Så här ser Iza ut när hon sitter och bajsa...

dsc01717 (MMS)

Så här ser Iza ut när hon sitter och bajsar:) hihi, mitt i maten. Gofisen våran!

Underbara sommar! Frukosten intog vi ute p...

dsc01709 (MMS)

Underbara sommar! Frukosten intog vi ute på altanen. Älskling är ledig idag så jag undrar vad vi ska hitta på. Jag ska iaf åka till min pappa och hjälpa min farmor städa lite. Och så ska vi nog spendera lite tid i solen så jag får lite färg:) Ha en bra dag!

Nu sitter vi ute på altanen och myser, Iza...

dsc01689 (MMS)

Nu sitter vi ute på altanen och myser, Iza leker och jag dricker kaffe och tittar på:) Johan jobbar och kommer hem ikväll. Då åker vi till svärisarna och grillar:) Underbara sommar!

Vårt älskade lilla busfrö

dsc01682 (MMS)

Vårt älskade lilla busfrö

♥ ♥ Iza ♥ ♥

 











21.06.10

Har vart på Håkes och köpt min första "tant blomma" Haha jag har köpt en pelagon. Jag har alltid kallat dom för tant blommot, för oftast så har många tanter som inne i fönstren. Men min var jätte fin och rosa=) Ska knäppa kort vid tillfälle.. Vi var också på Dollar en sväng, jag köpte en liten kruka som tant blomman ska sitta i=)

Nu har Johan åkte till Skåne. iza ligger och vilar, men hon vaknar nog snart och vill äta lite mat. Jag har också vart och plockat stygnen idag. Tack Maggan för hjälpen! Gjorde inte ett dugg ont och det var ju bara två stycken =) Vädret har vart soligt, men inte så varmt, Men jag hoppas att det blir lite värme imorgon. Nu ska jag gå ner och äta några jordgubbar.... 


Min sommarbukett som jag plockade från trädgården=)




Min Jordgubbe/Smultron låda

 

Och jordgubbar blir det



Har letat efter den texten och så
hittade jag den på dollar!



Lördagsgodis=)



Mina kuddfodral som jag sydde



Godmorgon.. Imorse klev vi upp kl sju. Vi ...

dsc01673 (MMS)

Godmorgon.. Imorse klev vi upp kl sju. Vi smög ut ur sovrummet så pappa Johan skulle få sova lite mer då han ska åka till skåne ikväll. Jag och Iza har ätit frukost. Hon fick banangröt, den tyckte hon jätte mycket om, hon av nästan hela smakportionen:) Nu sitter vi i soffan och kikar på tv med en kopp kaffe. Iza somnar nog snart igen, hon ser lite trött ut.

En bra dag idag:) Jag fick sovmorgon av ä...

En bra dag idag:) Jag fick sovmorgon av älskling som klev upp med Iza även fast han kom hem 2 inatt:) Jag klev inte upp förrän tjugo över nio. Var ganska underbart måste jag säga. Vid 14 tiden åkte vi och handlade lite, sen åkte vi till svärisarna och fikade, Iza ville träffa sin farmor och farfar lite:) Där fick vi en supergod frukt paj med glass till. Efter det så åkte vi till Izas morfar och fick mat där:) Janssonsfrestelse, köttbullar och prinskorv mums! Sen åkte vi hem och kikade på film. Hyrde Wolfman.. Gick att kolla på men den var inte jättebra. Nu ska jag sova:) älsklingarna sover redan <3

Morgonmys i soffan:)

dsc01656 (MMS)

Morgonmys i soffan:)

Nu går jag och lägger mig. Iza sover sött ...

dsc01665 (MMS)

Nu går jag och lägger mig. Iza sover sött i sin säng, har nyss pussat och klappat henne lite på pannan <3 Världens vackraste lilla Iza <3 Johan är på party med sina jobbarkompisar. Han har varit borta sen 12 så har lär ju vara ganska trött när han kommer hem:) jag och Iza har varit på kalas hos bästa lillasyster Hanna som fyller 22 idag. grattis till dig Puss! Nu ska jag läsa Bree Tanners Andra liv av Stephenie Meyer. Längtar tills den 1 juli då blir det bio:) Eclipse! Wihoo, tror den kommer vara superbra!

På upptäcksfärd:)

dsc01662 (MMS)

På upptäcksfärd:)

Godmorgon! Imorse vaknade Iza kl 6. Jag fö...

dsc01647 (MMS)

Godmorgon! Imorse vaknade Iza kl 6. Jag försökte få henne att somna om Men kl 7 gav jag upp. Vi klev upp och åt frukost, Iza fick smaka gröt idag:) Tror hon tyckte det var ganska gott iaf. Iza vilar lite och nu tänkte jag duscha. Sen ska vi ta en tur till variant och kolla om jag hittar nå tyg:)

Tänk vad vår älskade lilla Iza var liten n...

dsc01034 (MMS)

Tänk vad vår älskade lilla Iza var liten när hon kom, Usch vad man glömmer fort. Idag när jag såg hur liten och söt Knut va så kunde jag nog inte riktigt fatta att det inte alls var så längesedan Iza var så liten.. Vi har haft en supertrevlig dag! Mycket fika och massa prat! Det gör vi fler gånger:) jag ska lägga ut bilder imorgon när jag sitter vi datan. Ny bloggar jag från telen.. Direkt efter att jag och Iza åkt så hämtade vi upp Johan och for till Valbo:) var så ikea, handlade en matstol åt Hanna och lite ljus till oss. Hittade dock inget tyg där, så jag får nog åka till Variant och kika ändå:) Nu ska jag sova.. Har vart trött hela dagen. Godnatt!

