Kväller

Åå nu är det kväller.
Det blev en sen middag (Tacos). Johan var hemma strax före sju och då åt vi. Sen fick Iza välling och somnade sött. Hoppas hon sover hela natten inatt också för jag är fortfarande skit trött =/

Idag så blev jag och lillflisan bjudna på lunch till pappa/morfar Tack för det! Underbart god biffstroganoff. Efter vi hade varitdär så åkte vi och handlade på Tempo. Sen åkte vi till Hanna och sen till Tempo igen innan viäntligen styrde bilen hemåt.. Välhemma så har vi inte gjort så mycket, busat och lekt bara =)

Jag har läst en superbra bok som heter Fallen Ängel av Becca Fitzpatrick. Tycker ni om att läsa om kärlek och spänning är detta en bra bok.
Jag gillade den iaf och nu har jag beställt den andra delen. Dock har den inte kommit ut på Svenska än. Men de senaste sju böckerna jag läst har varit på Engelska så jag ska nog klara denna också! Hihi

Jag gick upp och skulle ta ett bad. Jag satte mig i badet och tappade upp vatten. Tyckte att det var väldigt kallt jämfört med hur varmt det brukar vara. Sen kommer Johan upp och säger att det inte finns varmvatten och att han höll på att sota pannan. Pelletsen hade stannat för vi inte hade fyllt på..
Jahapp tänker jag ovh kliver upp och klär på mig igen. Hoppas det finns varmvatten innan jag går och lägger mig.

Nu sitter vi och kikar på Sveriges Värsta Bilförareoch Herre Gud dom kan ju verkligen INTE köra bil..
Hoppas ni har en bra kväll, nu sja jag fortsätta mysa med min älskling!!

Godmorgon

Hoppas att alla har sovit gott för det har vi!
Vi flyttade ju in Iza`s säng till hennes rumoch nu har vi haft tre rätt lyckade nätter varav 2 av dem hon sovit hela natten igenom! Vi klev upp strax före halv sju och nu har Iza fått välling.
Nu är det min tur att äta frukost. Kaffe och smörgås. Ikväll kommer Johan hem sen så har han långhelg. Såå härligt. Vi planerar en tur till Gävle för att hälsa på Emma och Tobias =) Vi har tänkt sova kvar men vi får se hur det är med förkyldningar osv..

Idag vet jag inte riktigt vad jag och Iza ska hitta på men jag ror vi ska åka till Hanna och Emil en sväng.
Vi får se vad som händer.

Hörs sen!

Lunch

Det vart en lunch på furan med Bettan. Sen gick vi runt och kikade lite.
Vi var på bibblan och lånade böcker =)
Efter att vi hade varit på stan åkte jag och Iza till min farmor och drack lite kaffe.. Sen åkte vi hem och gick ut med Saga. Brr vad kallt det är ute idag. Har inte alls haft någon lust för promenad idag..´Pappa kom och drack kaffe nu på kvällningen, han hjälpte mig med att koppla in internet på den bärbara datorn vi fåttlåna av Iza`s faster Ida=) Tack så mycket! Den fungerar ganska bra men det tar en evighet innan den startar =/
Men den duger absolut tills vi har råd att köpa en egen =)

Iaf så går det väldigt framåt med matenför Iza. Nu två dagar i rad så har honätit jättebra!
Dagens mål har sett ut såhär:

* Välling
* Havregrynsgröt med mosad banan och mjölk
* Fiskpinnar och potatis
* Amerikanska makaroner
* Välling

Hon vägrar äta burkmat, men det spelar inegn roll så länge hon äter. Lite synd är det dock då det är så smidigt!

Nu ska jag gå och natta vår lilla gullunge ♥

Idag har jag verkligen updaterat mycket=)

Iza läser bok

När jag kom in på Iza`s rum hittar jag henne i fotöljen med en bok =)









Onsdag

Piggelin.. Eller inte! Åh jag hade ingen som helst lust att kliva upp klockan halv sex imorse när Iza vaknade, så jag la henne i vår säng. Johan hade åkt och jobbat. Men hon lyckades somna om och det trodde jag då inte. Vi sov tillo strax före klockan sju..

Idag ska vi träffa Bettan på stan och fika lite. Eller jag får väl äta en banan eller nå =) Kanske lunch?
Ska bli roligt, det var ett tag sen nu och jag tror magen har vuxit, det är inte långt kvar nu gumman! Och Tezza går på övertid och deras bebis kommer nog i natt säkert=) Tror jag iaf! Många som är med bebis nu!
Johans syster Emma har beräknat BF den 4/2 så där är det inte heller långt kvar! =)

Massor med bebisar att snusa på! =)))

Nu ska jag försöka få Iza att sova lite.. Hörs sen!

Så här såg det ut i morse när Iza lekte i hallen. Hon drog ut allt ur korgarna, sen tog hon Sagas koppel och la på Sagas rygg =) Underbaring!




Bilder

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen =) 















Surpuppa

Idag är Iza en rktig surpuppa. Så fort jag inte bär henne eller lyfter upp henne så blir hon alldeles skogstokig! Detta försöker jag få bort, för jag kan inte bära henne hela tiden. Har ni nå förslag på hur jag ska lyckas få bort detta?
Jag har börjat med att sätta mig på golvet när hon blir så, sen försöker jag göra något annat roligt i stället. För att hon ska glömma bort sig lite. Det fungerar en stund men sen när jag reser mig igen då vill hon komma på engång. Så kom gärna med tips om ni har några! =)

Jag hoppas att humöret vänder innan vi ska till stan, men det brukar inte vara några problem för vår lilla älskling är ju en riktig solstråle när hon vill ♥

Får se om jag lägger in lite bilder ikväll =)

Iza tycker om sitt piano, hon diggar och d...

