Lite bilder



















Kryckor

Ja... I söndags skulle jag åka och rida, jag skulle precis hoppa upp på Pärla som jag hade parkerat bredvid en cementbrygga som jag stog på. Jag slängde över det ena benet över sadeln sen så flyttade Pärla sig lite åt sidan och mitt ben vred sig och jag ramlade i marken. När jag skulle räta ut benet så small det (Johans lillasyster Sara hörde så det var ju inte bara jag iaf.) Jag satt där på marken en stund och trodde det skulle gå över (Jag ville VERKLIGEN rida!) Jag försökte resa mig och stå på benet då känner jag att det liksom viker sig åt sidan inser att jag inte kan rida så Sara får snällt gå in med Pärla och ta av henne alla saker. Sen fick Sara ringa Johans mamma Birgitta som skjutsade mig till akuten.. Fick tid på röntgen dagen efter.
Var in på röntgen på måndagen sen fick jag träffa en läkare som kollade på knät. Hon skulle "punktera" knät.. Det var det värsta jag gjort!! Fyyy vad ont det gjorde. Hon satte in en kanyl i knät och sög ut blod.. En sköterska stog bakom och höll i mig och torkade bort svetten från pannan.. Jag höll på att svimma såå ont gjorde det..
Iaf så fick jag en remiss till Hudik där dom ev ska göra en endoskopi för att kolla så att ledbandet är helt. Det var också en benflisa som var lös. Men den sa hon ingenting om..

Förhoppningsvis så fixar allt sig snart för jag håller på att bli tokig..

Iza tyckte det var jobbigt

Iza tyckte det var jobbigt att leka medans hon åkte bil så hon tog en powernap
för att sedan kunna fortsätta leka vidare


Fullt upp!!

I dag har vi haft fullt upp. På förmiddagen så åkte vi till Hanna och Emil, gick ut på långprommis till Röstentjärn där vi fikade lite, sen gick vi tillbaka hem igen. Det var ingen vanligt grusväg vi gick efter utan det var en stig som det vart snö på så då fick vi gå ner på täkten för att kunna gå framåt överhuvudtaget.. Men motion fick för fyyy vilka backar det var!! Sen åkte jag och Iza hem frächade lite, bytte kläder och åt lite mat sen åkte vi och hämtade upp min farmor och sen vidare ner på stan. Kikade runt i lite affärer, hjälpte farmor hitta l i t e kläder, så när vi gick ifrån kappahl så hade hon halva butiken med sig hem=) Nu är vi hemma igen och längtar efter Johan som kommer lite senare. Tänkte göra varm smörgås tårta tills han kommer. Det är ju sååå gott!
Imorgon så ska vi åka till Hudik med Hanna,Erik och Emil det ska bli roligt =)
Här kommer lite bilder från i morse






Ändrade planer =(

Johan kommer inte hem idag=( Lastbils jäveln är trasig har varit sen igår, men dom trodde den skulle vara lagad till eftermiddagen.. Men icke.. Johan får sova på hotell, inte så tråkigt kanske men han vill hem han också. Har inte blivit så mycket gjort idag, eller jo jag har skurat alla köksluckor, tvättat och hängt tvätt oh plockat lite.. Nu när Iza vaknar så ska hon få lite mat sen tänkte jag vi skulle in och handla lite mjölk och en cola light =)
Är sjukt trött undrar om det beror på vädret?
Näe, nu tror jag skå gå och väcka lilla sötnosen ♥ ♥


Lugn natt ♥ ♥

Vi har sovit jätte bra i natt. Hon vaknade igår när jag kom in i sovrummet för att lägga mig. Så vi fuskade lite och hon fick sova i sängen med mig. Fast på pappa Johans sida ♥, hon har sovit hela natten och vi klev upp vid 7 tiden i morse, så jag ska inte klaga=). Idag har det gått bättre med flaskmatningen iaf. Hon åt utan att protestera så det kändes jätte skönt. Vi hoppas att det håller i sig.
Vädret ute idag är supertråkigt. Har sett att det kommit lite snö på vissa ställen, men just här i Svartvik så har vi klarat oss iaf=) Skönt.. Iza sitter här bredvid mig i babysittern och sliter i sina leksaker =) Hon har ju inte tråkigt iaf. Funderar på vad vi ska hitta på idag, skulle vara väligt behövligt med en rejäl städning så vi får väl se vad vi hittar på. Johan kommer hem i kväll och det ska bli så skönt att ha honom hemme ända tills på måndag ♥ ♥
Inte kan jag ladda upp några nya bilder heller för tillfället då min kamera hgar slut på batteri. Får väl ladda den sen=)


Hittade en mysig bild som Hanna har knäppt.