Nu är Iza vaken:)

dsc01633 (MMS)

Nu är Iza vaken:)

Imorse vaknade Iza halv sju, hon somnade o...

Imorse vaknade Iza halv sju, hon somnade om vid halv åtta. Nu sover hon fortfarande:) jag och Johan har precis ätit frukost. Har även hunnit med ett bad. Vid halv 11 ska vi åka till Andréa och Knut. Sen när vi ändå är i Bergvik så ska jag gå in och kolla på Variant om det finns något fint tyg som jag kan sy kuddfodral av:) Nu ska jag packa skötväskan klar så det bara är att mata och klä på Iza när hon vaknar <3

En trött liten flicka:)

dsc01631 (MMS)

En trött liten flicka:)

Dekorerad soptunna =)

Idag så har jag och Iza vart på öppna förskolan, fikat och busat med andra barn=) Mysigt mysigt, men på slutet vart Iza så trött så hon somnade i mammans famn en liten stund innan det var dags att åka och hälsa på gammel-farmor =) Efter att vi fikat där så åkte vi hem. Mös lite i soffan, gick ut och dekorerade soptunnan, sen kom morfar och hälsade på.
Har vart en bra dag! Och ännu bättre vart den när Johan kom hem ♥
Imorgon så ska jag och Iza åka till Andréa och lilla Knut, Mikaela med lilla Elsa och Sandra med hennes barn skulle okcså komma dit. Kommer garanterat bli en bra dag!
Nu ska jag gå och pussa på mina älsklingar innan dom somnar ♥ ♥


Här kommer bilder på den dekorerade soptunnan!
Vart mycket roligare att kolla på nu =)







Söndag..

Vaknade som vanligt klockan halv åtta =). I morgon ska Johan åka och jobba för första gången på snart 2 månader.. Kommer kännas jätte konstigt. Jag kan nästan slå vad om att Iza kommer att vilja kliva upp klockan 06.00 som hon gjorde innan jag gjode illa benet. Sen så somnadé hon väldigt tidigt idag 19.30. Vår lilla prinsessa brukar inte somna förrän vid 21.00-22.00 tiden annars =) Men det skulle vara skönt om hon ville somna vi 19-20 tiden och sen kliva upp vid 7 tiden =)

Idag så var vi på dollar en sväng=) Jag köpte lite smått och gott, alltid lika roligt att gå runt och kika och alltid så följer någon ny ljusgrej hem =)
Senn var vi till Iza`s farmor och farfar en sväng och fikade, sen hem. Hanna och Emil kom och hälsade på. Johan och erik åte och sjösatte Eriks båt. Underbara sommar! Synd att vi hade så tråkigt väder idag.
Näe nu ska jag mysa ner mig i sängen med älskling och kika på Gladiator=)


Iza äter potatis och morots puré







Vår älskade lilla tok unge!
Älskar dig så mycket att det nästan gör ont

Regniga Lördag

I morse klev vi upp klockan 07.30. Kollade ut och det regnar, det är lite mysigt med regn ibland. Bara vara inne och mysa. Jag passade på att städa lite på förmiddagen medans Johan och Iza var uppe vid datorn=) Jag vill sy kuddfodral till kuddarna i soffan, men har ännu inte hittat något typ som jag vill ha. Det ska gå lite i turkost tänkte jag=) Snart får vi främmande. Pär och Linda skulle kika hit en sväng, trevligt! Sen ska jag, Iza, Hanna och Emil åka på kalas hon Filip, Iza`s och Emil`s kusin=)
Ikväll tror jag nog bara att vi ska mysa vid tv:n, kanske ska kika efter en film innan jag åker hem..



Bildbomb ♥ ♥

Vår älskade lilla Iza


















Helt värdelös...

Har varit helt värdelös på att blogga dessa veckor.. Har inte haft någon ork, men nu ska vi se till att ändra på detta =) Vad har hänt då? Jo jag har opererat knäet, det var meniskeln och ett främre korsband som var trasigt. Jag ska tillbaka till läkaren om ca 3 månader för att se om det krävs en till operation. Men det hoppas jag inte. Nu känns det ganska okej i benet, hoppar dock på kryckor ff, men snart så kanske vi kan kasta dom=) Längtar efter att gå på promenader och att ta hand om Iza själv.  ♥
Även fast det har varit helt underbart att haft Johan hemma så vill jag kunna klara mig själv =) ♥
I kväll så har vi "myggat" in altanen. Förra året så hade vi så otroligt mycket mygg att vi inte kunde vara ute. Men i år så förbereder vi oss så att vi iaf kan sitta på altanen utan att bli ihjälbitna.
Sen har jag rensat i Izas byrå, lagt undan hur mycket kläder som helst. Vårat lilla hjärta håller på att bli stort ♥ ♥

 

RSS 2.0