Besviken

Ja fyy vad jag är besviken, här har man längtat nästan hela dagen efter att få mysa ner sig i soffan och kolla på Desperate Hosewives och så blir det inget bara för att CSI ska visas på den kanalen istället.. Är grymt besviken! Såg också att dom skulle visa ett avsnitt från CSI i morgon igen kl 21.00 så då blir det väl inge Grey`s heller... Arg. Men jag kollade på Dating in the dark.. Helt sjukt,vilken konstig serie, fattar inte att någon vill ställa upp på något dylikt, det är ju pinsamt!! Näe nu ska jag gå och sova, sötaste lilla Iza ligger redan i sin säng och sover=) Och i morgon när jag vaknar så ligger min älskling bredvid mig som just nu är på väg hem ifrån skåne=)




Jag äter upp dig.. Hihi



Today..

Jahapp, denna dag gick väldigt fort. Tyckte nyss att jag klev upp, haha.. Jag och Iza klev upp vid 07,30 sedan åt vi frukost. Jag tog ett bad medans Iza satt i babysittern och kollade på. Hon hade jätte roligt åt mig när jag lekte tittut med henne. Hihi söt-hjärtat vårat! Sedan när jag badat klart så åkte vi hem till Hanna och Emil och fick lite lunch där. Tack så mycket! Sedan var vi till min farmor, där fick vi påskägg. Både jag och Iza=) Tror aldrig att man kan bli för gammal för påskägg. Tihi. Sen kom vi hem, jag gick och hängde tvätt och Iza fick ligga i vagnen och sova=) Och nu sitter jag här och Iza sover fortfarande.




I am soo cool

Helgen

Helgen har varit lugn och bra. Vi har typ bara myst:) Igår red jag Pärla igen för första gången på 7 månader. Kändes otroligt bra och det var så ruggigt roligt! Jag har saknat ridningen mycket under slutet av graviditeten. Jag tror jag red sist när jag var i 6 eller 7 månaden och då fick jag en massa sammandragningar och magen tog i sadeln. Det var då jag insåg att det inte funkade att rida längre. Men nu har ju Sötaste Pärla flyttat till Ringnäs så då kan jag ju rida lite då och då igen:) Izas farmor och farfar bor ju typ bara några hundra meter från stallet:) hihi Och Izas faster Sara har ju blivit skötare på Pärla och hon behöver säkert hjälp någon gång:). Annars har det inte hänt så mycket.. Iza har blivit otroligt mammig och grinar åt typ alla förutom mig och Johan. Men det är väl bara en sån period:) Älskade lilla sötungen ligger nu och sover, Johan är på väg till skåne och jag ska också ta och sova. Så godnatt!

Solen skiner

Underbart väder ute, dock inte såå jätte varmt, här visar termometern +2 så det är godkänt iaf=) Pappa var nyss hit och tog en kopp kaffe.. Nu funderar jag och Iza på om vi ska ut på en promenad. Senare ska vi först möta upp Maria på barnenshus en sväng. Sedan ska jag och Iza följe med syster och Sandra på MeAndI party. Jag har aldrig varit på ågot förut och vet inte riktigt vad det handlar om så det ska bli lite spännande. Johan är och jobbar, kommer hem i kväll och i morgon är han ledig igen=)
Näe, nu ska vi gå och klä på oss ytterkläderna för en prommis=)

Mys på fällen




Vårt konstverk, det gula avtrycket är Sags`s =)

Iza`s händer var inte det lättaste att trycka dit, så vi tog med fötterna också=)





Aaaa jaf är sååå glad!!

Världens vackraste lilla flicka








Gårdagen

I går förmiddags kom Hanna och Emil hit, vi var på promenad och sen så knäppte Hanna en massa kort=) Lägger upp några stycken=) Sedan kom min farbror och "faster" och hälsade på en sväng. Iza fick en jätte kartong med kläder som är efter min kusin=) Mycket bra när hon väl växer i dom=) hihi
I morse vaknade jag när Iza låg och pratade i sin säng=) Haha hon låg helt på tvären i sängen, jag lyckades få ett kort på det. Nu sitter hon här bredvid i babysittern och pratar, men hon börjar bli lite sur, tror hon är lite trött..


Syns att hon är en "Tvär"berg haha


Eftermiddags luren igår


Bakat

Jag har nyss bakat kladdkake muffins och så gjorde jag några chokladbollar.. Iza ligger nere i vagnen och sover så jag tänkte passa på att ta ett bad. Sedan måste jag väcka henne för pyjamas, mat och en ny blöja innan hon får somna om igen. Vårt lilla troll =)
Ha en trevlig kväll!


