Dagen

Jag kan inte påstå att det hänt något speciellt alls här hemma. Bettan var hit på förmiddagen så vi fikade och surrade :) hon hade med sig bebis kläder som vi fick låna. Jag lånade bara neutrala kläder och hon hade massor av sånna :) När hon åkt så gick jag och Iza och vilade. Vi sov typ 2 timmar! Super skönt. Vi åt mat, hon åt faktiskt rätt bra med mat så hon fick glass till efterätt. Den svalkade nog skönt åt halsen :) sen ville Iza åka vagn så det vara bara att klä på oss sen fick mamman röra lite på fläsket. Det var rätt skönt med en promenad och det tyckte nog Iza också. Nu sitter vi och kikar på Bompa innan det är dags för kvällsfika sen hopp i säng :)

Sjukstuga

Vilken natt.. Iza vaknade och var alldeles täppt i näsa och hals. Hon var riktigt tung andad :/ usch hon hade det riktigt jobbigt, så vi vart vakna ett par timmar men tillslut somnade hon på min arm efter nässpray och dricka. Tyckte så synd om Johan när han skulle upp imorse, för han vart ju också vaken :/ Jag klev upp klockan sju och ringde runt och sa att vi blev hemma. Iza vaknade halv åtta men det blir nog lite vila för oss båda sen.
Bettan skulle lämna Oliver hos sin mormor och komma hit och fika lite tycker jag ska bli roligt :) Är bara mys hela dagen som gäller här :)

Dåliga på att kommentera!

Nu när jag äntligen bloggar igen så tycker jag att ni får börja kommentera lite mer! Det är ändå rätt många som
Läser bloggen :)

Bjuder på en bild på sötaste lilla Lurven :)

Vår fina ballerina

Idag var det maskerad disco på dagis för alla småttingar :) Självklart skulle Iza få vara en liten ballerina, hon som trippar fram på tå <3

I övrigt så har jag haft en riktigt dålig dag.. Jag börjar bli sjuk, känner ont i halsen och känner mig lite sådär slö som man brukar bli när man blir dörkyld. Förhoppningsvis går allting över och inte bryter ut, men det är inte bara jag som är lite små snorig. Johan har också ont i halsen och Iza är snorig lite hostig nyser rätt mycket gör hon också :/

Nu ska jag nog gå och lägga mig i ett bad..

Är det bara jag?

Är det bara jag som har problem med blogg appen? Den är riktigt envis med att lägga ut bilder?!
Testar lägga ut en till bild på magen så får vi se km den kommer med..

Gravid vecka 24

Här går det undan :) Tycker att veckorna bara flyger iväg. Vi har redan gått in i vecka 24. Magen växer så det knakar. Vi var ju till barnmorskan i fredags kan ju uppdatera er med att allting såg bra ut. Bm sa att blodtrycket inte kunde vara bättre, jag hade ingen äggvita i urinen, bra socker värde?

Bäbisens hjärtljud var 152
Magen var 23cm (lite över normal)
Jag hade bara gått upp 1kg (Jippie!!!)

Här kommer en nytagen bild :)

Gravid vecka 24

Här går det undan :) Tycker att veckorna bara flyger iväg. Vi har redan gått in i vecka 24. Magen växer så det knakar. Vi var ju till barnmorskan i fredags kan ju uppdatera er med att allting såg bra ut. Bm sa att blodtrycket inte kunde vara bättre, jag hade ingen äggvita i urinen, bra socker värde?

Bäbisens hjärtljud var 152
Magen var 23cm (lite över normal)
Jag hade bara gått upp 1kg (Jippie!!!)

Här kommer en nytagen bild :)

Härliga dag

Morgonen började inte förrän klockan 9.30 för min del då jag fick en underbart skön sovmorgon av mina älsklingar <3 Vid lunch tog vi en tur till morfar och grillade lite korv, Hanna och Emil var också med :) Sedan for vi hem. När Iza sovit middag och vi funderat ut lite maträtter för veckan så åkte vi till affären. Idag gjorde vi hemmagjord pizza och nu har vi en ananaspaj i ugnen. När Iza somnat ska vi titta på en film och äta god paj :)) Tycker att helgen gått alldeles för fort men det gör dom alltid..

