Tokstollan tog på sig mammans tröja och st...

20110530155-001 (MMS)

Tokstollan tog på sig mammans tröja och strumpa =)

Morgonen började kl 5 imorse för oss. Då v...

20110522144-001 (MMS)

Morgonen började kl 5 imorse för oss. Då ville fröken Tvärberg inte sova längre. Vi klev upp, jag gjorde i ordning välling. Trodde inte hon skulle äta för det har hon inte gjort dom senaste 5 dagarna. Men hon drack upp alltihopa. Så nu tror jag det vänder! Hoppas hon fortsätter äta lite mer under dagen =) Jag har hunnit med 3 koppar kaffe. Stoppat i en maskin med tvätt. Ska nu vika in en massa tvätt i byrån. Inte lika roligt då det aldrig finns plats! Jag och Iza satt nyss i soffan, hon satt bredvid mig och vi kikade på barnprogram. När jag flyttade mig åt sidan så märkte jag att hon hade somnat <3 Haha gofisen min! Nä nu ska jag fortsatta plocka lite!

Bollnäs

Idag är jag sugen på att åka till Bollnäs. Vill gå på Daichmann och kolla på ett par skor! Sen skulle det vara roligt att kika in på Åhlens för där har jag inte heller varit på evigheter! Jag har ju inte varit i Bollnäs på väldigt, väldigt länge.. Skulle vara lite roligt att se något annat än Söderhamn. Iza är mycket piggare idag förrutom hostan. Feberifri är hon också =) Dock är hon inte så sugen på att äta något. Vällingen ville hoon inte  ens kolla på. Men vi testar med gröt lite senare, det kanske går bättre=)

Underbart fint väder är det ute idag. Strålande solsken och typ 20grader varmt! Kan nog inte bli så mycket bättre=) Ska nog leta mig ut och fortsätta med mitt lilla land nu medans Iza och Johan sover. Kaffe ska jag nog också ta med mig ut!

Höres!

Mammas lilla sjukling

Iza var inte alls pigg igår. Hon var varm, hostig och massa slem i halsen, ville inte äta. Samt att dom jädra tänderna ställer till det. Hon dreglar i massor. När hon sover så vaknar hon och är ledsen somnar om efter ca 5 minuter och så där har hon hållit på i två nätter. Jag tycker så synd om henne. Önskar att jag kunde ta över allt som gör ont. Tycker synd om vår lilla tjej när hon är så hängig.

Hela dagen igår så ville helst sitta i mammas knä och när inte jag kunde ha henne i knäet så var hon ledsen. Och jag kan ju inte bära henne hela tiden. Så hon var mycket ledsen. Och det var nog lika jobbigt för mig som för henne. Idag jobbar jag och innan jag åkte så tyckte jag att hon var piggare, så nu hoppas jag att hon friskar på sig och vill äta, sova lite mer.

Annars så rullar våra dagar på.
Jag jobbar lite då och då. Tycker det funkar riktigt bra nu när jag kommit in mig och sitter i telefonen igen. Från och med nästa vecka så har jag 3 veckors semester. Detta är väl inget jag behöver, men jag måste för att få alla dagar att gå ihop så att jag kan vara hemma och skola in Iza sen i Augusti.
Hon fick dagisplats på Vågbro Förskola och det tror jag blir bra. Hon står fortfrande i Kö till Pusselbitens förskola. Så vi får se om vi byter sen. Men trivs vi med fröknar och om Iza trivs där så kommer vi ej byta.

Jag börjar bli lite nervös för inskolningen, jag tror ju att det blir jobbigare för mig än Iza. Vår lilla tjej börjar ju bli stor. Hon skulle nog behöva vara borta lite mer från mig så det är något jag får jobba på.

Det är väldigt lugnt på jobbet idag så därför passar jag på att skriva ett inlägg.
Skäms ju lite för att jag nästan aldrig bloggar!




Det enda som går i är smörgås och saft så ...

20110524146 (MMS)

Det enda som går i är smörgås och saft så då kör vi på det och självklart en massa barnprogram =)

Gobiten med pappersmössa..

20110516123 (MMS)

Gobiten med pappersmössa..

Periodare

Jag får lite perioder då jag känner för att skriva lite här. Men oftast så struntar jag i det helt enkelt för att jag sitter inte vid datorn speciellt ofta. Utan jag använder mig mest utav mobilen. Och att blogga från min mobil tycker jag är lite tråkig för det tar sån tid att skriva.  Men ibland kan det ju bli ett litet mms inlägg iaf.

Iza har massor med tänder som tränger igenom. Hon har 3 kindtänder på väg upp de har precis spruckit igenom sedan har hon en vanlig tand på väg också. Så det innebär att hon inte sover speciellt bra om nätterna. Stackars liten! Någon som har något förslag på vad jag kan göra för att underlätta? Jag har givit henne alvedon nägra kvällar innan hon lagt sig nu och jag tror det lindrar lite. Men det känns inte så bra att ge henne alvedon varje kväll heller.
Vi har tagit bort ena gaveln på hennes spjälsäng och det resulterar i massor med frihet och hon kryper upp hos oss nästan varje natt.. Härom natten när Johan var i Skåne så hade jag precis släckt lampan och vänt mig bort från hennes håll. Sedan hör jag hur hon tassar upp ur sin säng, Kryper upp i våran sen när jag kollar vad hon gör så har hon kastat ner Johans kuddar och lagt dit sin egen. Jag skrattade tyst för mig själv =) Goa unge!
Dock så tog det ca 2 timmar innan hon somnade om igen =/

Ikväll så ska jag och Iza övernatta hos Hanna och Emil. Johan är i Skåne och Erik har åkt till Island så då passar vi på att ha en riktig myskväll bara vi med mat, godis och film =) Inte så ofta det händer faktiskt.
Dock så måste jag fixa hundvakt åt Saga för Hanna och Eriks hundar har nyss haft loppor och jag vill verkligen inte att Saga ska få loppor.

Näe, nu ska jag gå ner och dricka lite mer kaffe. Sen tror jag vi ska ta en tur till Coop för att inhandla en ny stekpanna. Johan hade hittat en Jamie Oliver panna på rea för 400kr. Den hade typ kostat 700. Och vår har blivit rätt sliten.

Puss och Hej =)

Gladaste ungen i stan!

20110501098 (MMS)

Gladaste ungen i stan!


RSS 2.0