Några bilder

L
Lilla älsklingen på sin nya matta



Nybadad



Emil och Iza busar hos moster Hanna




Gnällig Iza

Jo hon har varit extremt gnällig de senaste två dagarna. Hoppas att det är tänder på G. Det är absolut nästan ingenting som duger. Vill inte sitta i famnen, vill inte vara på golvet och vill absolut inte sova. Men hon äter bra och sover bra på nätterna. Dock har hon vaknat tidigare än vanligt. Vid ca 05.30 annars brukar hon sova till iaf 06.30 =) Jag känner mig trött och blir inte piggarna när hon är kinkig. Typiskt är det ju att inte Johan är hemma heller.

Men imorgon så ska jag Hanna, Emil och min farmot åka till Ikea och då får Iza stanna hemma med pappa. Jag var på barnenshus idag och skulle leta efter en leksak som låter lite så att hon kanske skulle bli lite gladare. Vi kom hem med en nalle som sjunger och pratar =) Den tycker hon är rolig. Vi sitter inne på hennes rum och leker nu.

Dopet gick jätte bra i lördags. Iza sov igenom hela dopet och vaknade inte ens när prästen hällde vatten på hennes huvud. Emil var också jättesnäll och vaken. Iza fick jätte mycket fina presenter. Jag ska lägga ut lite kort sen när jag hämtat kameran.

Detta är vad hon fick:

En jättefin personlig tavla med hennes födelseuppgifter.
En gosedjursgroda
Ramar
Glashjärta från Glashytta i Skärså
Tavla med en ängel på
Glasboll  från Glashytta i Skärså
Två supercoola Rosa dalahästar
Bestick
Boken om mig med silver framsida
Jättefint Lyckopennings halsband
Pengar
Presentkort på Ikea, Barnenshus och Lindex
Leksak
Flaggstång

Det mesta hade Hennes namn och födelseuppgifter ingraverade. Ni får se sen när bilderna kommer =)


Nu ska jag gå och försöka underhålla mitt lilla monster =)

 

Onsdag..

Imorse när vi vaknat så tog vi oss en tur till min farmor och hälsade på. Sen lämnade jag Iza där och åkte ner på stan en snabbis. Handlade en vit body, vita strumpbyxor sen hittade jag två pyjamaser på rea för ynka 60kr =)

Iza sov fortfarande när jag kom tillbaka.. Sen åkte vi hem sydde lite fler kuddfodral. Hanna och Emil kom hit och lämnade filtbitarna som jag ska ha i trappen. Jag satte dit dom och jag är super nöjd=)

Nu är jag jättetrött och vill sova. Iza börjar också bli trött. Hon ska få mat och en pyjamas sen är det nog sovdags för hennes del. Själv måste jag vara vaken för klockan nio är det ju livet på BB och det vill jag inte missa.

       



Myshörnan med alla kuddar=)




ÄNTLIGEN KLAR!

Fast det har gått rätt fort med tanke på att jag målade klart hela rummet i Måndags. Idag har vi tapetserat det som skulle tapetseras. Det ända som är kvar nu är listen runt hålet och det ska vi fixa också. Men just nu är det ingen panik då Johan jobbar och sen har vi en massa som ska fixas inför dopet.

Jag har också klätt om en stol som jag hade när jag bodde hos min pappa. Sen har jag sytt kuddfodral, och fler ska jag sy i både grönt och rosa.

Här kommer lite efterlängtade bilder =)

Lite före bilder









Här är hålet gjort =)



Efter bilder

(Gardiner jag sydde igår)








           



Fotöljen som jag klätt om



Koddfodralen har jag också sytt.

( Gardiner, Stolstyg och kuddfodral är samma tyg)




Denna lampa hittade jag på Öb idag när vi var och handlade lite tapetserar saker. Den passar utmärkt med gröna gardinen =)






Nu händer det saker!

Igår gjorde vi hål i väggen i Iza`s rum. Nu har jag målat vitt omgång ett på dom väggar som ska vara vita. Så himla roligt att det är pågång! Men jag börjar bli lite smått less på allt målande. Jag tycker inte att jag gör annat än att målar. Först i hallen och sen trappen. Men det blir ju bara såå bra!