Hos Hanna

Jag och Iza har sovit hos Hanna och Emil i natt :) Hennes Erik är och jagar och Johan var i Skåne :) Barnen somnade innan halv åtta så då åt vi god mat. Fläskfilé med kantarellsås och ugnsstekt potatis :) Sen kollade vi på en värdelös skräckfilm. Men det var mysigt att bara umgås vi två för det händer inte alls ofta :) Vi klev upp strax innan sju imorse sen har det varit full fart här. Nu väntar vi på att Johan ska ringa och säga att han är vaken så att vi kan åka dit och pussa på honom <3

Lite mys bilder kommer här

Jobbig dag

Dagen började med huvudvärk
Som vanligt nu för tiden tycker jag.. Men åkte till jobbet iaf. Stod inte ut att sitta framför dator och med headset på allt förlänge så jag ringde Johan så att han fick hämta mig. Vi åkte hem åt lunch sen gick jag och Iza och vilade och sov nästan 2 timmar! (Iza gick vara ledig idag för Johan skulle inte åka till Skåne förrän på Em.)
Jag pratade med Bm för att få en tid och kolla blodtrycket med tanke på denna huvudvärk. Jag ska dit en sväng imorgon med kissprov och koll av blodtryck. Jag var ju även till Synsam i Tisdags för att kolla om jag behöver terminal glasögon, och han sa att jag hade små brytningsfel på båda ögonen och trodde det skulle hjälpa lite med glasögon när jag sitter framför datorn iaf. Jag fick testa titta på hans skärm först utan glasögon och sedan med och vilken skillnad. Han trodde dock att synen kunde bli lite bättre sen efter jag fått barn och ammat klart :)
Glasögonen ska jag hämta den 24 så jag hoppas att det hjälper mot huvudvärken lite iaf :)

Nu sitter jag och försöker natta , tror dock att det tar ett tag till med tanke på att vi sov rätt länge efter lunch.

Imorgon hoppas jag på ingen huvudvärk och en allmänt bra dag, tycker att det är tråkigt att Johan är i Skåne men han kommer ju hem igen på lördag <3

Nu ska jag sjunga lite för Iza och hoppas att hon somnar :) <3

Bilder

Ny header :)

Tack Bettan för min nya fina Design jag total älskar den!! Jag ska försöka bättra mig med bloggningen, tyvärr så blir det ju så tråkigt när man tappar lusten och våra dagar ser ganska lika ut med jobb, dagis bus och lek sen försöka hinna med familj och vänner som jag tyvärr inte hinner med lika mycket som jag skulle vilja :( Men jag ska försöka bättra mig!

Har precis kollat senaste avsnittet av Grey's och jag grinade så himla mycket, när det gäller barn så kan jag bara inte hålla det inne. Min värsta Mardröm ( eller alla föräldrars) är ju att något skulle hända sitt/sina barn. Det är så svårt att inte bli berörd när man ser någon mista sitt barn.

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon jag är så fruktansvärt trött nu för tiden, funderar på om det är dags att skaffa lite vitaminer?!

Busiga fröken Iza testade en rolig mössa idag när vi skulle in och handla lite långkalsonger :)

Dagarna rullar på

Jag tycker att dagarna bara försvinner. Idag har jag jobbat 08-13. efter att jag hämtat Iza på dagis så åkte vi hem. pappa och Johan var hemma, Johan tog ner några grenar på en superstor gran som vi har ute på täkten. Sedan var vi och handlade. Nu har vi ätit mat och Johan badar Iza. Hon grinar så jag antar att han tvättar håret på henne för det är inte så populärt. Sedan jg skaffade ny telefon så vet jag inte hur man lägger in bilder på datorn, men så svårt kan det ju inte vara. Ska kolla med Johan om han vet hur man gör. Iza`s faster Emma fyndade en superfin Tripptrapp åt Iza för ynka 250kr. det blir ju verkligen kanon. Hon vill nämligen inte sitta i sin stol längre, så vi hoppas hon tycker om att sitta i den stolen =) Nu kommer min nybadade tjej ner så nu blir det lite mys med mina älsklingar innan det är sovdags.

Svampar svampar...

Igår efter jobbet åkte lilla familjen ut till Trönö skogen där Izas farfar är och jobbar. Jag tog med mig en hink med hopp om att jag skulle hitta någon svamp. När vi parkerat bilen och bara gått en liten bit in i skogen så kom jag direkt till Svamp himlen :) Vart man än kollade så fanns det massor av Trattkantareller!! Jag plockade ca 10 liter på lite mer än en halvtimme! Sen hade jag inte mer att plocka i.. Men dit vill jag absolut åka fler gånger! Jag gav bort svampen till svärmor då jag redan har så mycket. Sen hade kg ingen riktig lust att rensa all den svampen :)

Idag jobbade jag till 15.30 lite ovant nu när jag slutade klockan 13 tors, fre, mån och tis :)) Men men jag ska inte klaga tycker att det är rätt bra tider ändå:) Efter jobbet åkte jag och hämtade Iza sen for vi och handlade till dagens middag som blev Pannkaka :) Johan jobbar och kommer hem imorgon eftermiddag :)

Här kommer bild på gårdagens svamp :)

Huvudvärk

Åhh jag är så himla less denna återkommande huvudvärk.. Tror att det kan vara spännings huvudvärk men jag är inte säker. Jobbigt är det iaf då det kan förstöra hela dagen! Men annars är allting bra iaf, bebis i magen växer och nu är vi i vecka 22, det går otroligt fort och jag har nog ff inte riktigt fattat att vi ska få en till underbar liten unge <3


RSS 2.0