Här har vi parkerat och gått in för att ät...

20101228640 (MMS)

Här har vi parkerat och gått in för att äta Pizza. Mums!

Bild från dagens fastkörning. Jonna och Ha...

20101228639 (MMS)

Bild från dagens fastkörning. Jonna och Hanna försöker skotta fram skotern men misslyckas. Sen kom min älskling och hjälpte till då kom dom loss =) Haft en riktigt bra dag med brudarna!

Så här glad är jag idag =)

20101226637-001 (MMS)

Så här glad är jag idag =)

Här är min skitsnygga klocka!

20101224630-001 (MMS)

Här är min skitsnygga klocka!

Nu sover lillfisen i vår säng <3

20101226636 (MMS)

Nu sover lillfisen i vår säng <3

Vilket väder!

Det tok snöar och blåser alldeles fruktansvärt här.. Vi är helt insnöade, jag se inte ens vad som är väg och vad som är åker.

Stackars Johan som kommer hem efter jobbet snart. Tror inte ens att hans bil klarar att köra igenom dessa drivor.. Jag kanske måste ringa han som skottar. Eller så får jag åka och hämta honom med skotern. Vi får väl se.

Vi har iaf haft en underbar jul och jag hoppas att ni också har haft det.
På julaftonsmorgon så öppnade vi paketen här hemma. Jag fick en underbar Triwa Colour klocka av Johan, jag fick också Eclipse filmen =) Johan fick ett presentkort på maskincenter. Han hade sett ett par skoterstövlar som han ville ha där. Iza fick en massa leksaker=)

Vid klockan 13 så åkte vi till min farmor och farfar där resten av släkten var. Vi åt mycket god jul mat och öppnade klappar där också.
Efter det så åkte vi till Johans familj i ringnäs ännu mer fika och jätte god Risalamalta. Och ännu mer julklappar =)

Vi åkte hem vid 19 tiden. Iza och Johan somnade i vår säng klockan 20 och jag gick och lade mig vid klockan 21.30 Alla mycket trötta och mycket nöjda efter en kanon bra dag!

Igår gjorde vi inte alls många knop.
Vi var och hälsade på Hanna, Erik och Emil. Kollade på deras nya ursöta valp! Tänk att dom är så gulliga när dom är småa! Efter det så åkte vi till Ringnär och fikade. Sen åkte vi hem och bara mös framför soffan..

Idag kommer jag inte kliva utanför dörren om det ska vara sånt här väder hela dagen..
Jag ser inte ens bort till garnnarna..
Nu ska jag försöka få Iza att sova lite middag =)

 

 

God jul och gott nytt år önskar fam Erikss...

20101224633-001 (MMS)

God jul och gott nytt år önskar fam Eriksson Tvärberg

God jul och gott nytt år önskar fam Erikss...

20101224633-001 (MMS)

God jul och gott nytt år önskar fam Eriksson Tvärberg

Hua vad det är kallt ute!

Fy sjutton vad kallt det är. Här hemma så är det -26 idag. Brrrr

Gårdagskvällen var toppen. Alla var nog nöjda=) Iza somnade inte förrän klockan var närmare 21, men så har hon sovit bra hela natten och vi vaknade runt klockan 07.20 men jag låg kvar och drog mig tills klockan var 08.30 då kom pappa och ville ha kaffe. Fast Johan hade redan kokat kaffe men jag klev upp då iaf =)

Idag ska jag ner på stan med Hanna och köpa julkplapp till Johan sen ska jag köpa några andra saker. Kan inte skriva vad för det är typ julklappar=)

Sen ikväll ska vi till Johans föräldrar och äta gröt, jag tycker att det är så mysigt nu när det är jul. Jag mår bra helt enkelt!

Här kommer lite bilder ifrån igår:

Iza tar en funderare =)



Fina syster Veronica



Iza`s urgulliga kusin Ludwig som blev två år nu den 15 December =)



Mina älsklingar



Erik och Veronica



Full stuga





Fina Hanna och Emil. Emil funderar vad moster håller på med?!