Får se sen om jag slänger in en bild på hålet i väggen =) Men ikväll så åker Johan och jobbar igen och jag undrar om jag hinner måla en omgång till idag eller och jag ska försöka med det imorgon. Kanske kan lura hit någon som vill leka med Iza medans jag målar. Tror inte att det är ett bekymmer =)

Lillflisan ligger nu och sover lite middag och Johan vet jag inte riktigt vad han gör, men tror han är nere. Vi var och hämtade tapeterna igår och jag är supernöjd. Hoppas att det blir lika bra som jag har tänkt mig. Men det tror jag..

Igår eftermiddag bjöd vi hit Hanna, Erik och Emil på grillat mm. Smaskigt värre. Sen är ju Erik snickare så det var han som hjälpte oss med hålet =) Pappa kom hit en sväng han också, men det blev en ganska tidig kväller. Tror vi gick och la oss vid 22.00 och det händer ju inte varje dag!

Näe, nu ska jag gå ner och ta en banan, börjar bli lite hungrig och har ingen aning om vad vi ska hitta på att göra för mat heller.. Men just ja, Pappa sa att han hade gjort jättemycket ciliconcarne. Så jag tror vi åker dit och äter. Smidigt då behöver vi inte laga något =)

 

Tapet



Denna tapet ska Iza ha i sitt rum. Som en fondvägg. Resten ska bli vitt och skiljeväggen i rummet ska också få denna tapet.

Såå trött

Imorse vaknade Iza ca 05.45 jag var super trött och vi låg kvar i sängen till nästan 6 innan vi klev upp. Vi åt lite frukost lekte lite och sen mös vi en stund på soffan. Iza blev trött så jag tänkte också vila lite när hon skulle vila. Jag gick upp och bäddade in Iza i vår säng och där somnade vi båda två ca 1 och en halv timme. Men jag är fortfarande lika trött! Jag tror det beror på vädret.. Ringde nyss Hanna och kollade vad dom gjorde, dom  gjorde inte så mycket så efter att Iza har fått lite gröt så packar vi in oss i bilen och tar en tur dit.

Igår började Johan jobba igen. Han började med en skåne resa. Känns så tomt utan han hemma nu när han har varit hemma i två veckor. Iza var väldigt kinkig igår. Jag försökte lägga henne i nästan 2 timmar. Tror jag la ner henne först vid kvart över sju då var hon jätte trött. Men hon´ville inte sova och s¨somnade hon och sen vaknade hon. Men klockan 20.55 då lyckades hon äntligen somna. Jag var inte bättre jag heller. Gick och la mig strax efter tio.

Vi var och kollade efter tapeter till Iza`s rum igår och vi hittade en randig som vi vart nöjd med. Sen så beställde jag skydden till trappen. Så nu ska den också bli klar snart. Just nu är den bara helvit och ser jättebra ut. Men kommer nog bli jättebra med filtskydden över.

Ska kolla om jag hittar någon bild på tapeten sen som jag kan lägga ut..
Nu ska jag gå ner och ge Iza gröt..

Bilder

Först stog hon upp sen såg jag bara ett par ben som stack ut.



Iza ville inte sova så hon försökte äta sig ut ur sängen.



Emil sitter i Iza`s gåstol, Iza blir lite avis och vill också vara med och leka.



När vi var i Rösten och grillade korv. Iza ser ut som Toker =)



Sötnöten blir överlycklig när hon får tag i Tv dosan.



Hon hittar massor av saker!



Jobbigt att leka så då tar vi en lite powernap i vagnen

Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med slipningen av trappen.. Jag har också påbörjat målningen. Jag målar vartannat trappsteg så att vi kan gå upp på toa utan att behöva få färg på fötterna =)

Idag skulle vi egentligen ha åkte båt med Hanna, Erik och Emil till Hölick, men jag mår fortfarande ingevidare i förkyldningen så då ville jag inte åka nå båt. Men hoppas att det blir någon annan dag.
Det blir nog inte så mycket gjort för oss idag. Vi ska väl komma på något att äta, Johan ska åka och hämta nå bromsrör till bilen. Jag kanske skulle försöka ta och städa? Men jag tycker att det är roligare att leka med Iza =)

Näe, nu ska jag gå och ge lillfröken lite mat, jag kanske ska sno ihop en lunch åt oss också.

