Snö, snö och snö!

Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt hurra! Ja första dagen det snöade var det roligt men nu har det inte gjort annat än att snöa de senaste dagarna! Men men idag gör det mig inget för idag har vi en mysig inne dag jag och Iza. Vi har lekt nästan hela dagen och nu försöker jag få henne att sova middag men hon är arg för att hon vill minsann Inte sova nu!

Vårat lilla hjärta har haft feber i 3 dagar. Hon var uppe i 40,1 grader i lördags, men hon har varit bar pigg ändå! Men hon har inte haft någon matlust och det är inte så konstigt när man är sjuk.
Men idag är hon feberfri och äter igen=)

Det har nog inte hänt så mycket annat. Igår var vi in och kikade en snabbis på julskyltningen. Men jag tycker att det ska vara mörkt när man ska gå ner. Men jag ville gå med Johan och han skulle börja jobba klockan fyra och då skulle vi hinna äta innan han åkte så det vart ganska tidigt...

Näe, nu läre jag gå till min arga dotter=)

Förresten lite nyfiken vem som läser min blogg.
Skriv gärna en kommentar och berätta vem du är!

Sjuklingen tokar sig i badet <3

20101126531 (MMS)

Sjuklingen tokar sig i badet <3

Godmorgon! Vilket blåsigt väder vi har... ...

20101124526 (MMS)

Godmorgon! Vilket blåsigt väder vi har... Fy vad tråkigt det är! Här hemma gör vi inte så mycket. Johan kom hem vid halv sex så han sover. Iza och Sara vilar eller ja Iza sover och Sara kollar på tv =)

Så här somnade vår älskade lilla skrutta t...

20101123525 (MMS)

Så här somnade vår älskade lilla skrutta tillslut. I fotändan och med benen i kors. Fast jag la henne tillrätta innan jag gick ut =) Nu hoppas jag på en hel natts sömn! Godnatt

Idag har vi varit på babysång innan det så...

20101122521 (MMS)

Idag har vi varit på babysång innan det så var vi hos Hanna och Emil och hälsade på =) Och efter sången var vi till min farmor och fikade. När vi kom hem så st Iza, då passade jag på att sätta upp stjärnor, stakar och gardiner i resten av huset. Blev mycket bra =) Nyss kom Johans syster Sara hit och ska sova kvar. Jag sitter och försöker natta en övertrött Iza som nu inte vill sova =/ Bilden är på den rosa fina stjärnan i Izas rum.

Godmorgon! Nu är vi vakna och efter en hel...

20101123523 (MMS)

Godmorgon! Nu är vi vakna och efter en hel natts sömn känner jag mig ganska pigg. Fast jag skulle ju inte alg ledsen om jag hade fått sova lite till =) Iza vaknade bara engång inatt och det var vid halv två. Jag gick in hon fick en puss sen somnade hon om <3 Johan är i Skåne så jag undrar vad vi ska hitta på idag. Jo vi har nog lite att göra ändå. Vi ska på babysång kl 12 sen ska vi nog åka och hälsa på Bettan och magen samt kika på deras nya soffa =) Jag julpyntade lite igår och lägger ut bilder på det sen. Nu ska jag byta blöja och ge Iza välling.

Hej hej!

20101122516 (MMS)

Hej hej!

Nu är vi påväg till gävle en sväng. Vi ska...

20101121509 (MMS)

Nu är vi påväg till gävle en sväng. Vi ska gå på Toy's Rus eller hur det nu stavas. Iaf så ska vi kolla om vi hittar nå julklappar åt Iza. Sen ska vi hälsa på Johans syster Emma och hennes kille Tobias =) Iza har sovit hela natten utan att vakna och grina. Hon somnade strax före klockan 20 igår och sov till kl 7.15 imorse. Hon hade säkert sovit längre men jag vart lite orolig så johan fick gå och kolla till henne och då vaknade hon =)

Bilder

Blandade bilder med både Iza och Emil

 

 

 

 

 

 

Taco mys!

Igår så spenderades kvällen hos syster Veronica med familj. Hanna med familj var också med=) Vi åt Tacos och mös! Sedan spelade vi lite Guitar Hero. Jag är klart bäst och jag har taktkänsla oavsett vad Hanna säger!

Jag tror vi åkte hem vid nio tiden. Iza höll sig vaken hela tiden trots att hon var lite febrig och hängig..
Hon somnade sött och när vi kom hem så fick hon pyjamas och liite välling, sen somnade hon om sött och sov hela natten! Vilket var underbart skönt för mig och Johan.