Kusinerna leker, Iza undrar vad Filip gör =)




Emil är lite nyfiken på Iza`s lära gå vagn =)

Gröt

Snart kommer Hanna och Veronica med familjer och då ska det bli gtör och smörgås =) Mums!
Och självklart så ska vi ju öppna paket. Tycker att det fortfarande är roligt, men jag tycker nog mer om att ge bort presenter =)

Idag så har vi inte gjort så många knop här hemma. Jag har plockat som vanligt, bäddat, badat och lagat lunch. Johan klev väl upp vid 11 snåret så då gick jag och färgade bort min "gråa" utväxt =) Haha det var iaf välbehövligt. Tråkigt nog så efter varje gång jag färgat håret så får jag en otrolig klåda i hårbotten. Antar att det kan vara en allergisk reaktion, men det är inte förrän på senare år som jag har blivit så här känslig..

Näe nu ska jag gå ner och duka och fixa lite innan dom kommer.

Ha en bra kväll!

Iza tog en tur på sin pappas skoter idag n...

20101221629 (MMS)

Iza tog en tur på sin pappas skoter idag när han inte var hemma. En riktig busunge de där! Haha ja mamman hjälpte väl till lite hon också =) Kvällen har spenderats åt att plocka med en massa saker. Har små städat lite. Vikt tvätt plockat undan leksaker och kokat nappar. Lyssnat på julmusik och bara myst. I morgonbitti kommer stora hjärtat hem igen, ska bli skönt! Tycker inte att det är roligt när han kör i detta väder med en massa olyckor hela tiden =/ Nä nu tänkte jag få mig lite sömn! Godnatt

Design

Jag skulle verkligen behöva en ny design på min blogg men jag vet INTE hur man gör, så är det någon som känner sig manad så blir jag otroligt lycklig om någon vill göra en åt mig!? Snälla?

Fryyysssser

Hua vad jag fryser. Har gjort det nästan hela kvällen. När jag kom i sovrummet ser jag att fönstret är öppet. Inte undra på att det var kallt här inne! Johan vädrade förut sen glömde han bort att stänga <3
Johan har åkt till Skåne den enda resan denna vecka då han tagit ledigt nästa resa. Så han blir ledig från ons- söndag. Mysigt!

Iza somnade i bra tid ikväll. Hon somnade nybadad och nyäten i min famn vid halv åtta. Jag gick upp och la henne då. Hon sover iaf mycket bättre nu när vi flyttat tillbaka spjälsängen in i vårt rum. Så skönt att inte behöva sitta vaken 2-3 timmar per natt bara för att hon vägrar sova.
Jag hoppas att det blir bättre snart så att hon kan flytta in till sig igen. Det är lite ovant nu när man måste vara lite tystare än vad vi är vana vid.

Ang maten så äter hon fortfarande bara välling. Det har hon gjort nu snart 4 veckor. Idag åt hon spagetti och köttfärsås som jag hade gjort och det åt hon rätt mycket utav. Jag vart väldigt förvånad för hon hade nyss ätit välling innan.. Men vi fortsätter kämpa, imorgon ska jag testa med spagetti och köttfärsås igen och hoppas att hon ville äta det ist för välling..
Mycket prat om välling nu=)

Imorgon ska jag åka med farmor en sväng. Jag ska ner på stan en sväng och köpa julklapp åt Johan sen ska vi åka på E-center och handla. Ska kolla om jag hittar en typ pappers duk.

På onsdag kväll kommer Veronica och Hanna med familjer. Då ska vi äta Gröt och skinkmacka. Öpnna lite paket och tjuvstarta julfirandet!
Sen på Torsdag så är vi bjudna till Johans mamma och pappa på julgröt dit kommer även Johans mostrar med familjer och självklart hans systrar =)

Det känns som att vi har en bra och fullspäckad julvecka att vänta!
Igår klädde vi granen och griljerade skinka så nu´börjar det "kännas" som jul på riktigt=)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen under täcket och vara glad så längde det inte snöar för dom senaste dagarna har vi typ varit riktigt insnöade!

