I skrivandets stund

Mina älsklingar vilar lite middag


Ute dag..

Större delen av dagen har spenderats ute i det varma och ibland soliga vädret. Johan har spolat av altantaket och jag och Iza har lekt=) Har varit 23 grader här i skuggan och inte har det blåst något kallt heller. Vart ju took svettig fast jag inte gjorde något..
Ikväll ska vi på Ljusparty =) Ska kolla om jag hittar någon doftolja att beställa.
Näe, nu ska jag nog duscha lite innan det är dags att åka=)


Coolingen



Iza kollar på pappan när han gör rent taket på altanen



Iza rycker av sig mössan och Saga undrar vad hon håller på med



Såg idag att mina rabarber blivit jätte stora sen jag såg dom sist=)




190510

Igår var vi till BVC med vår lilla sötnos! Läkarundersökning, Vaccinering och en träff med tandläkaren.
Iza grät större delen av besöket eftersom att hon inte är speciellt förtjust i att folk hon inte känner tar i henne. Vi började med väg/mätning och nu väger vår prinsessa 6025 gram och är 65 lång =) Sen lyssnade doktorn på hjärta och allt lät jätte bra, inga blåsljud. Sen skulle dom vaccinera. Eftersom att Iza var väldigt ledsen så fick Johan hålla i henne och dom stack henne i låren ståendes ist. Usch och fy vad hon skrek, hon vart alldeles röd och skrek inte utan hon bara kippade efter luft.. Då gjorde mamma hjärtat jätte ont! Nästan så att jag själv ville gråta, men jag höll mig.. När vi var klara där så väntade en tandhygienist (eller hur det stavas) på oss. Hon pratade om hur vi skulle göra när Iza fått tänder mm.. Då hade Iza lugnat ner sig lite. Sen var det dags för mat innan vi skulle åka därifrån. 

Vi åkte på E-center en sväng och handlade. Var in på Lindex och köpte en solhatt åt Iza =)

På kvällen fick sötnosen feber och hon vart alldeles otröstlig ett tag. Men vi gick upp och la oss och myste i sängen sen somnade hon sött. Hon sov hela natten, skönt.



Iza i sin nya solhatt
 







Den här bilden är tagen dagen innan hemma hos Iza`s farmor och farfar=)

Ser lite buisg ut


Lördag=Fest

Japp idag ska jag på fest! Ska bli roligt, är dock lite nervös då det var så länge sedan jag drack. Dessutom så hoppar jag ju fortfarande på kryckor. Men det ska nog gå bra=) Iza och Johan stannar hemma, men dom kommer och hämtar mig när jag vill hem=) Hihi.. Johan tycker det ska bli roligt att se mig full iegn. Vid halv två idag så frågade han om jag inte skulle värma upp med en Jäger eller en öl. Jag sa: Nää tack tycker du jag ska sova kl sju? Hahaha...

Men vilket underbart härligt väder det är ute! Vi har varit ute hela förmiddagen, Iza har sovit i vagnen och Johan har städat bilen=) Näe, nu ska jag gå ner till Iza, Johan for till stan en sväng. Skulle tanska och köpa tuggummi åt mig=)






Fredagen

Igår var vi ner på stan en sväng, jag skulle på bolaget och sen skulle jag kolla efter en tröja.. Hittade ingen tröja som jag vela ha så då åkte vi ut till Lindex där hittade jag 2 tröjor =)
Var in på coop en sväng också=) Sen åkte vi och hälsade på hos Hanna och Erik en sväng, sa hejdå till min moster som skulle åkte tillbaka till Stockholm igen.
Sen kom Pär och Sanna och hälsade på, Sanna åt ballerina kladdkaka =) Hihi
När dom åkt så åt jag och Johan tacos och mös med Iza resten av kvällen.


Sanna äter kladdkaka=)





Iza sitter i pappa Johans knä




Sovit gott

Ja har sovit rätt bra=) Men jag är fortfarande trött. Iza har sovit bra som vanligt=) Undrar vad vi ska hitta på idag då? Jag tror Hanna, Emil och min moster Cina skulle kika hit en sväng det blir roligt. Kanske man skulle ha bakat något? Lite dåligt med fikabröd i frysen..