Idag så har vi hunnit med ganska mycket..
I förmiddags vid 10 tiden så skjutsade vi in Johan till åkeriet då han skulle på firmafest! Sedan tog vi en tur till Iza`s farmor och farfar. Vi fikade lite där och sedan åkte vi till min farmor och farfar där vi fick en underbart härlig lunch/middag. Hon hade gjort ett litet julbord med Janssonsfrestelse, köttbullar, prinskorv, skinka, potatis rödbetsallad någon omelett, sen ägghalvor! Mums säger jag bara!!


Här kommer lite bilder från igår



 

 

 



Fortfarande förkyld

Jaa, min jädra snuva går inte över. Idag är jag både knasig i halsen och riktigt snorig, fast det brukar ju vara lite värre så här på morgonkvisten. Men jag hoppas att det vänder snart... Inatt så har Iza sovit hela natten, skönt tycker jag! Det kanske är den där extra vällingen som gör att hon håller sig sovandes hela natten??
Jag tänkte jag skulle kolla efter en större nappflaska idag. Vi får se=)

Nu sitter Iza i Sagas säng och leker med Johan kalla Anka tidningar. Nyss har hon dragit ner min lampa i golvet, men den höll ju som tur va!

Näe nu ska jag gå och göra mig i ordning.. Hörs sen!

 










Lillhjärtat har fått en till tand denna gä...

20101113484 (MMS)

Lillhjärtat har fått en till tand denna gäng uppe. Kände den imorse =) Bilden är från förra veckan men det ser verkligen ut som att hon borstar tänderna fast hon bara suger bort tandkrämen =) Det blev ingen tur till Bollnäs idag. Jag tyckte det vart så sent sen började jag bli lite hungrig.. Vi tar en tripp dit imorgon ist. Fast då får farmor följa med för Johan jobbar. Nu ska jag försöka sova. Och förresten så åt Iza 320 ml välling ikväll också. Jag tror vi behöver köpa en större nappflaska så jag slipper blanda 2 ggr =) Duktiga tjejen!

Bloggtorka

Jag har haft bloggtorka helt och hållet.. Känner inte att tiden riktigt funnits till sen så har jag väl kanske inte riktigt haft sån lust.. Iaf så kommer här en liten uppdatering om helgen.

Fredag: Var ner på stan med Hanna och Emil, vi gick runt och kikade i lite affärer sen gick vi på bolaget för Hanna skulle köpte lite öl som hon skulle ha med till Umeå. Jag köpte mig en vinare. Sen käkade vi lite lunch på Waynes, vart besviken på deras sallad för den var riktigt tråkig sen tyckte jag att det var ruggigt dyrt. Det blev 104kr för en sallad och en dricka. Vi hade tänkte att vi skulle äta på furan men där fanns det inte plats =(
Just ja! Jag köpte en brun skinnjacka åt Iza för 50kr på Kappahl. Den var nedsatt till halva reapriset sen så hade jag en rabatt check på 50kr. Skitbilligt.. Lägger ut en bild på den sen..

Lördag: Fick sova tre timmar den natten, sen klev vi upp halv sex då vi skulle åka mot Umeå vid sju. Jag gjorde mig i ordning sen åkte jag till pappa och lämnade Iza där så att Johan skulle få sova lite då han kom hem på natten.. Fick lite frukost av pappa innan jag åkte hem och inväntade Hanna och Veronica.
Trippen till Umeå var riktigt rolig och det vart en massa prat och skratt! Dock vart jag inte så poppis eftersom att jag måste stanna och kissa överallt =)
Vi anlände till ålderdomshemmat vid ca halvtvå. Sa grattis till gammelfarfar som gyller 100år! Inte varje dag man firar någon som blir så gammal.
Eftersom att vi inte hade träffat släkten på den sidan förut förrutom vår morfar och moster Cina så vart vi fotograferade HELA tiden. Jag verklugen hatar att vara med på kort.. Dom knäppte kort hela tiden!!
När vi sagt hejdå där så åkte vi till mormor och morfar för att vila upp oss lite innan festen som skulle vara på kvällen.. Jag försökte vila då jag var alldeles skakis och hade ont i huvudet. Men det gick inte så bra.

Sedan hade vi riktigt roligt på festen, vi åt lite mat och surrade en massa. Jag hällde upp ett glas vin som jag inte kunde dricka för jag mådde så dåligt. Men jag köpte en cider i baren och den gick i iaf.
Jag tror vi åkte hem vid halv elve för då var jag alldeles slut. Hanna och Veronica gjorde mig sällskap för dom tänkte mest på att vara pigga för hemresan!