Godnatt!

Vår lilla älskling sover sött <3 Vi har sp...

20101217614 (MMS)

Vår lilla älskling sover sött <3 Vi har spenderat kvällen hos svärisarna där vi fick grillat med potatisgratäng! Mums mums! I dag fick jag skäll av pappa. Han tycker att jag är dålig på att blogga så jag får väl ta och styra upp det här då. Fast inte i kväll =) nu ska jag mysa ner mig i soffan och vänta på att älskling ska komma in igen. Han skottar snö nu =)

En av mina fina amaryllisar har blommat!

20101214607 (MMS)

En av mina fina amaryllisar har blommat!

SMS-inlägg

Det glada födelsedagsbarnet i sin nya morg...

20101209593-001 (MMS)

Det glada födelsedagsbarnet i sin nya morgonrock =)

Iza Elisabeth Tvärberg 091209

När detta inlägg publiceras 091209 kl 05.05 då är det precis ett år vår älskade lilla flicka föddes! 
Det absolut vackraste och bästa som någonsin har hänt oss.
Jag kommer ihåg allting som igår och känslan som jag kände första gången jag fick se det mirakel som jag och Johan har skapat. Den mest underbara känslan i hela världen: Hon är vår!

Varje gång hon ler, varje gång hon säger mamma eller pappa, varje gång hon "tokar" sig, varje gång hon ser en i ögonen och bara kollar, varje gång hon vill pussas, varje gång hon vill kramas. Allt hon gör!
Hon ger oss sådan lycka! Hon är vårat allt!

Mamma och Pappa Älskar dig Iza!

Magen 15 dagar innan Iza kom till världen



Här är hon alldels sprillans ny <3










Det är jobbigt att handla! Haha

20101208591 (MMS)

Det är jobbigt att handla! Haha

Vet att jag är urusel på att blogga. Det k...

20101128557 (MMS)

Vet att jag är urusel på att blogga. Det kanske blir bättre någon gång i framtiden om vi skaffar en bärbar =) Nu står jag inne på Izas rum och förbannar mig själv för att jag gick in hit. Självklart så vaknade hon efter min smäll i dörren påväg ut.. Typiskt. Men nu smattrar det en massa i blöjan också så jag kanske måste byta blöja iaf.. Jag som är så trött! Ville ju lägga mig och försöka somna i skaplig tid. Men det lär ju inte ske i kväll iaf.

En bild från igår när vi var och handlade =)

20101201569 (MMS)

En bild från igår när vi var och handlade =)

En prinsessa i sitt tält =) Imorse åkte ja...

20101201573-001 (MMS)

En prinsessa i sitt tält =) Imorse åkte jag och Iza till Hanna och Emil. Vi fikade lite och när barnen ätit så tog vi en tur till Dollars. Jag klämde ner Iza i Emils lilla barnstol den där första stolen man har. Och Oj vad den var trång jämfört med Izas. Jag fick nästan inte in armarna i bältet på Iza. Men det gick iaf bra. Vi kikade lite där jag handlade några mini svampar och något hjärta som jag sedan satt i min amaryllis eller en av dom 5 iaf =) Älskar amaryllisar och jag hade ju sån tur att någon klant på Johans jobb hade stälpt en blomvagn full med amaryllisar som dom sen fick plocka av=) Vi åt på E center. Farmor och farfar var också där så dom fikade och underhöll barnbarnsbarnen medans vi åt =) Väl hemma fick Iza lite mat sen så hade vi tråkigt. Så Iza fick öppna en julklapp till i förskott hihi! Det var tältet som hon tyckte var roligt =) Efter en massa lek och mys så vart det baddags sen välling och hon somnade nere i min famn innan jag hann gå upp och lägga henne. Passade även på att klippa hennes naglar då medans hon sov. Nu är det min tur att sova. Godnatt!


RSS 2.0