Målning och målning!

Japp, det är vad jag har gjort dom senaste två kvällarna. Jag håller på att målar om i hallen, det ska bli vitt vitt och vitt =) Förrutom fondväggen vi redan har gjort klar då. Men igårkväll tog färgen slut så idag ska jag åka och köpa lite mer. Ska även åka och hämta Iza`s faster Anna som ska passa henne lite medans jag målar =) Jag skulle också behöva städa riktigt ordentligt, men en sak i taget =) Roligare att måla än att städa.

Nu några nätter har Iza varit orolig om nätterna och vaknar mycket och är ledsen. Det räcker oftast med att vagga lite på henne så somnar hon! Tack och lov för vaggtassarna! Hon har också varit väldigt mammig och kinkig. Undrar om tänderna är påväg?

Näe, nu ska jag passa på och gå ett varv med snabeldraken innan Iza somnar =)

Kan man bli gladare?

20100728137 (MMS)

Kan man bli gladare?

Älskade lilla underbara unge!









Hela helgen

Ja eftersom att jag varit så dålig att skriva så kör vi en uppdatering för hela helgen..

Fredag:
Vi vaknade åt frukost, myste lite. Gick ut och klöpp gräset. Sedan åkte vi och handlade inför kvällens grillning. Björn och Maria kom ochh grillade, vi hade superkul. Iza vårt lilla hjärta somnade kl 20.00 då var hon riktigt trött, hon hade nog velat vara vaken lite längre men hon slockande ganska fort efter att jag nattat henne. Jag och Maria drack upp 2 och en halv flaska vin så vi var lite lagomt fnittriga. På kvällen gick vi ut och spelade lite kubb. Vi körde killarna mot tjejerna och vi utklasade dom helt båda gångerna =) Så grymma! Björn och Maria åkte nog hem strax efter tolv nån gång. Jag och Johan gick och gjorde kväller på engång.

Lördag: Åhhh Jag fick en underbar sovmorgon till kl 09.00 det var helt sjukt längesen jag sov så länge=) Vi gick ut och grejjade i trädgården. Johan gick med röjsågen och röjde bland buskarna det han kunde sen gick jag efter och rensade för hand.. Iza sov så sött i vagnen. Johan röjde lite på täkten sen åkte vi till Hanna, Erik och Emil. Vi åt skinkstek, potatisgratäng, sås och sallad. Började kolla på en film. Men vi var så trötta så vi åkte hem vid 21-tiden. När vi väl kommit hem och tagit upp Iza ur barnstolen så skulle jag byta blöja då hon hade bajsat. Jag drog av henne byxorna och FY FAN VAD BAJS! Det hade runnit ner för benen och upp på ryggen. Det var bara att klä av henne över diskhon och sedan skölja bort det värsta. Sen fick lilla skruttungen bada. Väldigt uppskattat från hennes sida då hon verkligen älskar att bada, men avskyr att kliva upp. Men hon kom väl i säng vid 22 tiden och då somnade hon sött. Vi gick nog och la oss vid 23 tiden.

Söndag: Mys dag hela dagen! Vi åkte till Hanna, Erik och Emil på förmiddagen för Veronica och killarna skulle dit och bli lite fotade =) Vi fikade lite, sen åkte vi och handlade igen för att göra köttfärspaj. Vi kom hem och lagade mat, sedan har vi bara slappat och myst hela dagen! Underbart! Nu ska jag snart gå ner till mina älsklingar och kika på film. Iza ska nattas först bara=)

Hoppas ni också haft en bra helg!

Godmorgon!

Idag är det fredag! Johan och Iza ligger fortfarande kvar i sängen, jag har beställt dopklänningen. Det vart denna med lila band.


















Igår var vi till Gävle en sväng och inhandlade kantskydd och skydd till kontaktuttagen.
Johan gick och satte skydd på nästan allt =) Jag köpte också, en lampskärm, en liten matta, bordsunderlägg och lite annat smått och gott.
Nu ska jag nog gå och göra mig lite frukost, börjar att bli hungrig . Uppdaterar mer senare.

Nybadad Iza

               







Morgon!