Söndag: Vaknade upp helt utvilad! Vi åt en riktigt god frukost hos mormor och morfar innan vi packade in oss i bilen för resan hem. Vi längtade alla efter våra små.- Men jag tycker inte att det var så farligt som jag trott det skulle vara utan Iza. Vi stannde till i Birsta för lite mat och en snabbtur på Ikea. Jag köpte nya doftljus en helt ny sort som luktade underbart!
Vi var väl hemma cirka halv sju på kvällen då fick jag pussa en sväng på min lilla skruttis sen fick hon välling och hon åt 320ml!! Rekord! Sedanm somnade hon sött i mammans famn och jag passade på att snosa lite extra på henne innan jag gick och la henne i sin säng..
Johan åkte och jobbade vid ca 13 tiden på söndagen och izas morfar var barnvakt. Det hade gått jättebra och Iza hade inte gnällt någonting!

Måndag: Nu sitter vi i ringnäs, Johan ska försöka fixa bilen och jag passar på att blogga lite. Om vi hinner ska vi nog ta en tur till bollnäs. Jag tänkte köpa julstjärnor på fot där för dom kostar bara 50kr..
Lägger in bilder sen eller i morgon om jag hinner..

Idag blir vårt hjärta hela 11 månader! Sna...

20101108474-001 (MMS)

Idag blir vårt hjärta hela 11 månader! Snart dags för 1års kalas! Idag har vi varit på babysång och Iza tycker verkligen att det är superkul! Så härligt att se hur hon lyser upp! Hanna och Emil var också med och Emil han diggar som tusan =) Efter babysången så följde jag och Iza med Emilia och Towe till barnenshus. Jag kikade på lite presenter samt julklappar åt Iza. Jag tror vi nog ska köpa en bil när hon fyller år.. Sen ska jag försöka hitta byggklossar för sånna finns det hos hennes farmor och farfar och hon bara älskar dem! Vet någon vart jag kan hitta en morgonrock åt henne? Jag tycker jag har kollat överallt men jag har inte hittat någon... Fy så det blåser ute, snöar gör det också men det är mysigt med snö. Men jag hade kunnat hoppa över blåsten för det blåser så det knakar i huset. Nu ska jag fortsatta kolla på DH sen hoppas jag att jag kan kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries utan att Iza vaknar.

Helgen

Fredag: Oj vad gjorde vi ifredags då?! Jo Hanna kom hit på morogn så vi knäppte lite kort. Vi kom på att vi har nästan inga kort på hela familjen så Hanna knäppte jätte fina kort på mig, Johan och Iza.
Sen så åkte vi in till stan och framkallade dem då Johans farmor fyllde 75 på lördagen och tänkte då ge henne ett kort i födelsedagspresent.
Undertiden vi väntade på att framkallningen blev klar så gick vi på Waynes och fikade sen handlade vi lite också.
Efter det så åkte vi på Dollar en sväng sedan till Ringnäs och fikade igen =)
Väl hemma så blev det mat och fredagsmys framför tv:n.

Lördag: Jag fick sovmorgon av älskade Johan. Klev upp gjorde oss i ordning för kalas, sen bar det av till Kilafors. Trevligt och presenten uppskattades =)
Direkt efter kalaset så skjutsade Johan och Iza mig till Maria där det var fest! =) Vi åt pizza drack en massa vin och badade tunna. Var verkligen hur trevligt som helst! Sedan åkte vi in på Statt, där var det också roligt. Träffade många som jag inte hade sett på väldigt länge!
Klockan halv två fick jag sms av pappa som hade lovat att hämta mig. Han skrev att nu fick jag åka hem annars så skulle han åka utan mig. (Han trodde att krogen stängde senast klockan 1) Så han hade väntat i stan sedan klockan halv tolv. =) Hem kom jag iaf. Men jag skulle nog inte tagit tequilan och dom 2 lakrits shotsen för jag blev lite dålig på natten och var tvungen att kräkas. Men det blir väl så när man inte är van att dricka.

Söndag: En riktigt dålig dag, önskar att jag hade fått sova bort hela dagen för fyy tusan vad jag mådde dåligt!! Jag har aldrig i hela mitt liv varit såå bakis någongång. Johan lurade med mig till affären och sedan åkte vi till Ringnäs en sväng, Det gjorde nog gott med lite luft, men jag var ff bakis resten av kvällen. Vi hyrde en film och åt Tacos på kvällen. Riktigt mysigt synd att filmen s ö g.. Vi kollade på Black Death och den var riktigt riktigt dålig!

Måndag: Johan fick sova lite eftersom att han ska till Skåne ikväll. När han vaknat så åkte jag in till stan. Lämnade tillbaka Hannas minneskort sen så åkte jag till farmor och fikade. Nu väntar jag på att Bettan ska komma med två avsnitt av Vampire Diaries och hon skulle låna 2 böcker av mig=)

 





Lika som bär!

