Gooodmorgon

Ja goodmorgon godmorgon! Jag har sovit som en liten prinsessa inatt. Det har även resten av familjen gjort. jag fick sovmorgon och klev inte upp förrän halv tio då Iza kom och kastade en bok på mig och sa mammmmaa. Gopluttan vår! Nu har Johan just ställt in Scones i ugnen så det blir nybakadeScones till frulle. Inte så dumt tycker jag =) Nu ska jag gå och bädda rent i sängarna innan frukost!
Hoppas ni får en trevlig dag för det ska jag ha! Dessutom så har jag ingen huvudvärk idag =)

Jobbar och står i.

Jag jobbar, jobbar och jobbar. Känns rätt bra faktiskt, jag trodde det skulle vara jobbigare att gå tillbaka än vad det är. Dock saknas jag mina hjärtan hemma om dagarna, men det är ju inte alls illa att komma hem till ett städat hem och bara sätta sig och äta=) Hihi han är bra duktig han min älskade Johan <3

Idag har jag haft huvudvärken from Hell. Jag vaknade med huvudvärk och jag började inte jobba förrän klockan 14. trodde huvudvärken skulle släppa, men det gjorde den ju inte så jag åkte hem igen vid 17.15 tiden. Då trodde jag mitt huvud skulle sprängas. tror det är spänningshuvudvärk då jag tar alvedon men det inte hjälper. Hoppas bara den är borta tills imorgon när vi ska till Gävle för att fira Johans syster Emma som fyller 30år GRATTIS!!
Hanna, Erik och Emil är barnvakt åt Iza medans vi är där och roar oss.
Fast vi kommer hem sen på natten igen. Spelar ju ingen roll när jag ändå är nykter ;)

Nu skall jag lägga mig och kika på det senaste avsittet av True Blood så godnatt!

Mina älsklingar har åkt karusell idag <3

foto0200 (MMS)

Mina älsklingar har åkt karusell idag <3


RSS 2.0