Onsdag

Jahapp idag är det onsdag, vi har inte gjort något speciellt idag. När jag och Iza vaknade så gick vi och la oss i gästrummet och kikade på 5 avsnitt av Vampire diaries.. Helt sjukt bra serie btw. Eftersom att Johan kom hem ifrån skåne inatt så låg han och sov till typ klockan 12.00 =) Vi var in på E-center en sväng för vi skulle handla. Testade en ny maträtt idag den bestod av rotfrukter som potatis, morötter, rotselleri, palsternacka, rödlök, gullök och vitlök som man skulle ha i ugnen med en falukorv uppepå. Har ätit godare, den där j*vla rotsellerin förstörde hela maten. Synd.

Nu ska jag, älskling och Iza mysa ner oss i gästsängen framför datorn och kolla på Avatar, hoppas att den är så bra som alla säger=)

Kommentarer
Postat av: Emilia

Vilken cool mössa!! avis

O rotselleri e farligt.. påminner mig embart om hemkunskapen för där lutade de alltid sånna skumma saker o så skulle man göra ngt på dessa skumma saker.. avskräckt sen skoltiden :)

Hoppas allt e bra med er!! Hon har vuxit!!

2010-02-17 klockan 20:22:50
Postat av: Jennie

Va söt hon är då!:)

2010-02-17 klockan 21:12:57
Bloggadress: http://skruttisen.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Ja mössan fick hon av Björn och Maria:) och hon har växt! jag hade aldrig ätit det förut och jag kommer definitivt inte äta det igen.. Haha Ja hon är en riktig sötnos!

2010-02-17 klockan 22:20:48
Postat av: Cina

Nåja, rotsakslåda är gott, men man skippar gärna rotsellerin. Men gör en variant där du skippar det som inte är gott. MYCKET salt och gärna några örter också (rosmarin är gott). JÄTTEGOTT till kött, jag brukar ha det till helstekt entrecote. Mums.

2010-02-19 klockan 13:05:50
Postat av: Anonym

Nåja, rotsakslåda är gott, men man skippar gärna rotsellerin. Men gör en variant där du skippar det som inte är gott. MYCKET salt och gärna några örter också (rosmarin är gott). JÄTTEGOTT till kött, jag brukar ha det till helstekt entrecote. Mums.

2010-02-19 klockan 13:06:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0