Hahahahaha



Älgsväng

Japp igår åkte vi på en liten älgsväng. Åkte mot fagervik där pappa hade sett 9 stycken älgar dagen innan.. Vi såg 5 stycken, det är nog rekord för vår del. Här kommer lite bilder=)



Här är det 2 kor och en kalv, men den ena kon står och gömmer sig borta vid takplåten




En ko och en fjolåring



Älgspanar bilen



Avslutningsvis

Lite älgbajs=)




Dagen

Har sovit kanonbra inatt.. Iza somnade ca 21.30 sov till 05.30 fick lite mat och somnade om till ca 08.30 så jag ska verkligen inte klaga. Fast vår lilla prinsessa brukar nästan alltid sova så bra=) Och nu när Johan är hemma så har hon så klart inte klivit upp före klockan 8 på morgonen. Men jag gissar att när jag blir bra igen och vi ska vara själva så kommer hon att vakna som vanligt vid 6-7 tiden=) Men det är ju rätt mysigt det med.

Vid ca 11-tiden så skjutsade Johan mig och Iza till min farmor, vi satt ute och fikade. Hanna och Emil kom dom också. jag tor Johan kom och hämtade oss vid ett. Ojoj nu är jag röd på bröstet och i ansiktet. Solen har tagit väldigt bra=) Kanske dags att införskaffa solskyddskräm till Iza så om hon inte blir bränd när vi är ute.. Fast idag så sov hon i vagnen, sen höll jag hennes ansikte bort från solen så mycket som möjligt för att hon inte skulle bli bränd..
Nu har vi nyss ätit lite mat idag blev det köttbullar,mos och brunsås.. Smaskens så gott=) Nu låter det som att det är fler som är hungriga på nedervåningen=)


Myser bland kuddarna



Vackra prinsessan



Trötter

Sjukhuset......

Ja idag var vi till hudik. Hon klämde och kände lite på knät sen sa hon att hon tyckte jag skulle göra en magnet röntgen eller vad det heter. Jag frågade om dom skulle göra det på engång men då sa hon att det skulle jag få en ny tid för. Då sa jag hur det var att jag var hemma och var mammaledig, eller sjukskriven och Johan var pappaledig och att jag ville att det skulle gå ganska fort.. Så då fick jag skippa röntgen och göra en artoskopi ist. Annars får jag vänta ytterligare.. Dom skulle skicka brev om när jag skulle in och det lär ju dröja ett par veckor. Mitt knä har säkert blivit friskt innan allt detta är klart..
 När vi väl var i Hudik så träffade vi Johans syster Ida en sväng. Vi åkte på Ica Maxi och handlade innan vi åkte hem. Sen gjorde vi panerad rödspätta med potatis och remouladesås, vart supergott.. Sen kom Johans mamma och syster Anna och hälsade på, då hade vi hunnit snott ihop en äppelpaj, min pappa kom en sväng han också.

Så nu ska vi försöka natta lilla fröken som är lite kinkig =)








Iza 5 månader ♥♥

Åhh vad tiden går fort. Idag blir vår älskade unge 5 månader!! Det känns som i förrgår vi åkte in på förlossningen, jag kan inte fatta att det gått så fort!! Hon är det abslout bästa i hela världen ♥♥ 
Idag så har vi inte gjort så väldigt mycket. Vid 3 tiden så åkte vi till Hanna, Erik och Emil på kalas för Erik har fyllt år. Åt supergod smörgåstårta (Mitt recept) haha =) Och en massa kakor.. Nu hade det varit skönt att gå på en lång promenad, men icke.. Aja i morgon ska vi äntligen till Hudik iaf, ska bli skönt att få veta vad som är fel..

Nu på kvällskvisten var vi in till Johans åkeri en sväng för att han skulle lämna lönelappar. Jag och Iza satt kvar i bilen medans han var in. Vi gjorde en mssa pruttar med munnen och jag lyckades få med dessa på kort, haha jag skrattade så jag nästan kissade på mig! ♥♥ 






♥♥ Iza och flodhästen ♥♥







Lappen smakade illa. Haha




Tråkigt..