Jag och Iza
Här är hon nog runt 6-7 veckor

Här är nog Iza runt 6 veckor

Några bilder



 



MIddag

Igår eftermiddag så var morfar barnvakt åt Iza medan jag och Johan gick ut och åt mat=) Vi hade det super mysigt och vi åt jättegod mat=) Vi var bara borta i en och en halv timme (första gången vi hade barnvakt). Det kändes lite konstigt att åka hemifrån tillsammans utan henne=) hihi. Det hade gått bra iaf, min pappa som inte bytt blöjor på 22år=) Men igår så bytta han två stycken! Riktigt duktigt =) Jag hade lagt henne i vagnen innan vi åkte, sedan efter att vi hade åkt så hade hon vaknat och legat och pratat en stund sedan hade han kollat på henne och då hade hon börjat grina. Haha hon hade grinat i en kvart och han hade försökt med mat, blöja och allt möjligt, men sen hade hon blivit tyst=) Hon har blivit lite mammig så det var nog bara därför som hon var lite otröstlig.. Men jag är riktigt stolt över morfar! Hon var nöjd när vi kom hem iaf.

Idag så var lill fröken pigg och vaken klockan 06.00 för hon somnade klockan 20.00 i går kväll. Men älskade Johan klev upp med henne i morse och jag sov vidare till klockan 08.30.. Typ hur underbart som helst! Dock inte så bra för Johans del som skall vara vaken hela natten då han åker till Skåne, vilket jag hade glömt i morse..
Sedan var vi ut till E-center och handlade lite. Jag kunde inte hålla mig ifrån Lindex då Iza hade sagt till mig i morse att hon skulle vilja ha en klänning som hon kan ha på lördag. Vi ska till Johans familj för att fira Birgitta som fyller år. Om inte alla ligger magsjuka där förståss.. Vilket jag i n t e hoppas att dom gör!

Näe, nu har Johan åkt, Iza sover och jag ska nog gå och slänga i en tvätt maskin så vi får lite nytvättade kläder=)

Underbar pojkvän!

I morse när jag och Iza vaknade så hade Johan gått och lagt sig. Jag gick ner i köket och där stog det en jättefin stor orkidè och under låg det en lapp där det stog: Grattis min älskling på våran 5års dag i efterskott. Jag ser också fram emot resten av livet med dig. Älskar dig mest av allt och Iza förståss =) Puss och kram
Det förgyllde min morgon! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig min älskling! Nu ligger Iza i babysittern och sover här bredvid=) Lill stumpan! I fredags så kom Mikaela och Elsa till stan så vi hade bestämt träff för en fika på stan med Andrèa och magen också=) Lägger upp några bilder=)

Igår så kom Bettan, Tezza, Hanna och Emil hit och hälsade på, mycket trevligt! det vart en massa prat om barn, förlossningar och gamla tider när vi var i 15 års åldern =) Hihi jätte kul var det!



Den fina Orkidèn



Iza och Emil igår=)




Elsa tänker ta en tugga av Iza Haha


Elsa tänker ta en tugga av Iza

Mikaela, Iza, Elsa, Andrea



En trött Iza

En sovandes Iza

Trööttt

Idag är jag rätt trött. gullungen vaknade 05,20 och var ganska pigg så jag har varit halvvaken sen dess så nu är jag lite trött. Men jag kanske inte ska räkna med så mycket annat när Iza sov hur mycket som helst igår=)idag ska jag göra en tur till min farmor och hälsa på, eventuellt ville hon ha sällskap ner på stan=) I morgon ska vi fika med Andrea och hennes bebismage och Mikaela och lilla Elsa=) Ska bli trevligt!
Nu ska jag gå och göra mig klar för turen in till staden, ska nog byta blöja på Iza också för jag tycker att det luktar lite skumt=) Hihi

Här kommer en bild på en sovandes Iza i moster Hanna`s soffa=)




Och denna bild är tagen lite senare där hon tvär slocknade under babygymmet=) hihi


Lite bilder=)