20110118690 (MMS)

Iza tycker om sitt piano, hon diggar och dansar medans hon spelar =) Vet någon hur man lägger upp filmer här på bloggen? Idag har jag och Hanna varit på E center en sväng. Handlade lite mat sen var vi in på lindex och kikade, jag hittade ett par mockasiner, ett linne och ett par byxor åt Iza. Allt på rea så jag betalade bara 90kr. Mockasiner var ju jättedyrt, dom som inte var på rea kostade typ 90 kr?! Vi avslutade turen med en fika. När jag kom hem så var maten klar. Vilket lyx! Älskling hade gjort korv i ugn med hemma gjord potatismos. Iza tyckte också att det var gott för hon åt massor =) I morgon ska vi träffa Emilia och Towe. Leka lite i parken sen blir det lunch så furan =) Trevligt, jag hoppas på bra väder! Nä nu ska jag nog försöka sova lite. Godnatt!

Vår lilla älskling tar små små steg

Ja idag har hon börjat ta små små steg=) Men jag märker att hon blir kaxigare och kaxigare så det kommer nog bara gå bättre och bättre=) Hihi, jag blir alldeles varm i hela mammahjärtat när hon släpper taget om tex bordet sen flinar hon och går några steg tills hon ramlar eller hittar något annat hon kan ta tag i ♥ ♥

Underbara unge! ♥ ♥ ♥

Idag har vi vart på Babysång, Iza tycker alltid att det är lika roligt, men hon vill inte nå gärna vara med och sjunga utan hon vill helst leka med dom andra barnen=)
Eller kolla på sångfröken med gitarren.. Hihi

Efter sången åkte vi ut till Pappsen där det bjöds på lunch (Hanna, Emil och Farmor var också där) Det blev Chiliconcarne. Mums! Efter maten så tog vi en promenad allihopa innan jag och Iza packade in oss i bilen för hemfärd.. Usch idag regnar det igen, fan det blir ju alldeles snorhalt ute! Inte roligt....

Näe, nu ska jag fortsätta leka med Iza ett tag innan hon ska bada och få pyjamas ♥
Godkväll!

Iza kör bil på sitt eget vis! Lilla älskli...

20110112672 (MMS)

Iza kör bil på sitt eget vis! Lilla älsklingen min <3

Ute dag. Johan skottar av altanen lite och...

20110117684 (MMS)

Ute dag. Johan skottar av altanen lite och Iza står och tittar på.

Korv Grillning

I förmiddags ringde jag Hanna och fr¨ågade om vi skulle ut och grilla lite korv. Johan skulle ut och åka skoter och jag ville ut och göra något. Hon sa att hon skulle fundera på saken och återkomma. Jag ringde Bettan och hörde om hon ville följa med på Dollars och det ville hon.

Sen rinde Hanna och sa att dom ville grilla. Så vi bestämde träff vid röstentjärn efter vi hade vart på Dollars.
Jag köpte nya gardiner som jag tänkte sätta upp i vardagsrummet. Är lite less på julen nu och tyckte det skulle bli mysigt med lite nya gardiner=)

Lurade med mig Bettan till röstentjärn för korvgrillning också =)
Här kommer lite bilder

















Älskade Iza

20110107668-001 (MMS)

Älskade Iza

Feber igen!

Stackars lilla Iza.. Idag är det tredje dagen med feber, dock vet jag bara att hon hade feber igår kväll eftersom att jag inte var hemma på dagen. Men det har ju tittat fram en ny tand så det beror nog på det?

Nu sover hon vårt lilla spöke iaf. (Trodde jag iaf men hon gjorde just ett brummande ljud?!) Vi har ju datorn i sovrummet och hon kanske blir störd av mitt knappande på tangentbordet.. Åhhh jag vill verkligen ha en bärbar! Så fort ekonomin tillåter då ska här inhandlas en!

Träningsverken från skoteråkningen sitter mest i ryggen.. Skönt att det inte vart kila i benen som det var sist för då kunde jag nästan inte gå på 2 dagar!! HAHA Men det är ju så grymt roligt och enbart positivt med träningsvärk!!

Nä nu ska jag gå ner och kika lite på tv =) Godkväll

 

 

 

 

Skoterbrudarna tar en väl förtjänt lunch s...

20110106667 (MMS)

Skoterbrudarna tar en väl förtjänt lunch så statoil efter 3 rejäla fastkörningar. Men min (Johans) skoter är bäst så vi körde inte fast. Jag och Ollen har blivit ett riktigt team =) Haha! Jag sa något till skotern i morse typ att jag och hon.. Då sa Johan att det var en han och jag frågade vad han hette och då hetta han Ollen. Hahaha. Men grymt roligt hade vi det iaf och det kommer kännas i hela kroppen. Jag är mycket impad så syster Veronica som är rookie, hon höll ett jäkla tempo! Tack för idag tjejer det ska göras om!

Gladaste Iza tyckte att det var roligt att...

20110104666 (MMS)

Gladaste Iza tyckte att det var roligt att vara ute. Kikade lite så hästarna också =)

Tokstollan har feber idag. Jag hittade pre...

20110104658-002 (MMS)

Tokstollan har feber idag. Jag hittade precis en ny tand så det är nog därför =/ Nu ska vi klä på oss och gå på en promenad.

Vaddå statisk? Haha vår lilla älskling =)

20110103650 (MMS)

Vaddå statisk? Haha vår lilla älskling =)


RSS 2.0