Vampire Diaries

Japp, min kväll ska bestå av 3 avsnitt av vampire diaries. Jag var till snälla Bettan och hämtade 3 avsnitt som hon bränt ut åt mig=) Så nu ska jag mysa ner mig i sängen. Dock själv för älskling har åkt tillbaka till Skåne =(. Iza sover sött i sitt rum. Jag ska gå in och pussa lite på henne när jag går och borstar tänderna ♥♥

Idag har vi inte gjort så mycket. Eller jag har legat i ganska skapligt. I förmiddags städade jag nedervåningen, dammsög, dammtorkade och vek undan tvätt, bytte gardiner i hallen. Detta roade jag mig med medans Johan och Iza sov två timmar! Mina Älsklingar  ♥♥

Nä nu ska jag pussa min lilla prinsessa och sedan borsta gaddarna!
Godnatt

Kväll

Ikväll blir det en tidig kväller. Både Johan och Iza sover, jag ska kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries avsnitt 22 tror jag det är.

Sen efter det så gör jag också kväller. Skönt är att datan står i vårt sovrum och jag kan ligga i sängen och kika =) Det har varit en bra dag i dag. Skönt att Johan har varit hemma skönt att han inte åker förrän imorgon eftermiddag!
Vi var till Bollnäs en sväng, strosade runt lite på stan. Handlade den söta mössan åt Iza sen fick lite annat smått och gott följa med hem. Vi var på Karlssons och kikade lite där också. Där köpte jag ett halsband.

Innan vi åkte hem så var vi n på coop och handlade lite attrialjer till middagen som blev Kycklling Mango Chutney. Det var hur gott som helst!

Nä nu ska jag mysa ner mig bredvid älskling och kika på datan=)
Godnatt!

Hittade denna super härliga mössa och kund...

20100929349 (MMS)

Hittade denna super härliga mössa och kunde inte låta bli! Köpte en fast i en mindre storlek. Hihi

Iza tar en lur i bilen påväg till bollnäs ...

20100929348 (MMS)

Iza tar en lur i bilen påväg till bollnäs =) Jag lurade med mig älskling också! Iza är iaf bättre i förkyldningen idag och hon har ingen feber. Svärmor tror det kan vara tänder på g. Och det är det kanske =) Hihi

Inviger nya overallen. Svinkallt ute =(

20100927332-001 (MMS)

Inviger nya overallen. Svinkallt ute =(

SMS-inlägg

20100926330 (MMS)

SMS-inlägg

20100923318-001 (MMS)

Nu blev bilden år rätt håll iaf =) Jag och...

20100923320-001 (MMS)

Nu blev bilden år rätt håll iaf =) Jag och iza är hos min pappa och dricker lite kaffe. Iza har precis somnat..

Testar att mobilblogga igen då det slutade...

Testar att mobilblogga igen då det slutade fungera förut.. Men nu hoppas jag det ska fungera..

Vår lilla älskling

20100923320 (MMS)

Vår lilla älskling

Lite bilder


                     

                     

                            

                    


                                                                                  

Måndag

Imorse vaknade vi strax före klockan sex. Iza har sovit med mig inatt då hon vaknade inatt och jag var lite lat och orkade inte stå bråka om läggningen då jag var super trött.
Men vi har sovit gott och jag känner mig vldigt utvilad. Johan åkte uppåt Östersund igår och kommer hem i eftermiddag.
Idag ska jag åka till sjukhuset. Har fått en tid för efterkontroll av knäet som jag gjorde illa förut. det är ju fortfarande inte riktigt bra, men jag tror det bli bra med träning.
Pappa kommer hit och passar Iza medans jag är där.

Idag har vi hunnit med en maskin tvätt, torkat ur fönstren och Iza har plockat ur tidningskorgen.
Nu ska jag plocka upp en liten suris =)

 

Lillfisen badar i diskhon =)

Onsdag

Imorse vaknade jag klockan sex när gullungen skrek ifrån sitt rum. Antagligen hade hon tråkigt. Så fort hon såg mig sken hon upp som en sol =)

Johan åkte och jobbade vid 3 inatt så han kommer inte hem förrän imorgon eftermiddag. Jobbigt att kliva upp så tidigt speciellt när varken han eller jag har sovit speciellt bra inatt.
Iza vaknade igår kväll vid 22-tiden, antagligen efter att hon hört oss prata eller slamrat i badrummet. Jag sa till Johan: Kan hon inte sova med oss inatt, det var ju såå längesedan hon gjorde det=).. Sagt och gjort. Tråkigt nog så har hon inte kunnat ligga stilla för 5 öre. Klockan två inatt ledsnade jag och bar över henne till sin säng. Hon sov sig igenom flytten. Därefter somnade jag gott och fick liiite större plats..

I förmiddags smsade jag syster Veronica och frågade om vi kunde komma och säga hej. Så vi åkte dit strax efter tio. Pratade och fick även lunch där =) Och tips på middag så idag blir det typ cyrrygryta med räkor. Mums det lät väldigt gott iaf.
Svängde förbi Variant på vägen hem. Köpte tyg så jag ska sy ett påslakanset åt Emma och Tobias kommande bebis =)

Nu ska jag leka lite med Iza sen ska vi ta en tur till postlådan. Tror dock inte att mina böcker kommit idag men hoppas kan man ju alltid.. Skulle verkligen behöva städa också, men det kan vi ta någon dag när det är lite sämre väder=)

 

Bilder som jag lovade tidigare =)


Iza hjälper pappa att skruva ihop expedit hyllan









 

 


 

Musjävel!