Haha ja vad säger man?




Iza testade kusin Emils nya brillor. Men Iza kunde inte förstå varför mamma
och moster skrattade så att tårarna sprutade.





Sur liten Iza

Idag har nog Iza varit Söderhamns suraste barn.. Hon har inte velat ta flaskan överhuvudtaget, hon har bara velat bli ammad och eftersom att jag inte riktigt har tillräckligt med mat åt henne så vill jag också att hon ska äte tillägg. Men det har inte hon velat utan hon har bara grinat så fort jag erbjudit flaskan. Sen har hon varit såå trött och gnällig.. Men nu innan hon somnade så var hon nöjd iaf. Hon grinade inte åt flaskan, men hon åt inte heller ur den, men hon hade nog ätit sig rätt nöjd på mig innan.. Vi får se om det är lika i morgon då måste jag nog ringa BVC och få några tips. Jag tror inte det är ersättningen heller för jag var in och köpte en annan sort idag och det vart lika efter.. Nu8 sja jag försöka sova lite. Mammahjärtat i mig har värkt väldigt mycket när hon varit så ledsen.. Men vi tar nya tag i morgon.


Älskade lilla barn

 

Kallt...

Usch idag är det kallt och grått ute=( Jag hade önskat varmt och soligt, men så vart det inte...
I morse vaknade jag av att Iza låg och pratade i sin säng, kollade på klockan och insån att den var 07.30 och hon hade sovit sedan 21,30 igår kväll. Alltså så har hon sovit 10 timmar i sträck! Vår lilla prinsessa =)

Idag ska jag och Iza åka och hälsa på Hanna och Emil en sväng, sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.
I går när vi var och handlade på eftermiddagen så fick Iza nya nappar, haha när vi kom hem och hade kokat dom så fick hon en och oj vad den såg stor ut, haha. Jag kollade också på några Pensèer och jag kunde inte hålla mig så jag köpte några stycken och planterade dom när jag kom hem=) Jag vill ha sommar nu!! Och helst en myggfri en!

Vem är det som gömmer sig bakom nappen?
Är det Iza kanske?





Iza och pappa Johan myser i morfars soffa





Blommorna som jag planterade





Dagen

Undrar vad vi ska hitta på idag då?! Fint väder är det ute så jag tror att det blir en promenad iaf. Sen ska vi nog ta en tur till stan också. Johan kommer hem på eftermiddagen och blir inte han så sen så ska jag nog åkaoch rida=) Skulle vara bra mysigt! Men vi får väl se=)
Nu har jag precis duschat och Iza ligger och sover nere i vagnen. Hon har sovit lite oroligt i natt, vaknat och varit ledsen. Men det har räckt med att jag gett henne nappen så har hon somnat om. Men jag tror hon hade lite ont i magen en sväng också för jag plockade upp henne, då kom det en rap, sen när jag la ner henne igen så somnade hon om. Vår lilla prinsessa!
Näe, nu ska jag nog gå ner och hänga lite tvätt, för att sedan kasta in en ny maskin..




Charmtrollet

Iza säger Godnatt



Vår

I morse klev vi upp runt 08.20, riktigt skönt att få sova så länge=) Sedan åt vi lite frukort och drack lite kaffe. Sen klädde vi på oss och tog en promenad.. Eftersom att vägen över Brötgrind är stängd pga översvämmning så vart jag nyfiken och ville gå dit och kika så vi gjorde det=) Jag tror vi var ute nästan 2 timmar och det var jätte skönt att kunna gå utan att ha ont i tån. Tråkigt nog så fick jag skavsår på b å d a fötterna ist.. Haha är det inte det ena så är det det andra=) När vi hade kommit hem igen så åt vi mat, sen gick vi och vilade lite middag=)
Sen har det inte hänt så mycket mer. Johan har åkt till Skåne, jag och Iza var in till stan en sväng och handlade lite och tankade bilen.. Nu sitter jag här och väntar på att Iza ska bli trött, men det kommer nog att dröja för hon har sovit mestadels av dagen =/










Fondväggen

Väggen före


 

Väggen efter

Fixad tå!