 

Iza med sina skit coola leopard uggs

20101101449 (MMS)

Iza med sina skit coola leopard uggs

Gofisen

20101102462 (MMS)

Gofisen

På bättringsvägen

Jag känner mig mycket bättre idag. Men det sitter kvar i huvudet, konstigt för att jag har inte varit nå snuvig?!
Iza är fortfarande lite snorig och Johan låter inte alls speciellt pigg. Han jobbar idag och kommer inte hem förrän imorgon eftermiddag. Tycker synd om honom, det är inte lika lätt att sjukskriva sig när man jobbar som han gör. Han är duktig som orkar för det skulle nog inte jag göra..

Idag så har jag och Iza varit in till min farmor en sväng, där fick vi stuvade makaroner och korv eller jag iaf för Iza hade nyss ätit.
Det går iaf framåt med maten för hennes del. Igår så gav jag henne spagetti och köttfärsås på burk. Hon åt halva burken och det är riktigt mycket för hennes del då hon bara brukar äta någon sked när man försöker mata henne. Men hon åt både lunch och middag igår och idag åt hon också halva burken till lunch så vi testar med middag sen också=)

Snart kommer Iza`s farmor och fastrar och hälsar på, hoppas att Iza inte hinner nsomna för hon är bra trött nu=)
Jag har precis vikt in tvätt och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig så att jag kan hänga den...

Nu ska jag plocka undan lite efter Iza=)
Lägger in lite bilder sen om jag hinner..

Krassliga

Japp nu är hela familjen krasslig =(
Eller Iza hon är piggast tror jag, hon snorar fortfarande och har lite hosta men hon är pigg och glad iaf=)
Johan ser inte alls speciellt pigg ut, han har mått lite illa haft ont i kroppen och mår allmänt dålig.
Jag har ont i hela kroppen och lite halsont. Men blir det inte värre än så här så överlever jag=)

Idag har vi intr gjort speciellt mycket. Johan har ledig dag idag vilket är skönt eftersom att han är lite dålig. Vi var ut på en liten kort promenad på förmiddagen och nu har han nyss kommit hem efter att ha varit in och besiktigat Chevan (Som gick rakt igenom).

Golfen fick en ny ägare i Torsdags =) Skönt att vi blev av med den så snabbt! 
Iza sover lite middag nu sen när hon vaknar så ska hon få lite mat sen tar vi nog en liten tur till Ringnäs och hälsar på där=)

Sömntuta

Iza hon sover och sover.. Näe men allvarligt jag tror hon snart har sovit i 1 1/2 timme och det brukar hon inte göra på förmiddagarna. Jag har badat och målat naglarna och jag läre nog bädda sängen också=) Jag har ju suttit här vid datorn ett tag också..

När Iza har vaknat till så ska vi klä på oss och åka till Dollars och köpa våtservetter, upptäckte att dom var slut i morse.. Sedan ska vi åka till min farmor och äta jääättgod lunch. Korvgryta=)

Näpp nu läre jag göra lite nytta. Ha en bra dag!

Så här vart det med blommorna =)

20101101448 (MMS)

Så här vart det med blommorna =)

Tripp till Sundsvall

Japp igår vart det en helt oplanerad tripp till Sundsvall. Johans mamma, pappa och syskon skulle åka till Sundsvall igår. Jag vart lite avis och ville också åka dit och kolla lite. Men Johan skulle ju åka dit på kvällen med lastbilen så han hade ju ingen lust att åka först dit och hem med personbil och sedan åka dit igen fast med lastbil. Så då kom vi på idén att jag skulle köra våran bil och han skulle ta lastbilen dit och sen stanna kvar där. Jag var ju inte överlycklig över detta förslag då jag verkligen hatar att köra bil i större städer.. Men jag ville ju gärna åka dit så jag tog mod till mig och körde ändå =) Fast Johan mamma körde bilen framför dit och så hade jag Sara med mig i bilen. Så det gick kanonbra!
Lika på vägen hem fast då var det bara jag och Iza och Iza sov hela vägen hem i mörkret. 
Vi var väl hemma strax före halv nio igen. Väckte Iza gav henne pyjamas, ny blöja och lite mat sen sov hon igen och har sovit hela natten! Underbart skönt =)

Jag shoppade lite igår iaf. Köpte en klänning som jag tänkte ha nästa helg då vi ska ut, tänkte även ha den då vi ska till Umeå på 100 års kalas/ fest =)
Sen köpte jag 6 st murgrönor sånna där runda fina, kan knäppa kort på dom sen. Ett par jeans åt Iza, sen köpte jag ögonskuggor, mascara och 2 par nagellack. Sen köpte jag ett par toksnygga tossor åt Iza som var leopardfärgade.. Knäpper kort på dom sen också =)

Nu kommer lite bilder på fågelburarna som jag gjorde i ordning

 

 

 

 

Sen var vi en sväng på Bauhaus och kollade. Johan och Iza provade den stoora duschen

 

Avslutningsvis

Johans syster Anna som sitter på Toa


RSS 2.0