är att hon smakar gärna och tycker att det är roligt att plocka i sig maten eller smulorna själv, hon tycker inte att det är äckligt för hon gör inga konstiga grimaser och hon har ätit mat förut. Utan problem! Det var efter att hon började få två mål mat om dagen som hon började strejka och det var säkert 2 månader sen.
Ja jag vet inte vad jag ska göra. Jag ska testa att göra någon mat som Iza kan äta samtidigt som vi äter så ser hon kanske att det är samma mat. Det kanske kan fungera.

Nu ska jag göra mig klar för en tur in till stan =)
Hörs hej!

Nu har lillhjärtat somnat. Jag tycker det ...

20101006366 (MMS)

Nu har lillhjärtat somnat. Jag tycker det är så underbart att se på henne när hon sover. Hon är den vackraste lilla flickan i hela världen. Jag blir alldeles varm i hela mammahjärtat!

Ute på kvällspromenad. Har kastat sten åt ...

20101006365 (MMS)

Ute på kvällspromenad. Har kastat sten åt Saga och Iza tycker det är jätteroligt att titta på =)

Måndag hela veckan....

Imorse vaknade jag av att jag hörde Iza skratta i sitt rum. Jag klev upp och gick och kollade, då satt hon och kastade runt nallen i sin säng. Det tyckte tydligen hon var superkul! ♥

Idag ska jag och Iza hjälpa min mamma hämta de sista kartongerna sen så är hon ute därifrån=) Äntligen..
Sen ska vi nog handla lite. Jag tänkte kolla om jag hittar någon recept på typ broccolipaj. Jag är lite nyfiken och skulle vilja prova äta det. Vet dock inte om Johan tycker om det.
Jag har plckat iordning lite i vårt sovrum. Vi har Ingen garderob i hela huset. Nu är jag dö less och vill verligen ha en garderob. Har ingenstans att ha alla kläder. Vi har en stor byrå sen har jag en frej med 3 trådbackar i. Men det räcker inte! Jag ska försöka övertala Johan att vi måste köpa en garderob. Men kanske nästa månad om ekonomin tillåter.


Helgen har varit kanon! I lördags så kom Johan hem =) Sen på eftermiddagen så vart vi bjudna till Hanna, Erik och Emil. Jonna och David skulle också komma. Vi fick god mat och så drack jag lite vin. Johan fick vara nykter och köra hem=) Vi hade en supertrevlig kväll.

Hannas Erik vart kanonfull. han hinkade väl i sig nästan 2 liter vin.. Hahaha
Hanna hade inte haft roligt när han hade kräkits den natten =)

Nu ska jag försöka lägga Iza så hon får sova lite middag, kanske lägger mig en stuund med henne jag också.


♥♥ Vår "lilla" busunge ♥♥

Iza somnade på promenaden imorse. Det var ...

20101001355 (MMS)

Iza somnade på promenaden imorse. Det var super härligt att vara ute i det underbara vädret! Idag ska jag hjälpa mamma flytta, Iza ska vara hos sin farmor och farfar undertiden =)


RSS 2.0