Ja nu är äntligen nageltrånget borta, men nu gör det ont där dom grejjat ist =(. Jag vill aldrig mer gå till doktorn för samma sak igen. Det gjorde så sjukt ont när dom gav mig bedövning på var sida av tån. Och så var det jätte mycket bedövningsmedel som skulle in.. Ucsh och fy, men nu är det gjort iaf.. Medans jag var hos doktorn så var Iza med sin farmor och faster på stan. Hon låg och sov i vagnen hela tiden och tur var ju det då hon fortfarande är rätt mammig=) Haha.. När jag var klar hos doktorn så gick jag och köpte mig en ny vår jacka=) Sen åkte jag och Iza hem=)

Vilket underbart väder det har varit idag också! Hoppas att det fortsätter så här, jag vill verkligen ha sommar nu=) I förmiddags så åkte jag och Iza till min farmor en sväng och hälsade på, vi satt ute i solen och det syns nu för jag vart lite röd om kinderna och på bröstet.

Här kommer några bilder från söndagen.



Mys med pappa ute i solen






Lipar åt mamma




Kusin Emil tar sig en lur i Iza`s babysitter och med hennes brillor =)




Iza`s knäppa moster

Mobilbloggar

Ja det var ju ett tag sen jag uppdaterade.. Har inte riktigt haft tid eller lust då vårat internet är så segt. Men nu tänkte jag mobilblogga ist. Fast jag kan ju inte lägga ut någon bild, så det får jag göra i morgon.. Helgen, i lördags så spenderade jag och Iza kvällen hos Maria då pappa Johan var på fest med sina arbetskamrater:) Men han fick snällt följa med hem tid 22 tiden då vi skulle åka hem. Men det hade han inget emot då dom börjat parta runt 14 tiden:) haha Men han var väldigt städad när jag hämtade honom:) På söndagen var Johan uppe först tid 7 tiden. Jag och Iza låg och drog oss till 9:) sedan klev vi upp åt frukost och började med tapetseringen av fondväggen i vardagsrummet. Sedan kom min pappa och hälsade på, och sen kom Hanna, Emil och Erik. Sen var vi tvungna att fortsätta med tapetseringen innan det blev kväller:) iaf så vart det bra och jag är jätte nöjd. Idag har vi inte gjort så mycket, i förmiddags så var vi på volvo en sväng med Johans mamma, sen åkte vi hem till dom och fikade. Vi satt ute på altanen och solade:) Nu är Johan på väg till skåne, Iza ligger i sin säng och sover och jag ska också sova nu. Lovar jag ska försöka lägga ut lite bilder imorgon på fondväggen:) Godnatt!

Natti natt!

I förmiddags så åkte vi och hälsade på min farmor en sväng, pratade en massa strunt och drack kaffe=) Sedan rinde Sofie och frågade vad vi gjorde. Hon hade tänkt komma och hälsa på, men jag sa att vi skulle ta en tur till henne ist. Hon har precis flyttat till hus och jag har inte varit där och kikat än. Så jag tyckte det passade efter fikat hos farmor! Sofie och Daniel hade det jätte fint! Took mysigt med ett skafferi i köket som man kan gå in i. Det skulle jag också vilja ha =) Jag och Iza var där rätt länge. När vi kom hem så hänge jag lite mer tvätt sen vart det en massa bus med Iza innan hon sov middag.

Nu ligger Iza och sover i sin säng. Saga vill gå och lägga sig i sin, men där ligger katten så Saga hon ligger snällt bredvid och bara ser l i t e sur ut, haha. Nyss kollat klart på Grey`s. Vet inte om jag tyckte detta avsnitt var så bra. Tyckte mest det var sorgset.. Men det kanske blir bättre nästa vecka=).
Jag längtar efter Johan som ligger i lastbilen i Stöde. Han ska lasta där i morgon, sen kommer han hem och har helg igen om han inte ev ska extra köra lite på fredag. Men det visar sig väl.
Näe nu ska jag gå och sova vi ska vara på BVC i morgon klockan 10 och då kan det vara lite roligt om man ser någonlunda fräch ut=) Haha...
GODNATT 


♥ ♥ ♥
Mina älsklingar!
De bästa som har hänt mig
♥ ♥ ♥

Godmorgon!