Japp då var det en ny dag! =) Jag har sovit underbart skönt och när Iza vaknade halvsju imorse hade jag ingen som helst lust att kliva upp. Jag låg och drog mig tillkvart i sju innan jag plockade upp Fisen och gick ner=) Pappa Johan kom hem imorse och nu har han helg! Ska bli underbart att ha han hemma lite!

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, vi har pratat om att åka till Gävle någon dag och köpa lite saker på Ikea så som kantskydd till borden och lite andra grejjor. Så vi får väl se vad som händer, det känns som en bra dag för lite shopping. Men som sagt, vi får se vad Johan tycker =)

Igår ringe jag ÄNTLIGEN präst för att boka tid för dop. Så den 28 Augusti blir edt dop för Emil och Iza då vi tänker ha dubbeldop! Jag har spanat in två dopklänningar som jag tycker mycket om, vi får se vad det blir =)

Jag tycker dom är så fina och man får välja färg på banden själva.







Mina Fina Blommor





 
























Avslutar med en bild på den finaste blomman



21.07.2010

Dagen började klockan 06.45 när prinsessan vaknade =) Då klev jag upp och duschade och Iza fick ligga och leka lite medans jag duschade. Sen gick vi ner och åt frulle..

Vi har inte gjort mycket alls idag faktiskt, vi var in till min farmor och hälsade på en sväng. Fikade lite sen lurade jag med henne på Dollars då jag skulle dit och köpa våtservetter och ett halkskydd till Iza som jag kan lägga i badkaret eller diskhon när hon ska bada.. Hittade också ett nyckelskåp som kommer passa jättefint i hallen när vi har målat där.. Vilket jag Inte vet när det kommer ske..

Nu ska jag gå ner och byta en bajsblöja på lillhjärtat sen ska jag nog äta lite fil och flingor =)
(Undrar hur många som har bajs och mat i samma mening??) Hahaha

Gulliga syster Hanna är fotograf








Sovdags

Lillhjärtat somnade halv nio som vanligt ungefär <3 Dom senaste kvällarna så har jag börjat lägga henne i sin säng efter vällning och lite mys. (Tidigare så har hon somnat nere i min eller Johans famn, innan vi har burit upp henne till hennes säng.) Hon är jätte duktig och somnar rätt fort efter att jag har sjungit, vaggat och strykit henne på pannan ett tag. Det är jätte skönt att detta funkar och nästa steg är att hon ska somna själv utan att jag är där, men vi kommer dit också=)

Ett litet bakslag är att hon har blivit lite kinkig med barnmaten. Hon har nu i tre dagar inte velat äta barnmaten jag gett henne och jag förstår inte varför. Kan det bero på att hon har varit hård i magen? Men gröten äter hon och hon älskar den. Jag tänkte låta bli barnmaten en dag och se om hon vill ha dagen efter.

Nu ska jag gå och kolla om det är något spännande på tv.
Godnatt

Kusinerna






Dagen

Imorse vaknade Iza klockan sju när Johan kom hem. Jag flyttade över henne till vår säng för att kanske lura henne att sova en stund till men icke.. Så vi klev upp och åt lite gröt. Jag kastade in en maskin tvätt samtidigt som jag vek bort tvätten som hängde på torkställningen. plockade ur diskmaskinen och städade lite i köket. Just ja jag damsög lite också=) Sen hä'ngde jag tvätten och stoppade in en till maskin.. Jag tycker att jag tvättar JÄMT är det bara jag?? Sen jgjorde jag lite mat åt Iza. Snodde ihop kyckling, ris och grönsaker. Tror doxk att det blev lite mycket ris.

Sen vid tolv tiden var Iza lite trött så vi smög in i sovrummet och la oss med pappsen. Vi somnade båda två och alla tre klev upp vid 13.30. Helt underbart med en liten sovstund.
Gick ner och och gjorde lite mat, idag blev det kyckliongfilè, ris och curry

Så min dag har varit ganska effektiv. Johan åkte till Skåne igen vid 17.00 tiden så nu är jag och Iza ensamma igen. Nu börjar hon dessutom bli lite hungrig så det är väl säkrast och gå ner och fixa lite välling =)

Lägger ut lite bilder senare..

En skön natt. Har sovit helt galet skönt i...