Allt är så himla tråkigt.. Det beror på att jag inte kan göra någonting! Jag kan inte sitta på golvet och leka med Iza, för då kommer jag inte upp igen. Jag kan inte gå och byta blöja vilket jag konstigt nog saknar?! Vill ut och promenera, vilkjet jag inte orkar för det är ganska jobbigt att hoppa och så får jag ont i händerna. Så less på detta så det inte riktigt är klokt.. Hoppas verkligen inte att det blir långvarigt!
Men i kväll ska vi på Bröllop/30års fest. Syster Veronica har gift sig och fyllde 30 i torsdags, så dit ska vi en sväng. Även fast det kanske inte blir så lång stund för vår del då vi ska ha lilla Iza med så ska det bli väldigt roligt! Men jag har ju typ inga kläder.. Så nu vart jag lite depp igen..
Efter vi varit hos Veronica tänkte vi åka till Hanna, Erik och Emil och kika lite på film =)

Igår var ju vi till bollnäs och kikade lite.. Jag hittade en lila lampskärm för 20kr på karlssons. Den vart jättefin i sovrummet. Sen köpte jag lite frön som jag ska plantera=) Nu vill jag ha sommar och ffriska kknän så jag kan ut i rabatten och gräva!! Näe vi kom hem så satte jag igång med strykning av gardinerna som jag skulle ha i vardagsrummet. Johan var så snäll och putsade fönstret som var kvar. Sen hängde han gardinerna också. Jag vart supernöjd, det vart så ljust och fint. Kanske knäpper ett kort sen och lägger in.


Go fisen

En förmiddag ute

I förmiddags klädde vi på oss och gick ut.. Tänkte vi skulle röja bort en massa småbuskar och småträd för att det skall se lite trevligare ut på tomten=) Jag satt och kollade på Johan och bestämde vilka träd och buskar som skulle bort=) Det vart bra fast vi vart långt ifrån klara, måste nog röja lite med röjsåg och vanlig såg också för att få bort dom största träden.. Men det blir nog bra när allt är klart..

Ortopeden från hudik ringde igår och sa att dom var tvugna att flytta fram tiden tills på måndag för att doktorn inte skulle vara där på fredag. Då tänke jag; kollar dom inte sånt innan dom bokar in tider!! Jävla puckon, jag vart ju ganska less. På måndag så har det gått 2 veckor sedan dom skickade remissen till hudik. Ska det verkligen ta sån tid?! Jaja, inte mycket jag kan göra för att påverka..

Annars har det inte hänt så mycket mer idag, jag putsade ett fönster i vardagsrummet, sen orkade jag inte stå på ett ben nå mer, så jag tänkte flörta lite med Johan vid tillfälle så kanske ha tar det andra, så att jag får sätta upp mina nya gardiner. fast jag måste ju ha hjälp med att hänga upp dom också, men stryka, det kan jag göra sittandes så det ska jag väl iaf klara av=) Haha
Nu har Iza nyss fått ett bad och lite mat, så det är nog sovdags för hennes del ganska snart skulle jag tro, vårat lilla go hjärta!  I morgon ska vi åka till Tuppz, jag Johan, min pappa och Iza.. Tror jag skippar Tuppz och går hoppar in på Karlssons och kikar ist. Jag skulle vilja ha en vit duk in till vardagsrummet, vi får väl se om jag hittar någon där=)
Nu ska jag gå ner och mysa med mina älsklingar och kanske poppa lite popcorn..


Toook ungen





Dålig uppdatering

Jag har varit lite dålig på att uppdatera men här kommer en liten iaf=) Ja det har inte hänt så väldigt mycket här.. Jag hoppas fortfarande på kryckor, ringde till ortopeden i Hudik igår och frågade när jag skulle få komma dit, då jag inte har hört något.. Jag hade tid där på fredag iaf, så vi får se vad doktorn där säger.. Hoppas att det blir bra snart iaf.. Blir ju tokig på att inte kunna göra något. Jag vill ut och rensa lite rabatter och kratta och klippa ner lite buskar. Jag vill gå ut och gå, kunna gå på stan och fika och framför allt: Jag vill kunna köra bil!!
Idag så åkte Jag, Johan, Iza och min pappa till Stocka motor och fritid för att kika på lite fyrhjulingar.. Skittråkigt ställe, dom hade nästan inga visnings maskiner och ingen säljare verkade vara intresserad av att sälja så vi åkte hem ganska fort igen.. När vi kom hem så gick jag och Iza och vilade en stund, Johan satt vid datorn.. Sen har vi ätit lite mat, idag vart det kyckling ris och curry. mims.. Nu ska jag gå ner och pussa på mina älsklingar, mata den ena, sen bänka mig framför tv:n med popcorn och ett kallt glas vatten och invänta Ugly Bette, Desperate Hosewives och sedan Cougar Town =)


Vår älskade lilla prinsessa



RSS 2.0