Morgonen idag började ca 07.10 då lilla söta Iza vaknade och ville äta lite mat. Innan vi klev upp så låg vi och mös och Iza kom på att det prasslade om mittt täcke vilket hon tyckte var superkul. Så jag låg och drog mig lite extra=) Hihi Hon hade vaknat och ätit vid 4 tiden också. Sen vid typ 5 tiden så ringde Johans jobb telefon (Han skulle åka och jobba). Jag trodde jag skulle ramla ur sängen, vart skiträdd.. Haha. Men Iza fortsatte sova tack och lov=)
Och nu sitter jag uppe vid datorn och hon ligger nere i vagnen och sover igen.. Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men jag tror jag ska in till stan en sväng och lämna tillbaka tapetproverna. Sen åker jag nog och hälsar på min farmor en sväng=)

Sötungen i morse






Iza`s nya skor




Iza`s nya jackor



Tapeter

I dag var vi in till stan och hämtade p-pillrena till katterna, köpte även avmaskningsmedel till alla djur, så nu ska dom få sig en omgång=) Sedan var vi in på Kappahl en sväng, tänkte kika på en ny mössa åt Iza, för dom hon har sitter inte så bra. Lite förstora än=) Sen såg Johan också en jacka som han tyckte att hon skulle ha. Så hon fick en till ny Jacka=) Hihi så nu har hon en beige och en röd och vit rutig. Vi hittade också en mössa som sitter jätte bra.
Sen åkte vi till Colorama och kikade på tapeter. Vi hittade ett par stycken som vi tyckte om så vi fick med oss prover hem på dessa. Det är två av dom som vi tycker mer om än de andra så nu ska vi bara komma överens om vilka det blir=) När vi kom hem igen så fick Iza lite mat sen fick hon ligga ute i vagnen medans vi satt ute och solade på altanen och drack kaffe. Åhhh vad jag längtar till värmen! Hon sov ca 2 timmar i vagnen innan hon vaknade och ville ha lite mer mat. Under den tiden så hann jag med en tvättmaskin och att dammsuga lite=)
Nu ska jag gå och bada en sväng sedan ska jag krypa ner i soffan med mina älsklingar och invänta Desperate Hosewives (Som jag längtat)


Goodnight

Påsken

Påskhelgen har varit super mysig! Ätit god mat och bara myst. Igår var vi till Valbo, tänkte vi skulle köpa en barnstol till Iza. Det fick hon också=) Vi köpte även en jacka, ett par skor, hårband och solglasögen. Saga fick en ny hund säng och jag fick lite ljus, hihi som vanligt när man är på Ikea så kan man juh inte åka därifrån utan ljus. Vi köpte även ett set med nya tallrikar=) Roligt med lite förnyelser. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag ringde nyss veterinären och bad om ett nytt precept på p-piller åt katterna, så de ska vi nog åka in och hämta sen. Tror också jag ska lura in Johan på Colorama så vi kan kika på en fondvägg till vardagsrummet=)


Dessa bilder tog vi igår på väg hem ifrån valbo. Nya jackan och brillorna på ;)


Den här bilden tog vi i morse=)

Vår lilla påsk kyckling

Har inte kunnat lägga in bilden tidigare då vårt internet är så segt, det tar evigheter att ladda upp bilder..








GLAD PÅSK!

Långfredag

I går så började jag och Iza dagen med en promenad i finvädret =) Men jag kunde inte gå så långt för mitt j*vla nageltrång. Måste ringa och boka en tid så dom kan fixa det. Kan ju knappt gå juh=(.. Så vi gick hem och satte oss på altanen och solade istället..

På eftermiddagen så kom Hanna och Veronica hit. Vi skulle ha en Twilight kväll med båda filmerna och lite mat och godis! Var jätte trevligt, dock så var Iza ovanligt kinkig, men berodde nog på att hon var ganska över trött. I natt så har hon verkligen sovit bra. Hon somnade igår kväll ca 22,00 och hon vaknade inte förrän 05,45 i morse då fick hon lite mat sen somnade hon om till ca 07,15.. Var jätte skönt! Johan kom hem vid 04,30 tiden och då fick jag en efterlängtad puss =)



Här kommer lite bilder ifrån promenaden igår






RSS 2.0