20100716063 (MMS)

En skön natt. Har sovit helt galet skönt inatt. Iza somnade runt halv nio igår och sov till hal åtta imorse. Och inatt fick jag kliva upp och stänga av fläkten för att jag frös.. Haha det var länge sedan.. Bilden är tagen för någon dag sen när Iza var på upptäcksfärd i vardagsrummet.. Nu ska jag ringa och höra ad syster ska hitta på idag.

Mys hemma hos Hanna, erik och emil. david ...

20100710019 (MMS)

Mys hemma hos Hanna, erik och emil. david och jonna är också här =) nu ska vi grilla lite hamburgare/korv. En riktigt myskväll.

Dagens skörd

dsc01771 (MMS)

Dagens skörd

Godmorgon

Idag vaknade vi när pappa Johan kom hem. Han kom vid klockan sex så det var helt okej, men vi klev inte upp förrän klockan 7 =) Idag åt Iza upp hela sin gröt portion! Vår duktiga lilla tjej! idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Men när Johan vaknar så ska han iaf få åka in och jämta min telefon =) =) =)

Nu är Iza lite sur så jag ska försöka lägga henne så lägger jag ut lite mer bilder sen..





Iza sover i krypposition:) redo att krypa ...

dsc01760 (MMS)

Iza sover i krypposition:) redo att krypa iväg imorgon när hon vaknar:)

09.07.10

idag har jag och Iza varit på stan men Hanna och Emil. Vi knallade runt och kikade lite. Sen när vi skulle gå till flinken och äta så träffade vi våran farmor och farfar dom förjde med och tog en glass=) Jag köpte två tröjor och ett halsband. Sen ringde Johan och sa att min nya telefon (Sony Ericsson Vivaz) hade kommit. men eftersom att han är i Skäne och telefonen är beställd i hans namn så kan ju inte jag hämta ut den!! Vart ju ganska less. Men men älskling kommer ju hem i morgon så då får jag ju den då=)

När vi kommit hem igen så ringde Frida och frågade om hon fick komma och bjuda på mat=) Ja sa jag! Hon köpte med sig grejor till tacorullar så gjorde vi i ordning dem här hemma=) Mumma, till efterätt så vart det jordgubbar och glass med chokladsås.. Inte illa!
Nu sitter jag framför datorn och Iza sover sött. Vår lilla prinsessa blir hela 7 mänader idag och jag kan fortfarande inte fatta att det gått så himla fort!

Nu ska jag gå och duscha och sedan krypa i säng. Saknar Johan, men han kommer i morgonbitti =)

 

                

Min fina nya telefon!
                    
 
 

Sena bilder från midsommar..

Midsommar spenderades hos Jonas och Moa

här kommer lite bilder från då =)



Maria och Iza



Älskling, Maria och Iza



Älskling



Springa med ballong



Samma här, Johan förlorade och vart sur. =)



Säckhoppning



Elin och Maria



Bjön, Jonas och okänd=) haha

'

Älskling och Iza

Godmorgon! Imorse klev vi upp strax efter ...

dsc01749 (MMS)

Godmorgon! Imorse klev vi upp strax efter sju. Jag var supertrött och hade ingen som helst lust att kliva upp. Men vad gör man? Idag ska jag nog försöka sola lite. Johan är hemma, Men åker till skåne i eftermiddag igen. Iza är busig som vanligt. Här om dagen rev hon ner en av högtalarna och när jag kom in i rummet så stod inom och pillade på tapeten. Sen kollade hon på mig och flinade:) hihi älskade busunge! Hon kryper/ålar runt på golven:) Det går så fort! Nu ska jag ringa min farmor och kolla Hur hon hade det i storstaden igår:)

Var lilla underbaring har precis ätit fruk...

dsc01753 (MMS)

Var lilla underbaring har precis ätit frukost. Nu sitter hon och leker med sleven:) ska gå och mysa lite i soffan snart.. Älskling kom hem fyra imorse så han sover nog ett tag till. Sen ska vi nog försöka ta oss till bocksjön så att Saga får bada lite:)

Jag vet att det var längesen jag uppdater...

Jag vet att det var längesen jag uppdaterade.. Men imorgon så ska jag försöka lägga ut lite bilder:) har inte suttit vid datorn så mycket den senaste veckan.. Men som sagt imorgon kommer lite uppdatering samt bilder:) Godnatt


RSS 2.0