Vackra Saga


På promenad



Sötnosen i pyjamas

Iza tre månader 090310

Guuud vad tiden går fort! Igår vart Iza tre månader och det känns som att det var i förrgår vi var på bb. Helt underbart att vara mamma och vi har världens góaste unge! Igår så var jag, Johan och Iza på stan och fikade med Iza`s farmor och faster=) Mycket trevligt! Sedan var vi på Bvc för mät, vägning och spruttagning. Hon väger nu 4710 och är 58 lång=) det gick rätt bra att ta sprutorna också. Hon vart lite ledsen men det gick över rätt fort, hon är såå duktig vår lilla flicka!
I gårkväll så var det riktig tv kväll med Desperata husfruar och sedan den nya serien Cougar Town Wiiee!! Tyvärr så vart det inte så mycket tittande för vi hörde en råtta i taket mellan kök och vårt sovrum. Jag fattar inte hur den kommit in mellan golvet och taket? Läre väl ringa Anticimex idag så kanske dom kommer med råttgift...
Nu ska jag gå och göra mig i ordning för en tur till Hanna och Emil=) Men jag tänkte att sötnosen skulle få sova klart lite först=)



Gullungen



Ute i solen och myser med pappan



Sömntutor




På promenad med Hannas och min farmor =)




Natten, dagen och kvällen

Natten har varit helt underbar! Då älskade Iza somnade igår kväll vid ca 22.30 och vaknade inte förrän klockan 05.30 och ville ha lite mat. Men jag lyckades lura henne att somna om till 07.15 innan vi klev upp. Då gick jag och badade en stund medans Iza låg och pratade med tummen mobilen som hänger ovanför sängen ♥
dagen har spenderats på stan med Hanna, Emil och vår farmor, mycket trevligt! Vi gick och kikade i lite affärer och sedan var vi och fikade på Wayne`s och jag åt en supergod kladdkaka=)
Kvällen spenderar jag och Iza i soffan med lite godis och en massa mys framför nya tv:n. Hoppas att det finns något bra att kika på. Älsklingen kommer hem i morgonbitti och han är väldigt efterlängtad av både mig och Iza ♥
Nu ska jag leka lite med iza som sitter här bredvid i babysittern och susrar för att jag inte pratar med henne. Hihi hon är bara för underbar vår lilla dotter ♥♥♥

Den här söta koftan och mössan har Iza`s farmor stickat och hon är bara föör söt



Hanna och Emil på Wayne`s




Iza tyckte att det var tröttsamt att shoppa så hon sov ett bra tag när vi hade kommit hem

Tv shopping

I morse vaknade sötnosen klockan 06.45 och då var inte jag speciellt p i g g. Men älskade Johan klev upp med Iza efter att hon hade fått lite mat i magen. Jag sov biodare till 08.30 och det var ju helt underbart skönt! Vid tolvtiden befann jag och Iza oss på mitt jobb för att hälsa på där en sväng, jätte roligt att träffa arbetskamraterna=) Iza satt i Andrea`s knä och blev fotograferad, det tyckte Iza var väldigt trevligt. Efter visiten där så åkte vi hem och hämtade pappa Johan. Sedan så åkte vi till bollnäs för att köpa en ny tv=) Det blev en Samsung 42" Plasama. Jätte fin! Jag köpte också en Rosa fin kamera=)
När vi väl var hemma igen så skulle vi sätta den nya tv:n i bokhyllan och vi upptäcker att den inte riktigt får plats så nu står den snett inne i bokhyllan. Det får se ut så tills vi köper ny tv bänk=)


Min nya kamera=)


Tv`n på snè



Och självklart ett kort på pink baby=)


Uppdatering

Lite uppdatering :) I fredags var vi i valbo hela dagen. Det var jätte mysigt, och älskade lilla Iza sov mesta dels och hon var inte ledsen en endasta gång:) Vi köpte en bokhylla åt Iza sen fick hon nya pyjamaser. Jag köpte en tröja åt mig själv:) Sedan åkte vi in till Gävle för att fika med Izas faster Emma på hennes jobb också mycket trevligt. Innan vi skulle åka hem så började jag känna mig riktigt konstig i magen, Illamående. Jag tog med mig en påse utifall jag skulle vara tvungen att kräkas i bilen. Jag klarade mig hela vägen hem, Men sen så var det kört. Jag åkte på magsjuka Men var pigg igen på söndag kväll. tack och lov så klarade Iza och Johan sig.. Idag så har det inte hänt så mycket. Vi var och hälsade på Izas farmor och farfar en sväng, fick nybakade kakor:) I morgon så ska jag och Iza åka och hälsa på Jobbet en sväng sen ska vi nog åka till bollnäs och köpa en ny tv:):) Men nu ska nog jag ta och sova lite, är rätt trött faktiskt.

RSS 2.0