Pappa kom hit en sväng, han gick in och skulle byta blöja på Iza. Han frågade vad hon skulle ha för kläder. Jag tog fram kläder sen såg jag ena katten. Jag sa: Tur att dom inte släpar in råttor. Jo vad tror ni inte jag får se sen då?! En musjävel och lever gör den! Jag fick lite smått panik. Stängde dörren för att den inte skulle kunna ta sig någon annanstans. Pappa och Iza blev klara så jag släppte ut dem. Sen gömde sig musen under tvättmaskin, jag lyfte den (tvättmaskinen alltså) och katten jagade fram den sen så försvann den in igen. Sådär höll vi på ett tag. Sen kom musen ut jag tog sopskyffeln och Smack på musen. Kastade ut den genom fönstret.. Fyy faan för möss/råttor även om dom är söta så vill jag då inte ha dom inomhus..

Annars har det inte hunnit hända så mycket mera.. Ringde till f-kassan funderade lite på hur länge jag skulle få vara henne med vår lilla gofis. Hon sa att till ca Augusti om jag fortsatte ta 5 dagar i veckan och om jag tog ut alla dagar, Men jag tänker spara lite dagar sen tänker jag nog jobba någon dag i veckan när Johan är ledig. Men det bli efter jul hade jag tänkt. Funderade lite på när det var dags att söka dagisplats men då kan jag vänta en månad till med det =)

Jag läser rätt mycket böcker och tycker speciellt om vampyrböcker=) Jag läser en serie nu som heter Vampire Academy och dessa böcker är rätt spännande. Jag har precis läst ut den tredje boken och nu kan jag knappt vänta tills jag har den sista i mina händer.. Jag står på kö på bibblan men har plats 10 ff. Så jag var in på bokia i lördags och kollade om dom hade den där men den fanns inte hemma. Dom skulle ta hem den. Fanns den i hudik så skulle jag ha den idag eller imorgon. Men om inte så skulle jag få den i slutat av veckan.. Hopppas bara att det går fort. Dom andra böckerna har jag läst ut på ca 2 dagar/bok. Och hur riktigt det gått till vet jag inte då jag läst när det bara varit jag och Iza hemma =)

Nu sover vårt lilla hjärta middag och när hon vaknar så tror jag vi ska ta en tur in och hälsa på min farmor en sväng. Johan jobbar men kommer hem sen ikväll <3
Jag och Hanna kikade på Eclipse igår, synd att vi hade två små griniga barn som absolut inte ville sova. Känns som att vi missade halva filmen. Men men snart kommer den kanske ut i bättre format och med text då kan det bli lite lättare..

Näe, nu blev det ett längt inlägg och jag ska gå ner och ta mig en kopp kaffe och stoppa i ett lass med tvätt =)
Ha en bra dag!!

Älskade Fina Lilla Iza

Ååå vad jag älskar vår lilla skruttunge! Idag ska vi flytta in hennes säng i hennes rum och hon ska få sova natten där. Blir hon verkligen såå stor så att hon ska sova i sitt eget rum?? Tycker tiden går på took för fort! Snart blir hon nio månader och jag kan inte fatta att det var så längesedan vi såg henne för första gången. Vårt Allt, hon som gör meningen med livet. Det absolut bästa som finns! 

Jag ÄLSKAR min familj såå mycket!

Vi var ju till Ikea igår och jag fick inte med mig allt på listan. Gungstolen som jag ville ha till Iza fanns inte och den var restad till november och dom visste inte om det skulle komma in fler?! Men en massa annat smått och gott fick följa med.

2 Gröna mammuthyllor
2 Vaser en grön och en rosa samt gröna/rosa blommor
1 Blomlampa som ska sitta ovanför Iza`s säng
En expedit hylla
2 rosa förvaringskorgar
1 Rosa pall
1 Svart tavellist
5 små svarta speglar
Värmeljus
Ikea`s handcreme samt duschcreme
En orkidé för ynka 49kr samt en kruka
2 Nya kuddar till mig och älskling
Byxor, kofta body åt Iza och en tröja till mig

Väldigt nöjd med det som inhandlades. Nu ska jag försöka skruva tillbaka den förbaskade rullgardinen som jag verkligen inte kommer överens med. Fattar inte hur den ska sitta, har skruvat om fästerna 2 ggr redan...

Bilder kommer sen!




01.09.10

Vår dag började klockan 05.20 då lillhjärtat inte ville sova mera.. Åhh var min första tanke när jag kollade klockan. Sen kom älskling hem alldeles efter att vi vaknat <3 Försökte få Iza att somna om men det var helt omöjligt så det var bara att kliva upp. Men idag ska vi juh till Ikea och handla det sista till hennes rum.

Jag åker och hämtar farmor och Hanna om ca en timme ( ca kl 10.00) Jag hade pratat med Johan och jag hade sagt att vi kunde åka lite senare så att han skulle få sova lite mer, men han sa att han kunde sova med med Iza när det var dags för henne att göra det. Det ska bli roligt att komma iväg.
Det som ska inhandlas från Ikea är:


En Expedit hylla
Förvaringslåor
Gungstol
Kräkhanddukar
Mammut hyllor
Pall

Sen kommer jag nog på lite mer när jag är där =)
Nu ska jag gå och göra mig klar sen ska jag ge Iza lite gröt.
Ha en bra dag! 

 

Dop presenter






 

 

 


RSS 2.0