Bjuder på två bilder på trappen. Blir nog minst två påstrykningar.






Tänkte jag skulle visa sängkläderna som jag sydde också =)



Playdate hos Andréa

Imorse packade vi skötväskan för att åka till Andrèa och Knut där en massa mammor/barn och gravida skulle träffas. Hade en supertrevlig förmiddag med gott fika och mycket lek =) Där var också små bebisar som var typ 3 veckor och dom var sååå småa, jag kan inte fatta att Iza har varit så liten och mindre! Den minsta bebisen vägde typ 5kg. När Iza var nyfödd så vägde hon bara 2880. Hihi

Jag lånar lite bilder från Mikaela och Andrèa


Iza och Elsa leker med Knut`s bil

Klicka för att stänga bilden

Gladast

Klicka för att stänga bilden

Elsa skrämde Iza så Iza ville komma till mamma

Klicka för att stänga bilden

Busfrön

Klicka för att stänga bilden

Påväg..

Klicka för att stänga bilden

Andréa hade roliga leksaker =)



Klicka för att stänga bilden

Mammorna och några barn



Knut tyckte att det var jobbigt att ha gäster så han tog en powernap.



Mikaela och Elsa



Iza



Iza, Lilly och Knutte



Tack för en underbart härlig förmiddag!

Iza 8 månader

Tiden bara rinner iväg. Idag blir vår älskade unge 8 månader! det går såå fort.. Undrar om det kommer vara lika under hela uppväxten?! Idag har vi inte gjort ett dugg.. Eller jo lite, jag har sytt sängkläder åt Iza, tvättat dom. Ni får se bilder imorgon när jag bäddat rent! Det var ett super häligt tyg =) Sen så var vi in på ÖB och bytte en stol till våra utemöbler som var trasig. Sen åkte vi hem åt lunch. Vi sov middag i 2 TIMMAR.. Haha sen gick vi ut i skogen och plockade kantareller. Gick hem för att det var så himla myggigt..

Imorgon ska vi åka till Andrea och träffa lite mammor och barn. Ska bli ruskigt roligt.. Hoppas bara att jag är bättre i förkyldningen annars så får jag väl stanna hemma..

Nu sover hjärtat och jag ska bada sen ska jag mysa ner mig i soffan med Johan <3
Godnatt



Dessa bilder är knäppta i Furuvik när Johan och Iza kollade på aporna

 



Bilder.....

Vet att jag varit dåligt på att uppdatera men jag tycker inte att jag har haft tid.. Men nu kommer en liten snabb uppdatering och förhoppningsvis några bilder..
Jag har iallafall målat klart i hallen och nu har jag påbörjat renovering av trappen. Jag har rivit bort all matta och börjat slipa. Dock kommer nog slipningen ta ett tag då det var ganska jobbigt. Men jag känner mig ganska duktig som gör det mesta själv..

I torsdags så var vi först en sväng i Gävle och shoppade lite sen åkte vi till Furuvik och gick runt där och mös. Synd bara på alla getingar, man hörde barn som blev getingstuckna typ hela tiden. Ett barn hade fått åka ambulans efter att ha blivit stucket i munnen. Fy vad läskigt..
Men vi hade verklgen en toppendag med Hanna, Erik och Emil.

Just ja, vi har köpt en ny bil också, en knallblå Chevrolet pickup, jag ska nog få med en bild på den också. Så vill ni köpta min lilla svarta Golf2 hör av er =)

Nu ska jag snart gå ner och fixa lite lunch tror jag, börjar bli lite hungrig..









Här kommer några bilder på den ofärdiga trappen.







Här kommer en bild på bilen också..




RSS 2.0